Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oherregud va lång denna dagen har varit. Har hunnit med mycket idag. Körde cardio, rumpa & lite mage innan vi åkte, hann matpreppa lunch och mellanmål att ta med på vägen och jag hann plugga i bilen. Effektiva jag! Nu är vi iallafall på väg mot Göteborg från mormor och morfar och har ungefär två timmar bilväg hem.. Usch!
Va himla mysigt att få träffa dom iallafall, gäller att ta vara på det man har.

Likes

Comments

Hejsan vänner
Sitter i bilen på väg till Dalsland för att fira min söta morfar som fyller 80 år idag. Träffar sällan dom då det är så himla många mil ifrån, och som idag får vi sitta i bilen i fyra timmar, men självklart är det värt det.
Här har jag varit mindre aktiv, har egentligen ingen anledning till det mer än att jag inte haft något att skriva.
Jag har iallafall gått in i diet/deff- mode nu efter alldeles för många kilo plus, får skylla på Jonatan som är en gottegris. Eller ja, det är väl jag som är gottegrisen, han hänger mest på.. Men det känns ändå skönt att lägga det på någon haha. Så nu är det diet fram tills sommaren, balen och allt annat skoj! Ska försöka köra mer update på detta här främst för att jag blir motiverad av att göra detta, men kanske för att motivera andra om det är så!
Vi hörs iallafall

Likes

Comments

Vaknade vid 6 av att Sandras larm ringde, kul! Men visade sig att hon hade planerat att jag skulle följa med henne till gymmet, en timme tidigare än vad jag hade tänkt mig. Men drog på mig kläderna och vi gick ner till NW på Järntorget, så skönt att bara kunna promenera till alla gym. Körde lite rygg och kondition men var lite för trött för att köra som vanligt. Efter gymmet drog jag mig mot skolan men visade sig att jag bara hade en halvtimmes lektion, vilket kändes ganska ovärt. Men har äntligen kommit hem och ätit lite lunch så på schemat står nu plugg! Vi hörs

Likes

Comments

Kom precis hem och blev överraskad med mysmiddag av Sandra och mammas kille! Ska snart sova, imorgon har jag bara en lektion så tänkte fixa lite ärenden och sen träna och plugga, we'll see

Likes

Comments

Kort arbetsdag idag, slutar om endast 3 timmar och då ska jag hem till Jonatan och mysa lite innan mamma hämtar mig så ska vi till Gbg!

Likes

Comments

Vaknade 6 med Jonatan för att gå till gymmet när han skulle till jobbet, men han var ledig idag så vi åt frukost tillsammans och sen gick vi och la oss igen. Vaknade runt 8 igen och tänkte gå ut och gå men tack vare vädret gick jag till gymmet istället och det ångrar jag inte, passet gick så bra!
Nu sitter jag och pluggar lite medan Jonatan sover och snart ska jag till skolan för ett utvecklingssamtal

Likes

Comments

Likes

Comments