Haha uppdateringen är helkass! så kommer i princip bara uppdatera när det händer något roligt eller så tar jag helt enkelt bort bloggen, får se.

Här kommer lite bilder sen midsomras, inte så många eftersom jag inte hade batteri på hela kvällen och min laddare låg i en bil som försvann hela tiden 👍
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för jag aldrig bloggar längre, men glömmer helt bort det hela tiden.

Denna veckan har jag och henke hans kompis lägenhet, sjukt mysigt och jag klagar inte! :D


Likes

Comments

Bio med mamma och syster, supermysigt!
Likes

Comments

världens roligaste kväll igår trots kaoset 🎉


Likes

Comments

Ställde klockan på halv tio för att åka till Sarah och Danne i Trelleborg med Sandra och jenka. Så har suttit här och solat ett par timmar med en massa prat, cider och grogg :) snart blir det käk för att förbereda sig för kvällens festligheter :) stannar här till imorgon och sen får jag träffa min pojke igen!

Bara någon månad kvar till jag och henkisen åker med min familj till Borgholm, kommer bli så sjukt mysigt :)
Likes

Comments

Hejsan!
Idag är en bra dag, har varit på toppen humör hela dagen! Det var så pass att jag till och med såg fram emot att springa sex kilometer på idrotten, men det blev ju såklart inte så utan vår idrottslärare hade bokat bowlinghallen så vi bowlade istället :)
Sitter på bussen nu hem till henke igen, var hemma knappt en timme, tycker nästan synd om mamma att hon aldrig får se mig längre :o men aja, får väl börja vara hemma lite ;) Ska bara hem till henke och byta om och packa upp och sen ta på mig löparskorna och träningskläderna och ut och gå sen eftersom jag inte har tränat idag :)
Minus 8 kilo till sommarlovet, sen är jag nöjd :)
Ha det bra, puss och kram!
Likes

Comments

Varit ute och träffat min favorit och nathalie, gått en lång runda och efter det gått hem och myst bara. Lillfisen är så himla lik mig när jag var liten så det är galet!
Har även grillat med henke, Sandra och Camilla ikväll, fyfaaan vad gott :)!


Likes

Comments

ge aldrig allt, för det kommer inte han göra.

Likes

Comments


Likes

Comments