Header

Super skön dag! Har bara vart på stranden nästan hela dagen och sen har jag shoppat lite med. Sen senare ikväll blir det jobb! 🤗☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej från Malllis! Nu har jag vart här sen april.. Så har vart här ett tag nu! Ni som inte vet jobbar jag här på Nord night club. As härlig klubb! Om ni har vägarna förbi Magaluf kom förbi! 👋🏽

Likes

Comments

Detta är faktiskt mitt första inlägg för i år.. men tänkte bli bättre på att blogg! och speciellt nu när jag ska åka och jobba utomlands i mallis! sååå taggad på de!
Har även fått en systemkamera av min pappa här om dagen. Så nice! ska försöka ta så mycket bilder som möjligt när jag åker!! 

👋🌴☀✈

Likes

Comments

Köpt in lite nytt! hitta en fin paljettklänning som jag antagligen kommer ha på nyår! men får se kanske hittar något annat. 

Likes

Comments

​Skönt med fredag och helg! blir nog en lugn helg! väntas jobb imorgon och ska även på kalas på dagen. Så trevlig helg på er 😇

Likes

Comments

Likes

Comments

Har hänt väldigt mycket nu de senaste dagarna! var inte så länge sen jag kom hem från Göteborg. Blev en väldigt spontan tripp ner dit. Träffa lite vänner och självklart krök på massa sköna klubbar. Väldigt kul! hann även ja vad säger man tappa min mobil.. Så typiskt mig, blev inte ens förvånad. Så blev en ny Iphone 6 bara.

Men gårdagen var inte vilken tisdags som helst, blev nämligen efterfest med Zlatan och gänget. Så nice! dock börja vi festa runt 04 på morgonen men så värt de! helt galet att få träffa alla de där!
galet 😍😍😍

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! har vart jobb på schemat hela veckan. Tänkte köra på lite fredagsmys och tagga till November lights som är imorgon, SÅÅ taggad!

 wooop 🎉🎉💃💃

Likes

Comments

Har haft en jätte bra helg faktiskt! firade den med bästa och många mer! Bjuder på lite bilder 😉

Likes

Comments