Gick alltså upp 05:30 för att träna imorse. Mer om det sen. Det första smset om pass trillade punktligt in 07:00, fritids, nja? Fick sedan för hela veckan? På 1-2 år? På samma ställe liksom? Utan att tänka och livrädd att nån annan skulle hinna före skrev jag JA på 3 SEK. Sen tog det ytterligare 3 sek innan jag insåg att FAN vart ligger ens stället?!?! Kanske är aslångt bort? Men. Billdal. En tripp med rosa express, det ska jag väl överleva. Men är så så så nervös.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA, emma plz don't kill me, love you. Bläddrade igenom gamla bilder och hittade dessa. Allt började med en bild på mig och Emma där Emma ba ser så himla hög/frågande/lost/i-ett-annat-universum ut (se bilden nedan, till höger). Så en sen kväll efter alldeles för många timmar på 9gag bestämde jag mig för att Emma skulle bli en meme, för människan har ju gjort så roliga och knäppa saker.


Kolla ba vilket charmtroll hahaha. Typiskt vi två… Att båda två ska va seriösa på en bild händer ju ba inte.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Mamma släpade mig mig till torget. Så där gick jag, blek, svettig, flåsande, förkyld och febrig. Men shopping blev det iallafall, lite.
Nät-shoppade lite smink inatt också hehehe. ÄR SÅ TAGGAD, i veckan ska vi åka till IKEA så vi kan köpa ett efterlängtat och extremt välbehövligt smink-bord (!!!!!!!!!!!!!!!)
Åh vad fint det kommer bli. Så taggad på nästa vecka.

Likes

Comments

Alla som känner mig, eller känner mig någorlunda bra iallafall, vet att jag älskar att skriva. Mitt skrivande går i perioder, men jag skriver alltid på natten. Jag trivs bäst i mörker och gärna kyla, konstigt nog. Hittade massa texter ikväll, texter som jag helt glömt bort, som väckte känslor som jag också glömt bort.

Till exempel denna, jag har alltid varit en person som har haft svårt för det här med känslor, har sett på det som något dåligt, ett sätt att vara svag på. Har haft en on/off knapp.

När jag skrev denna var jag så förbannat förvirrad, visste inte vad jag kände, ville eller tyckte. Jag var livrädd för kärleken, livrädd för att hänge mig själv åt en känsla jag flytt hela mitt liv. Jag startade en kamp mot mig själv. Skrev denna för över 2 år (2013, fattaaaaa vad längesen det va?) sedan, och usch vad jag var förvirrad då.


"Att bryta ett mönster, ändra på något som du är van vid och känner dig hemma vid, är inte alltid så lätt. Du ska ändra en vana, en del av dig själv.


I början var det enkelt. Att ignorera orden som sa att det var en dålig idé och att hon borde fly och aldrig vända sig om.

Men hon var en rebell, hon gillade motstånd, utmaningar och att göra det hon inte får eller borde.

Så hon fortsatte, utan vetskap om att hon tackade ja till ett spel - ett spel med henne som insats.

Hon visste själv inte vad hon höll på med. Tankarna irrade ständigt runt i hennes huvud som förvirrade själar. Hon hade tappat fotfästet totalt och visste inte längre vad som var hennes egna vilja och vad som var ”borde”.

Orden och varningarna som hon så enkelt hade viftat bort började nu dröja kvar i hennes tankar.

De satte sina spår och tvivel om vad hon gjorde.

Hon vill fly, varje del av hennes kropp vill fly och försvinna. Det är ju så hon alltid gör.

Stänger av, försvinner.

Det är hennes vana, att fly och sedan stänga av. Det är hela hennes existens. Hon vet inget annat.

Så när nattens tystnad kommer börjar tankarna tala.

De säger åt henne att springa, springa som aldrig förr och inte vända sig om.

Men hon faller så lätt åt andra hållet. En doft, en smekning, ett minne eller en röst. Det är allt som behövs för att hon ska vara fast igen.

Hennes vilja har dragkamp, hon balanserar på en lina.

Hon är så trött, så himla otroligt trött.

Trött på att dras åt två olika håll.

Trött på att inte kunna andas."


En 17-årig Frida, förvirrad och nykär (ovetande om sistanämnda, men jäkligt medveten om det första)

Likes

Comments

Jaaaa efter 10 dagar på dagis har nu det vi har väntat på inträffat. Jag har såklart gått och blivit sjuk. Efter 10 dagar av pussande på snorande, dreglande, nysande, hostande småbarn ligger jag här - vrålförkyld, ont i halsen, huvudvärk, feber och värk i varenda del av min kropp.
Känner mest fan. Fan fan fan. Taggat i två veckor på lönehelg så blir jag SJUK. Avskyr att vara sjuk, att känna mig så himla liten och ynklig. Vill bara krypa ihop i någons famn och få lite tyck-synd-om-mig. So that's what I'm gonna do, gå och mysa med mamma.

Likes

Comments

Just ikväll, så saknar jag honom sådär extra mycket. Sådär så jag får ont i magen och önskar att han bara va här, här och kunde krama mig...

Likes

Comments

Att vakna för sent för att äta frukost och gå direkt på lunch börjar bli en vana för mig hehe.

Likes

Comments

Svart, enkelt & bekvämt. Såklart med favvo-väskan på axeln. Dåliga iPhone-bilder får funka today.

Likes

Comments