Hej på er! Efter en grymt jobbig skoldag med 3 jättelånga lektioner får jag äntligen umgås med älskade Emma. Hon går inte kvar i min klass utan är bara med på mattelektionerna så blir att umgås på fritiden. Nu ska vi äta lite sallad och bara umgås, ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag proppmätt uppe i morfar och Maggis lägenhet efter att ha ätit en jättegod ceasarsallad. Blir alltid så lycklig och glad över att vara hemma i Linköping och känns alltid lika tråkigt att åka härifrån, så får bli snart igen.
Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är vi framme i Linköping och ska alldeles straxt på mitt kusinbarns dop, hur kul som helst eftersom det är min enda kusin jag har.
Vi passade även på att åka o hälsa på farmor och lägga blommor på hennes grav.
Imorgon skulle hon fyllt 83 och saknaden är lika stor som för snart 3 år sedan.
I framtiden (när jag lyckas övertala mamma) ska jag tatuera in en tatuering för henne.
Uppdaterar mer sedan, ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det äntligen fredag och snart helg vilket vi välkomnar med lite fredagsfika. Idag har jag inga speciella planer bortsett från att umgås med min sjukling idag, att H aldrig blir frisk asså..
Imorgon ska jag även på dop eftersom mitt kusinbarn i Linköping ska döpas. Längtar så!

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för bristen på inlägg idag!
Som jag lovade er häromdagen så kommer nu inlägget med bilder på mitt rum, kanske inte världens mest detaljerade bilder, men mitt rum är vääääldigt litet så är glad att jag optimerat planlösningen så bra som jag faktiskt gjort! Sen jag la upp en bild på mitt rum innan pausen har jag totalfixat mitt rum, de enda möblerna som är kvar sedan sist är min klädhängare och min säng. Har bytt bord, spegel, gardiner, sängbord, tvmöbel och lite mer.
Vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag är evigt tacksam över att ha en mamma och två syskon som bryr sig om mig.
Det finns så fruktansvärt vackra citat gällande ens familj så jag lägger upp ett exempel nedanför.

Egentligen skulle jag redigerat tjejernas och min video till hälsopedagogiken men självklart glömde jag minneskortet i skolan, inte jätteoväntat med tanke på mitt minne. Nu ska jag sova så godnatt!

Likes

Comments

Hej alla!
Om det är något jag vill så är det att få ett fint flöde på Instagram. Varför vet jag dock inte, men skulle vara kul att vara lite inspo och få folk att häpna över det, dock går det inte så bra och det är ganska tråkigt att man måste anpassa alla bilder så de passar. Kanske slutar med det vem vet?

Förövrigt tycker jag att ni ska följa mig på Instagram där jag heter
FRIIDALARSEN och följer i de flesta fall tillbaka, ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Är det möjligt att vara kär i materiella saker så är ju jag det i mitt makeup vanity. Spenderar så grymt mycket tid här och är så grymt nöjd med hur det blev. Har faktiskt gjort om hela mitt rum men visar nog hela rummet i ett annat inlägg. ( Kan vara så att resten av mitt rum ser ut som ett bombnedslag just nu)
Har aldrig blivit så nöjd med mitt smink som jag blir nu, förut satt jag ju på golvet och sminkade mig eller inne på toaletten vilket resulterade att jag blev chockad när jag kom ut i solljus. Har ni några frågor angående var allting kommer ifrån så tveka inte att fråga! Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Har lite finbesök av älskade Emma eftersom att hennes kille bor i närheten och jobbar till 21:00.
Vi har bara legat o pratat i soffan eftersom att det är vad mina krafter tillåter.
Vi får hoppas att jag mår bättre imorgon för annars blir det ännu en dag i soffan.
Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Har nu beställt 3 klädesplagg på Zalando eftersom att jag faktiskt vann ett presentkort därifrån på Reve förra veckan. Ibland så har jag tur och det är jag evigt tacksam för.

Har sedan förra veckan suttit och spanat på hemsidan efter något att köpa men verkligen inte hittat något som jag kände att jag var tvungen att ha. Det är "The struggle of my life", att aldrig hitta något när jag väl har pengar, möjligheter och är i behov av något nytt. Men sedan av en slump ser jag att Zalando har BIKBOK vilket gjorde mig överlycklig eftersom att jag älskar deras kläder men att jag typ aldrig är i Kalmar eller Linköping resulterar att jag inte har så mycket därifrån. Hittade även byxorna som jag ett långt tag spanat efter som du hittar HÄR . Jag har även väldigt dåligt om basplagg så beställde den HÄR och sedan en kofta som vi får hoppas ser bra ut på som ni hittar HÄR .

(NI KAN ÄVEN KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL RESPEKTIVE PLAGG)

Likes

Comments