Jag har så otroligt mycket att tacka dig för. Tack för att jag har fått åldrats med dig, spendera tusentals sömnlösa nätter med dig, gråtit hos dig och för att jag fick ha just dig i mitt liv. Tack för att du har visat mig hur stor kärleken till ett djur kan vara. Jag har så otroligt mycket att tacka dig för. Som den dagen för över 15 år sedan när jag satt och grät i källaren och du kom och satte dig hos mig. De var från och med den dagen som jag visste att det alltid skulle vara du och jag. Min allra bästavän. Nu är mina tjejen tillsammans igen och jag älskar er mest i världen.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​​Nu är denna jobbveckan över och nu börjar julhelgen och lite ledighet. Tackar den som uppfann röda dagar. Kanske dags att fixa några till? Imorgon är det mycket som ska fixas, efterrätten till julafton , städning och göra qournbullar. Sen såklart en massa mer. Ser fram emot julafton trots att jag inte har någon julkänsla...

Likes

Comments

Länge sen jag skrev. Just nu är jag faktiskt ledig från jobbet och har varit det i 7 dagar. Har varit hemma och bara tagit det lugnt, eller rättare sagt målat från morgon till kväll. Älskar det. Enda problemet är att jag ställt om dygnet så att min morgon är snarare andras kväll, och min kväll är eran morgon. På nätterna har jag så mycket inspiration så att fingrarna kliar. Tyvärr är det kanske inte den bästa stunden att göra sängen till en ateljé eftersom Mattias tar upp den mesta platsen där. Förresten har min säng alltid varit min ateljé. Det är tur att jag har en stor säng eftersom att jag brukar bunkra upp sängen med det jag vill pyssla med just då. Det enda negativa är att sängkläderna ibland råkar doppas i färg som inte går bort. Men det är väl också charmigt? 

Likes

Comments

- Många vet att godis innehåller gelatin. Men vet ni att det också innehåller löss? Blä.

- 100 miljoner djur slaktas varje sekund för att du väljer att äta kött till maten.

- Löpe finns i många ostar och är INTE vegetariskt. Löpe är nämligen nermald kalvmage. Finner inga ord hur äckligt det är. Permesan är en av dom ostarna.

- Många ställen som säger att de säljer vegetariskt/vegansk innehåller både löpe och animaliska produkter. Kanske en smart idé att läsa på innan ni börjar sälja sånt skit?

- Delicatobollar och Oreo är helt veganskt. Delicato har även annat som också är vego.

- Vem sa att jag inte kunde vara en jobbig vegetarian?

Likes

Comments

Mitt senaste inlägg var det värsta jag skrivit i mitt liv såhär långt. Jag försöker ta vara på varje dag så bra jag kan. I September var jag, Mattias, mamma och pappa i Marbella i en vecka. Vi besökte olika platser, shoppade och ska jag vara helt ärlig så låg jag bara i solen sista dagen...

Likes

Comments

Jag saknar ord och jag vill egentligen inte skriva den här texten. Men samtidigt måste jag, som en sorts bearbetning. För två veckor sedan förlorade vi våran Bella. Det har varit många tuffa dagar och vissa stunder är fortfarande jobbiga. Vi har förlorat våran familjemedlem. Vår familjemedlem som vi har haft äran att ha hos oss i 18 år. Kan ni tänka er? Hon blev 18 år och en månad. Vilken tur vi har haft och vad lyckligt lottade vi är. Jag läste någonstans att en sorg är en sorg och den måste få bearbetas och respekteras. Fint och så himla rätt. Vila i frid min lilla älskling och tack för allt. De har varit underbart att få växa upp tillsammans med dig.


Likes

Comments

Gråt. Gråt dina ögon röda, ditt ansikte blött och dina läppar torra. Gråt hur mycket du vill och vart du vill. Det är aldrig pinsamt och det finns aldrig ett tillfälle som är fel. Gråt. Det kommer kännas bättre efteråt.


I alla fall ett litet tag...

Likes

Comments

6 Augusti, vilket betyder Saras födelsedag. Vi hade egentligen planerat att spela minigolf och äta på restaurang men planerna ändrades eftersom regnet öste ner. Istället så käkade vi middag på Slottspaviljongen i Mariefred. Supermysigt och under tiden vi satt där tittade solen fram och efteråt tog vi en lite promenad vid slottet. Idag var min sista dag på semestern och imorgon återgår jag till jobbet. Har såklart blandade känslor men tanken om att jag åker till Marbella om en månad gör allt lite lättare.

Likes

Comments

Alla väskor är från Zara.se

Likes

Comments