Onsdag

Nu har jag äntligen blivit frisk från den hemska magsjukan eller vad det nu var som gick på skolan. Flera elever har varit inne på sjukhuset pga smärtor o liknande och det visade sig att dom hade en bakterie i magen och in en infektion i kroppen så vi gissar på att det är samma bakterie resten av internatet har varit drabbade av.

Hur som helst så gick jag upp halv sex imorse f��r att åka till FN. Hela gymnasiet åkte till FN som är ett av de största högkvarteren i världen som ligger här i Nairobi. Det var så himla spännande och mäktigt att få åka dit!! Vi hade en guidad tur genom hela området och det var riktigt stort och såg inte ut som jag hade förväntat mig. Det fanns extremt mycket lokaler, flera parker och restauranger osv där inne. Det var verkligen riktigt riktigt vacker och fint överallt.

Vi fick lyssna på 4 föreläsningar av svenska personer som jobbade där och det var jätte intressant. Vi fick lyssna på vad de jobbade med inom FN och hur dom tog sig väga att komma dit dom är idag. Vi lyssnade på en man som jobbade för unicef och det var nog mest intressant. Han visade vikten av att få rätt vaccination och hur dödsfall för barn ha minskas tack vare det osv.

Jag tyckte verkligen att allt var så himla intressant och allt dom pratade om var något som jag har ett stort intresse för att lära mig mer om. FN kan ju vara drömjobbet för mig men det är ju en lång väg att gå så jag vet inte om det kommer uppfyllas haha.

  • Nära Maziwa, Nairobi, Kenya

Gillar

Kommentarer