Header

Hallå där!
Efter en mysig kväll på Hua hins gator är vi nu redo för ännu en dag här. Ska alldeles strax ut och köpa något att äta till frukost för att senare ta oss ner mot stranden. Efter nätter av festande i Bangkok och färd hit är vi fortfarande lika bleka som lakarn. Så det hoppas vi på att kunna förbättra lite idag!

Slänger in lite bilder från igår! Så otroligt god mat här, så kanske rullar tillbaka hem!
-kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där!
Imorse gick vi upp ganska tidigt för att hinna packa ihop det sista och äta frukost innan vi skulle iväg till bussen som skulle ta oss till Hua Hin kl.9. Det visa sig att thailändarna inte var lika stessade som oss. Så det sluta med att våran buss gick drygt en timme senare från Bangkok. Men resan tog lite längre tid än beräknat då de hämtade upp räkor som stank i hela bussen. Trots det och att det var en ganska guppig resa så kom vi fram helskinnade.

Väl framme i Hua Hin skulle vi hitta ett boende till bra pris. Även detta gick förvånansvärt fort och lätt. Älskar att thailändare är så otroligt hjälpsamma och glada. Självklart finns det undantag där med, men överlag tycker jag vi blivit väldigt bra bemötta.

Vi har även vart nere på stranden en sväng idag. Väldigt blåsigt, stora vågor och sand i varenda liten por men helt underbart ändå!

Nu ska vi duscha och fräscha till oss för att gå ut och kika lite på stan, äta och eventuellt ta någon god drink på ett mysigt ställe. En riktigt bra torsdag helt enkelt!
-kram

Likes

Comments

Hallå där!
Dålig uppdatering de senaste dagarna på grund av dålig uppkoppling och få ställen med Wi-fi. Men resan hit gick riktigt bra och under de få dagar vi varit här i Bangkok har vi ändå upplevt och sett så otroligt mycket saker.

Vi har mest hållt till på, och runt om Khosan road som är en riktigt typisk "partygata" som kryllar av folk i alla åldrar, från alla världens hörn. Så mycket glädje, dans, underbart god mat och alkohol! Har haft två galna kvällar här som vi sent kommer att glömma!

Imorgon åker vi med en minibuss till Hua Hin för att tillbringa några dagar där innan vi fortsätter ner på östsidan ner mot Koh Tao och dykningscampet. Slänger upp några bilder som vi ända lyckats ta!
-kram

Likes

Comments

Hallå där!
Har nu mellanlandat i ett regnigt Hongkong efter en flygresa på 11,5h från London. Det har gått över förväntan då vi har sysselsatt oss med bra filmer, lite sömn och mat.
Känns som vi har ätit mat för en vecka under detta dygn, men flygplansmaten har faktiskt varit förvånansvärt bra. Brukar tycka att det inte är någon höjdare annars.

Så nu sitter vi här och väntar på vårt sista flyg till Bangkok och det ska bli riktigt skönt att komma fram! Lite oroliga över att våran packning inte ska komma fram, men vi hoppas på det bästa!
-kram


Likes

Comments

Hallå där!
Nu är vi framme i Stockholm och det är det snart dags för avfärd till Thailand! Och i samband med det så tänkte jag att jag skulle skaffa denna blogg! Först och främst nära och kära kunde hålla sig uppdaterade, men även för andra som är intresserade av resor och annat skoj!

Självklart är vi lite nervösa, men det hör nog till! Svårt att förstå att vi kommer vara hemifrån i hela 3 månader. Men vi har varit taggade länge för detta och det kommer förhoppningsvis bli en resa vi sent kommer glömma!

Just sitter vi på Arlanda och ska få i oss något att äta innan flyget går! Så mer uppdatering kommer senare!
-kram

Likes

Comments