Igår gjorde jag varm choklad till min mor, Pär och mig själv, självklart var jag tvungen att göra det lyxigt och fint med vispgrädde och marshmallows även om det mest troligt hade varit godare utan. Halva muggen med grädde var inte det optimala...
Skip-bo spelades och jag vann i alla fall en match så jag är nöjd, måste ha varit tack vare min kompanjon!

Efter att ha gått i skolan 8-17 bestämde jag att glass var ett bra sätt att muntra upp sig på. Normalt sett ingen glassmänniska men den här glassen är guld värd! Nu ska jag titta på Once Upon a Time, äta glass och kanske till och med tvinga mig själv att plugga lite.

Kan vi uppskatta Henrik lite extra? Han har varit extremt gosig de senaste dagarna.
Henkepenk ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där! Kan inte påstå att mitt smink egentligen ser så grönt ut, det är väl vad man får förvänta sig av halvklen badrumsbelysning. Sminkade mig orimligt länge idag, mamma tyckte att jag skulle göra ett "halo eye" med de gröna skuggorna från Subculture paletten av Anastasia. Det tog sin lilla tid och ljuset jag hade hoppats på att fota det i var försvunnet sen länge när jag var färdig men så kan det gå.

Jag har inte gjort något vettigt idag och går omkring i mjukisbyxor, kanske borde ta en längre promenad med Henrik bara för att känna att jag gör någonting rätt idag. Suck, vad gör jag av mitt liv?

Likes

Comments

Wow, min frukost var faktiskt godare än den ser ut.

Idag fyller Julia år och vi var nere på stan, fikade och provade bh-ar ihop. Jag kunde ju ha kommit på ett roligare sätt att fira henne men ibland passar det inte. Kom hem och upptäckte att Henrik svällt upp som en ballong, promenerade med honom ett tag i hopp om att det skulle gå ner men nejdå. Får vänta och se om han ser bättre ut imorgon och sen kanske kontakta en veterinär.

Bjuder på en mysig bild av prinsen och mig från igår.

Likes

Comments

Dämpade söndagsångesten med lite valpmys på morgonen och en promenad till Ica, det är något fridfullt över att handla frukt. Mamma är i Stockholm på opera och Pappa i Italien så har varit en föräldralös helg. Jobbat lite, borde ha tvättat och städat men något ska man ju ha kvar att ha ångest över. Kanske tar tag i det snart.

Likes

Comments

Var med mamma på jobbet igår, hade en hemsk utväxt på mina naglar (har normalt permanent lack på dem) så vi tog bort lacket. Jag sa adjö till mina äckligt långa, formlösa naglar och filade ner dem rejält. Känns så skönt att kunna spela gitarr igen! Lär nog be mamma fixa dem snart för mina naglar är lite för svaga för att klara sig med nagellack. Men för stunden tänker jag måla dem i tråkiga färger och längta efter höst.

Likes

Comments

Ligger i sängen och äter choklad, har man mensvärk så får man det.

Kom ganska nyss hem från min syster, det blev en liten mysig kräftskiva och som vanligt har vi töntat oss massor. Vi kastade vatten på varandra, jag hällde olja över Elin och hon slog mig med handdukar. Har lite saker att göra imorgon så jag ska läsa klart min tidning, skriva i 10-års dagboken, läsa lite bloggar och sen lägga mig.

Likes

Comments

Solo och en kopp kaffe är en bra start på dagen, ska hoppa i duschen och sen åka till syster. Förhoppningsvis blir det kräftskiva ikväll!

Likes

Comments

Jag vet att bloggen ser konstig ut. Det står att jag börjat om med att blogga någon gång osv och det har jag gjort, jag har avpublicerat och raderat inläggen innan men nu har jag uppenbarligen återpublicerat det jag inte raderat och därmed blir allting lite konstigt. Det som finns nu tidigare än detta inlägg är helt enkelt sånt som jag tagit ner från bloggen för att jag antingen skämts eller för att jag inte sett någon mening i att ha kvar. Men nu tänker jag att vad spelar det egentligen för roll, jag skrev det där en gång för länge sen och jag skäms inte längre. Det är vad det är.

Det känns som att när jag låter mig själv sitta här och gå igenom allt detta skräp och alla konstiga inlägg så accepterar jag var jag varit och var jag är nu, rensar historien lite. Allt låter så konstigt men istället för att ta bort och ignorera det som varit innan som jag gjort förr blottar jag det förflutna och fortsätter från nutid.

Har suttit sen 7-tiden och återpublicerat alla inlägg, nu är jag trött och tänker sova.

Likes

Comments

Uträttade ärenden på stan med Klara, bilden är ungefär lika glamorös som mitt liv! Nej men det var mysigt, handla, dricka kaffe, snacka lite skit och bara vara. Var på umo och apoteket också, festligt det där med p-piller.

Vad gulliga folk är, välkommen till Östersund.

Likes

Comments

När allt är kaos och inget av de val du har framför dig känns bra. Vad väljer man? Usch.

Varit hos pappa, det var ju mysigt. Nu saknar jag bara att få sova riktigt gott en natt...

​2015, då trodde jag allt var kaos. Nu skulle jag kalla det kaoset semester.

Likes

Comments