Mombasa

Nu är det två veckor sen vi kom hem från Diani och det var faktiskt jätteskönt eftersom att resan inte blev så bra som tänkt. Det var för det mesta vädret som gjorde att det mesta vart så tråkigt. Man spenderade liksom mycket tid på rummet då det inte fanns så mycket o göra när det regnade och blåste. Det var dock lite fint den första dagen samt den sista så lite sol fick vi iallafall!

Diani beach är ett så otroligt vackert ställe med vit strand och jätteblått hav. Vi spenderade mest tid på hotellet som också var fint för den delen. Det var ett stort hotell som hade tillhörande strand också så det var nice. Internet var dock riktigt kasst vilket drog ner hela vistelsen mer (telefonberoende heeeh) och då fanns det verkligen inte så mycket att underhålla sig med under de dåliga dagarna. Jag valde då att ta massage och göra manikyr en dag och sen tog jag massage en annan dag då det fanns ett skönhetsställe typ.

På onsdagen var vi iväg och snorklade vilket var spännande! Vi fick se väldigt häftiga fiskar osv och stället vi var på var fint. Dock var ju inte vädret med oss då men dagen blev bra iallafall.

Det finns faktiskt inte så mycket mer att dela med sig utav om denna resa. Vi var borta i 6 dagar med två av dessa var resedagar så vi hade bara 4 dagar i Diani. Jag vill jättegärna åka tillbaka igen då stället var otroligt fint och jag hoppas då att stället får mer rättvisa med vädret osv. Här är iallafall några bilder från Diani från alla de bra stunderna vi hade :))

  • Nära Maziwa, Nairobi, Kenya

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2ad8::2