Bio och sjukhusbesök

Nu har jag äntligeeeeeeeen fått höstlov!! Dock har jag en historia uppgift som skulle varit klar men som jag inte har gjort så måste jobba med den under lovet... Iallafall så åkte jag inte sjukhuset i fredags på grund av mina magsmärtor. Jag skrev att jag hade blivit frisk i onsdags men jag fick fortfarande ont i magen torsdag och fredag så jag valde att åka in och kolla vad det var. En tjej på internatet har en amöba i sin mage, de flesta andra har en bakterie och virus i kroppen. Några har även fått antibiotika så jag vart nojig över att jag också hade något liknande och behövde behandling. Vi åker ju till kusten i morgon och vill verkligen vara frisk under den veckan.

Jag vart iväg skickad till sjukhuset själv av skolsystern men var verkligen jättenervös över att åka själv så min kompis Lovisa följde med vilket hjälpte situationen jääättemycket. Vi åkte iallafall taxi dit och jag fick gå in och träffa en doktor, göra olika tester och prata med doktorn igen och sen fick jag utskriven medicin. Jag skötte allting själv på sjukhuset, jag berättade mina symtom, kollade blodtryck och mätte och vägde mig, gjorde prover osv. Det var läskigt eftersom att jag aldrig har gjort detta själv utan mina föräldrar har alltid varit med och eftersom att allt var på engelska var jag extra nervös. Jag har aldrig använt engelska i samma situation förut.

Det hela löste sig bra iallafall och jag hade ingen bakterie utan jag hade en inflammation i magen som kommer ifrån att jag har ätit något konstigt. Jag vart verkligen jättelättad att få höra det och jag fick även ut tre olika mediciner som ska göra mig frisk. På kvällen gick jag Anna och Moa på bio och såg filmen A star is born, och den var jättebra!

Igår var jag på toi och shoppade under dagen. Jag kom hem med några nya plagg och skor och jag har verkligen saknat att shoppa så det var typ välbehövligt för min del. Plus att allt är så himla billigt. Jag köpte tre tröjor och ett par byxor för ca 30 kr. På kvällen gick jag ut och åt mat på Mama Rocks med ett gäng kompisar och dom serverar så himla goda hamburgare. Sen vid halv elva på kvällen var det utgång för oss som gällde. Vi åkte till en klubb där det fanns en dj men det vart faktiskt ingen stor hit för oss. Lokalen var nästan tom så det var mest bara vi ssn:are som dansade och musiken var överlag kass.

Idag har jag åkt till ett barnhem och voluntärarbetade eller vad man ska säga i nästan tre timmar. Vi fick ta hand om små barn som var så jäkla söta. Jag matade en liten kille och lekte med de flesta barnen utomhus. Det var jättekul och jag älskar verkligen barn så det var supermysigt.

Nu på kvällen har jag försökt packat inför Mombasa imorgon och det går verkligen inte bra för mig...Vi får inte ha en stor väska med oss så jag har packat i en sportbag och får knappt plats med något. Men jag tror iallafall att jag har fått plats med det allra viktigaste. Nu ska jag sova för jag måste gå upp om 5 timmar då vårat tåg går klockan 9.00. Jag ser verkligen framemot denna vecka med massor av sol och bad och roliga aktiviteter :)))
  • vardag

Gillar

Kommentarer