Min vecka

Nu har ytterligare en vecka gått här i Kenya och nu är det bara tre veckor kvar till jullov. Den här veckan har gått riktigt fort likt alla andra. Det har egentligen inte hänt så mycket denna vecka förutom vårt studiebesök på Karen Blixen. Karen var en dansk författare och jag vet egentligen ingenting om henne men det var intressant att åka till hennes hus. Vi vart guidade genom hennes trädgård och genom hennes hus vilket var fint och sen var det inget mer med det.

Jag har typ bara solat varje dag efter skolan och tagit det lugnt vilket har varit skönt men veckorna framöver kommer vara fullt med plugg då vi har prov och några inlämningsuppgifter. Imorgon är det 1 December vilket är helt galet. Tiden har gått så fort och nu är liksom höstterminen över. Jag ser iallafall jättemycket fram till julen och att få träffa familjen och alla mina vänner, men samtidigt så känns det typ sorgligt att höstterminen är över eftersom att det bara är vårterminen kvar innan jag flyttar hem.

Nu ska jag iallafall sova och imorgon är det fest här på skolan då det är 50 års jubileum då skolan nu har funnits i 50 år. D��rmed är det 70-tals tema som man ska vara utklädd till. Det finns stora partytält på skolan och det kommer finnas matstånd osv samt olika artister som kommer hit och uppträder vilket kommer att bli kul.

  • vardag

Gillar

Kommentarer