Idag så har jag hämtat mitt id-kort och såg mer än bara förjävlig ut, har dock lyckats förlagt de någonstans så jippi... Passade även på att ta lite bilder också^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första gången jag klipper mig själv för att jag fick panik över mitt hår.. Nu är de sneare än vanligt och tänker inte betala en massa pengar för frisör så de får se ut som det gör nu.. Jippi Frida, du är sjuk i huvudet!

Likes

Comments

Eftersom att ingen annan velat följa med mig på promenad så gick jag och såg ut som en turist på egen hand. Gillar när lampor av olika slag kan lysa upp runt i kring på kvällarna. En riktig mysig känsla. Nu är man hemma och får se vad kvällen tar i vägen. Det är svinkallt i min lägenhet även fast man har full värme, så blir nog att krypa ner under täcke och en massa filtar, dricka varm choklad och se någon film. 

Likes

Comments

Det sägs att den svåraste frågan för många är "Hur mår du?". Jag kan säga såhär att idag är en sådan dag som jag inte riktigt vet/känner hur jag mår. Ibland känns det som att man faller i tusen bitar och ibland känns det som att man är på god väg till att plocka upp bitarna, ha tålamodet och försöka pussla ihop de igen. Men allt förändras på några timmar, minuter eller sekunder och då är frågan jag brukar ställa "Vad kan man göra för att de inte ska hända, hur förhindrar man de?". Helt ärligt så tycker jag att de också är en svår fråga för hur ska man kunna göra något åt sitt mående om man själv inte vet hur man mår?

Så detta är min dag. Den växlar mellan alla måenden som finns och har absolut ingen aning om varför. Hoppas ni själva har en bra dag i alla fall och har ni några bra tankar och ideer hur man vet om man mår bra eller dåligt så let me know!

Likes

Comments

Jag kände för att göra allting annat än att faktiskt studera igår, så jag åkte till svartån eller va den nu hette och tog lite bilder. Nu har jag försökt att redigera, men är inte riktigt nöjd.

Snart så är det dags för mig att ta mig ner till polisstation för att göra ett nytt ID-Kort och sen blir det nog att åka hem och sova haha. Nej skoja! Det finns mycket som måste hinnas med och vet inte ens om jag kommer att komma ihåg hälften, om inte så lär det nog att märkas...

-Ha en bra dag på er-

Likes

Comments

Hej allesammans. Frida Karlsson heter jag och är 19 vårar gammal. I denna blogg kommer jag att skriva lite tankar, åsikter, lägga ut bilder och skriva om min vardag.

Tänkte dock börja skriva om min rubrik.

Mitt nya år började med väldigt stor beslutsångest då jag ansökte till flera olika högskolor. Blev riktigt glad över att jag blev antagen till mälardalens högskola i Västerås så nu ska jag studera till förskollärare. Så beslöt mig åtminstone för att testa.. Funkar det inte så funkar det inte, men iallafall så blev det en flytt från Gotland till Västerås och jag fick säga hejdå till både vänner och familj. Dock så vet jag att familjen kommer finnas kvar tills och om jag kommer tillbaka, och mina vänner kommer och hälsar på. Plus att jag kanske kommer att åka till Gotland under de längre loven.

Idag:

Idag så har äntligen mina böcker kommit till den första kursen! Men dessvärre tror jag att jag inte blir godkänd på första inlämningsuppgiften för att jag mer eller mindre inte förstod den till 100%.

Men annars så har jag väl inte gjort så mycket idag. Har fixat med försäkringskassan om ansökan till bostadsbidrag och sen bokat tid vid polisen angående mitt id-kort. Id-kortet går ut i april så kan vara på tiden att fixa de så man inte står utan ett sen när man behöver de som mest. Nu blir det att äta mat och senare titta på lite tv då jag inte har fått internet ännu.

Likes

Comments