Kom precis, eller för en halvtimma sen hem. Mina strumpor va helt blöta... Gotta love this weather... Så blir en snabbis förbi centrum innan träningen för att köpa klubbpinnar och nya skor. Har klarat mig med mina gamla träningsskor fram tills nu, är det snö funkar det nästan att ha dom, men slask. Inte en chans..

I kväll är det träning, pole träning alltså, längtar mig sjuk varje vecka haha. Det är så kul och så utmattande och alla i min grupp är så sinnessjukt sköna och grymma människor, så man ser verkligen fram emot att få åka dit. Och min tränare är ju bara bäst!

I morgon blir det skola, kommer ha muntliga nationella i svenska imorgon. Alla som känner mig vet att min svenska inte är tiptop, den är ju bra självklart, men jag lånar gärna från engelskan och då blir det fel grammatik och orden kan bli lite förvrängda ibland haha. Får se hur det går! Hoppas eran dag varit bra hittills. Kram!


​Jag och systern min för några år sedan. ❤

Likes

Comments

En bra dag har snart passerat, en väldigt bra dag till och med. Plugget gick bra, jobbat lite på eftermiddagen och nu serier, macka till middag (Lat eller vad) och ska plugga lite innan jag tänkte försöka mig på 8 timmars sömn! Hoppas ni haft en bra dag, kram!

På lunchen idag i skolan.

Likes

Comments

Det enda som är jobbigare än att ha ont, varje dag i hela kroppen, är dagarna när smärtan multipliceras gånger tjugo... Haft så i några dagar nu, så är helt slut på grund av det..

Men frukost och sen skola idag då, kram.

Yum 😍

Likes

Comments

Den här dagen började med att jag för sov mig, yeey... Därav käkar jag min frukost nu... Hungrig som jag vet inte vad nu. Tog mig iväg till skolan i alla fall och hade bara en lektion vilket var skönt med tanke på min morgon. 

Måste bara berätta om ett svar på en kommentar jag skrev på facebook för någon dag sen, jag såg en artikel om att mobilförbud har ökat prestandan i skolan. Jag kommenterade att för mig skulle det inte funka med förbud. Jag vill ha min telefon på mig, på ljudlös självklart men jag vill ha den på mig. Ibland när jag inte förstår något kan jag ta upp luren och använda till ex google till hjälp. Jag gör hellre det först och frågar läraren om hjälp i andra hand. Behöver jag en paus skrollar jag i 5 min på facebook eller insta och återgår sedan till mitt arbete. Jag avslutade kommentaren med att "alla är vi olika".  (Detta är inte ordagrant vad jag skrev utan en bättre förklaring.)

Svaret, det är precis sådana som dig som är en av de största anledningarna till "prestandan" som de nämner i artikeln. 

Denna kommentar gör mig så arg! 1, sådana som mig? Hur kan en person som inte känner mig veta hur "sådana som mig" är? Och vad vet han om min prestanda? Jag må ha hoppat av grundskolan när jag gick i åttan, men inte berodde det på kunskapsbrist. Nu när jag har börjat plugga igen har jag hittills enbart fått betyg över C. Det kan självklart komma att förändras, men jag lovar att min prestanda är bättre än många andras är. 

Alla är olika, alla lär sig olika, alla presterar olika och alla är värda en chans, även om det betyder att skolan måste rätta sig utefter vad varje enskild elev behöver. Jag är så less på kommentarer som, sådana som dig. Usch och blä på det, now, let us move on!

Kram på er!

Likes

Comments