Hell´s gate

Har inte bloggat på över en vecka på grund av så hääääääääär mycket plugg. Eller har jättemycket plugg just nu och kommande vecka och kanske inte så mycket förra men har inte haft ork till att skriva nått här :p

Sen senast jag skrev har jag varit på en helgutflykt till hell´s gate!! Det är en nationalpark i Naivasha där vi campade och gick på en vandring klassvis för att stärka klassen osv.. Vi åkte på lördag morgon den 1 september med en buss som tog ca 2 och en halv timme. Vi stannade halvvägs vid ett ställe som heter Rift Valley där det var en otrolig utsikt över naturen. Vi såg även en slocknad vulkan som heter mount longonot som vi ska vandra runt i december. Senare när vi väl kom fram till hell´s gate åt vi lunch och satt upp tälten innan vi begav oss med bussen för att kolla på alla djur i nationalparken. Det var otroligt häftigt att se alla djur för första gången i verkligheten och på så nära håll. Vi såg minst 100 zebror, antiloper, vårdssvin, bufflar och giraffer!!

Senare på kvällen lagade vi bara middag och satt runt lägerelden och hade musikquiz och spelade maffia. Stjärnhimlen var ju också så häftig eftersom att man var mitt ute på savannen och det var så mörkt så vi såg miljontals stjärnor och några planeter. Morgonen därpå åt vi frukost och packade ihop alla våra grejer för att åka till gorgen som är en vandringsled i hell´s gate och det var också otroligt häftigt! Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur det såg ut så lämnar bara bilder till det nedanför. Det var även i hell´s gate som dom hämtade inspiration till att göra lejonkungen.

Resten av veckan har jag inte gjort så mycket. Jag var sjuk två dagar efter hell´s gate så då låg jag bara inne på mitt rum. På onsdagen så var jag och kanske 20 andra iväg på en konsert på alliance france eller va det hette haha. Det var ett känt kenyanskt band som spelade och dom var faktiskt oförväntat bra! Hade det jättetrevlig den kvällen.

Denna vecka har vi egentligen inte gjort så mycket hittills. Jag och några till har blivit groundade i en vecka vilket innebär att vi inte får gå utanför skolan så denna vecka kommer bara spenderas här. Det är dock skönt eftersom att vi har mycket i skolan så behöver plugga mycket samt att det har börjat blivit väldigt varmt och soligt så tiden spenderas mycket vid poolen. Solen är så himla stark så det blir verkligen jättevarmt när man ligger och solar vilket är skönt men tyvärr har jag bränt mig typ överallt hehe.

Här är iallafall bilder från förra helgen när vi var i hell´s gate.

Gillar

Kommentarer