Livet i najjan

Jag bet att jag uppdaterar allt för sällan här men jag tror främst att det beror på att jag inte har tid eftersom att alla skolarbeten måste gå i förta hand. Det som har hänt den senaste tiden som jag inte har skrivit om är att jag har varit på safari igen i Nairobis nationalpark. Det var jätteroligt och jag ääälskar verkligen att åka på safari när man cruisar runt på savannen, lyssna på bra musik och ser mäktiga djur. I nationalparken såg vi bland annat massvis av lejon, zebror, krokodil, giraffer och noshörningar. Det var jag och fem av mina vänner som åkte dit plus min kompis mormor och morfar som var här på besök..

Jag har även varit på en rugbyturnering som spelades bredvid vår skola. Det var lag ifrån Portugal, Spanien, England, Sydamerika osv som spelade så det var rätt sås stort. Jag har även kommit fram till att Rugby är den sista sporten jag någonsin kommer börja på eftersom att det var väldigt extremt och dom brottades och slängde sig på varandra för att få tag i den där bollen.. Kenya kom iallafall på andra plats och ett engelskt lag kom på första vilket var lite surt då vi hejade på Kenya såklart.

Sen har jag gått i skolan som vanligt och haft matteprov som gick rätt så dåligt. Eller rättare sagt så var det väldigt svårt så jag klarade inte av att lösa alla uppgifter men jag vet iallafall att jag är godkänd så då är jag nöjd. Vi var även på Nairobis nationalmuseum i onsdag och det var väl mindre kul.. Museum är inte riktigt min grej och jag tycker inte att det är sådär jättekul att gå och kolla på gamla saker. Däremot så vet jag att min pappa och storebror skulle älskat att åka dit.

Sen har jag typ bara tagit det lugnt i veckan. Igår så var vi på en liten stadstur med våran älskade boardingvärd Magda då vi åkte till en fotoutställning som en kille vi träffade i Kibera hade. Sen åkte vi upp på en helikopterplatta så man kunde se utsikten över hela Nairobi vilket var mäktigt. Nairobi är en riktigt stor stad såg man där uppifrån och det är synd att vi inte får uppleva den mer.. Sedan gick vi vidare till en masaimarknad där det såldes jättefina saker. Jag kom hem med en målning på några djur och en tavla. Jag har även insett att det är rätt kul att pruta när man faktiskt får ner priset till det man vill. Efter det så gick vi till en glassbar och det var otroligt god glass där. Vi fick chansen att gå lite genom stan vilket jag tyckte var kul men egentligen så får vi inte går där på grund av säkerheten och risken för rån och kriminalitet är hög.

Idag ska jag förhoppningsvis sola om det blir bra väder och chilla hela dagen. Den här veckan har vi rätt mycket skolarbeten som ska göras så jag ska passa på att ta det lugnt idag. Här är iallafall några bilder från den senaste tiden som jag kan dela med mig av

  • vardag

Gillar

Kommentarer