Alltså toaletterna i detta land. Det är främst två problem. Det första är att allt man kissar på är liksom vatten, det finns liksom inget porslin som man kissar mot som det gör i Sverige, så det låter extremt mkt! Och till andra problemet, som bara blir ännu värre i och med första problemet, är toalettbåsen. Det är bokstavligt talat som att sitta och kissa bredvid varandra. Man hör allt, minsta lilla! Kollar bara på denna bilden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så kallt här just nu! Kanske runt 14-15 på dagarna och under 10 på nätterna. Låter kanske inte så farligt men det finns ingen värme i husen här!!! Inga element ingenting. Så nätterna blir sååå kalla. Är extremt svårt att ta sig upp på morgonen, speciellt för mig som redan är morgon trött. Hoppas det vänder snart! Särskilt tills maria kommer och hälsar på, vill ju såklart att hon ska få se San Diego från dens bästa sida!! Nu sitter jag på jobbet och väntar på att min chef ska komma, hejdå!

Likes

Comments

Idag var jag och Mike iväg och spelade softball en stund. Jag har ju börjat spela i ett av hans lag, så varje måndagkväll spelar vi. Första matchen var förra måndagen och jag sög! Jag var liksom så dålig att jag nästan skämdes, så måste bli bättre!

Imorgon är det presidents day så jag är ledig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Nästa vecka tänkte jag även ta tag i att försöka hitta vänner, några förslag? Haha hur gör man egentligen.

Likes

Comments

Igår var vi ute och drack öl. Daniel, mikes kusin, fyllde år i veckan så vi firade honom! Mkt roligt kväll men är seg idag, men tänkte ändå släpa iväg mig till gymmet snart. Jag gjorde pannkakor till frukost till alla som bor här imorse. Kände mig som en mamma till tre tonårspojkar haha. Stod vid spisen och de satt och kolla på sport. De diskar nu Iaf 😊.

Igår var vi iaf på barrel republic, stammis stället. Men får ett armband som är kopplat till ens kort och sen häller man upp öl till sig själv, finns vin också. Bästa konceptet!

När jag skulle beställa en öl på ett annats ställe så frågade bartendern flera gånger vad jag sa, och liksom upprepade det jag sa som att jag sa det fel och så frågade han hur jag mådde och om jag var för full, vilket jag inte var utan det var pga min brytning. Mike blev jättearg på honom, han bad om ursäkt och vi fick gratis dricka. Lite märkligt att blanda ihop att låta full med en brytning? Jag tog lite illa upp iaf. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Här brukar vi handla. Gillar verkligen det ställe, de har fokus på att ha nyttig och ekologisk mat. Ett stort plus är även att mikes kompis jobbar så vi får 20% på allt! Sen blev jag även överlycklig häromdagen när jag hittade Wasa knäckebröd och Pukka te. Det är även en tjej i kassan som kan lite svenska!

Jag har precis rensat ut lite grejer. Det är såååå mycket saker överallt i vårt rum, liksom smågrejs. Får lite panik, men vi ska till Ikea snart och köpa förvaring och sånt! Jag kanske överdriver lite men antar att det är min svenska sida som kommer fram, att man inte ska ha så mycket saker framme...

Ikväll ska vi ut, wieee! Längtar efter en öl.

Likes

Comments

åååångest. Hatar verkligen att man inte rör på sig lika mycket här. Den vardagliga motionen försvinner helt.. suger. Ska får vara noggrannare med maten, inget småätande på veckodagar!! Jag har inte målet att blir super fit, men jag vill känna mig bekväm i min kropp och jag gör inte det när jag känner mig plufsig. Så jag får verkligen tänka till vad jag äter här och se till att gymma minst 4 ggr/vecka!

Likes

Comments

Svårt att fånga bild, men jag älskar verkligen bergen här i kring. Det är såååå fint​, särskilt vid skymning och solen ligger på bergen. 

Likes

Comments

Nu ska jag verkligen försöka komma igång med bloggandet!

Idag har jag varit på jobbet. Kommer prata mycket i telefon framöver och har börjat lite smått. Det känns bra men lite jobbigt när man inte har så bra koll på saker än, blir liksom folk när folk jag pratar med ställer motfrågor och jag har noll koll.

Efter jobbet åkte jag och fixade mitt social Security number så att jag ska kunna få betalt, Wie. Det ska komma inom någon vecka.


Nu sitter jag hos Laurie, mikes mamma, vi ska äta hamburgare här ikväll. Just nu är det bara jag och Linus (hunden) här. Så himla annorlunda från hemma, dörren är liksom alltid öppen och det är bara att traska in.

Här nedan är lite bilder på det nya kontoret! Superfint är så himla glad att han har flyttat. Mitt skrivbord är det vid väggen 😊

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Sverige. Har varit här i drygt en vecka. Känns faktiskt väldigt jobbigt, har haft väldigt svårt att landa i allt. Känner mig omotiverad till att ta tag i saker, kanske också beror på att jag känner mig lite hängig också. Saknar att känna energi. 

Är lite fast i tanken att det är så jobbigt att vara ifrån Mike. Ibland kan allt känns tomt och meningslöst utan honom, jag behöver verkligen honom. Men jag vet ju att vi ses snart, så jag vill ju kunna göra det bästa av min tid i Sverige nu och njuta så mycket som möjligt. Får nog ge det lite tid att komma till ro med allt. 

Likes

Comments

Shit! Det är Augusti. Börjar tänka på att jag åker härifrån snart, men det är ändå en månad kvar. Ska njuta till max. Men usch jag vet inte hur jag ska klara mig utan Mike. Han är en sådan självklar och viktigt del av mitt liv. Jag behöver honom! Men vi kommer klara detta så bra, vi har varit ifrån varandra förut och vi är så otroligt bra på att prata, kommunicera och vara ärliga med varandra. Jag litar på Mike till 100%. När jag kommer hem ska jag försöka göra det allra bästa av situationen. Satsa stenhårt på min sista termin i skolan, jobba så mycket det går och bara umgås med min familj och vänner. Mike kommer spela mycket softboll och fokusera mycket på jobbet och ta några kurser online. Vi kan verkligen ta denna tid att fokusera på oss själva för vår tid kommer att komma! Vi har ett helt liv tillsammans framför oss.

Nu ska jag fortsätta plugga. Skriver på tre olika uppsatser. Det är otroligt stressigt och krävande för mig för jag gillar inte alls att skriva! Men det är lärorikt iallafall, jag vill bli bättre.

Likes

Comments