VIKTIG FRÅGA

Ok hörrni, jag har en VIKTIG fråga så nu vänder jag mig till er.VARFÖR är det här resultatet när jag vill använda snapchats filter? Är mitt ansikte oproportionerligt? Är mina näsborrar mer lika ögon än mina faktiska ögon? Förvirrar mina blonda ögonfransar och obefintliga ögonbryn? Är det för jag pluggar för mycket? JAG FÖRSTÅR INTE.

Har ni svaret, kontakta mig snarast.

Gillar

Kommentarer

ÄR EN BRA STUDENT IDAG

Hur är eran onsdag? Min är full med plugg, har suttit med samma text sen jag kom hit vid halv 11, och nu är klockan 3. Har halva texten kvar och jag vill inte meeer.

Jag har ju fyra kurser parallellt här i Oxford, och helt ärligt är det fruktansvärt haha. Den här veckan har vi fått allt underlag för våra första inlämningar, och jag vet inte vart jag ska börja. Det är lättare hemma när man får en uppgift i taget, då vet man hur mycket tid som behövs liksom. Jaja, nu ska jag inte vara så himla negativ, det kommer gå bra detta!Min plan är att stanna kvar i skolan åtminstone två timmar till och få så mycket som möjligt gjort, innan jag får gå hem och svindla genom serier. Ser fram emot det.

Min dag blir inte mer spännande än så, så jag hoppas ni har en roligare dag än jag!Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

OXFORD PLUS LONDON

Här kommer fortsättningen på förra helgen!

På fredagskvällen anlände kompanjon tre, Nilla! Så vi sparade lite grejer att göra för att ta med henne på äventyr här i Oxford. Vi åt frukost och vandrade runt i staden, för att sen knalla bort till Christ Church.När vi gick turen på Christ Church fick man varsina hörlurar och en dosa där man kunde välja vilka platser man ville ha information om. Svinbra! Harry Potter har spelats in här och inspirationen till Alice i Underlandet kommer från detta ställe, där Alice är en av barnen till någon som jobbade på skolan. Vad man får veta grejer!Ovanför har ni studenternas matsal... Man blir ju så trött, varför har jag ingen matsal på min skola där jag får maten serverad varje dag? Hade liksom behövt det eftersom jag är van vid att ha en personal chef hemma (min pojkvän hehe). Nedanför har ni mina gulliga kompisar!!!Christ Church Cathedral som sitter ihop med själva colleget var så stort, så fint, så coolt och hade så mycket historia! Man älskar ju ändå historia.På kvällen gick vi till en bar som heter "The Mad Hatter" och är inspirerad av Alice i Underlandet. Vid entrén var man tvungen att svara på en gåta för att komma in haha, men tyvärr så var inte själva viben därinne som man önskat. Dock fick man sina drinkar serverade såhär:På söndagen tog vi bussen in till London, och kan börja med att säga att jag aldrig varit där innan. Jag känner dock att jag fascineras så mycket mer av Oxford och hur vacker stad det är, så blev inte jätteimponerad haha. Men en bra dag, det hade vi.Tyvärr så tog jag inte så många bilder i London, och dom bilder jag tog blev katastrof. Så vad ni får är mina kompisar med Bloody Mary's och China town. Vi åt svingod mat på kvällen där standard var att allt var veganskt! Restaurangen ligger i Soho och heter Mildreds, kan absolut rekommendera detta ställe om ni har vägarna förbi London och vill ha bra vegansk mat.

Efter ett barbesök så tog vi sedan bussen tillbaka till Oxford. Himla bra dag!

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer