God afton älskade ni <3 Jag vet knappt vad jag ska skriva för det händer så mycket just nu. Framförallt inombords. Murar rivs och saker synliggörs och jag inser allt mer hur fel jag haft, hur fel ute jag varit. Att skriva om tro, den sorten som handlar om att tro på en Gud, som i att tillhöra en religion, är svårt, läskigt och personligt. Det är så lätt att ha förutfattade meningar, att döma. Att se någons sjal, kors eller kippah, att anta. Utan att förstå vad som ligger bakom. För trust me när jag säger det här: Det är inte lätt. Att aktivt välja något som automatiskt gör en annorlunda. Som får en att se på saker med andra ögon än alla runtomkring en. Som gör så att du hela tiden känner att du behöver förklara dig för människor omkring dig. (Ja, jag kallar mig för kristen MEN jag tror inte att alla homosexuella kommer att brinna i en evinnerlig eld. Ja, jag är islam MEN nej, min pappa har inte tvingat mig att bära hijab. Ja, jag är judinna MEN nej, jag vill inte prata om Israel/Palestina-konflikten) Jag kan förstå att tanken på religion är märkligt, korkat och verklighetsfrånvänt för någon som aldrig har trott. Dårskap. Med nyheter som visar självmordsbombare, islamister och amerikanska ledare (nämner inga namn) som ber böner. (Varför liksom och till vad?) Jag förstår att det låter märkligt att tro på heliga skrifter och gudar som (oftast) pratas om i maskulina pronomen och som ska döma den här världen. (Vänta va?) Människor som lever hela sina liv för något som kan eller inte kan vara sant. Hur människor vågar offra allt de äger, lämna sina länder, korsa hav och i värsta fall för något som de inte ens kan ta på?
Jag förstår er. Det låter helt galet i mina öron också.

Men tänk om du inte har något val? Att du måste tro? För att allt inom dig och runtomkring dig talar för att det finns något större, något mer? När det handlar om mer än ärvd tro och hjärntvättning? När det händer grejer i ditt liv som du inte kan förneka och du känner dig så buren, älskad och omhändertagen av något större som du omöjligt kan sätta fingret på? Som gör att trots att världen ser på dig som en galen människa? Trots att du diskrimineras/ ifrågasätts/ dumförklaras gång på gång på gång vägrar att förneka den tro som hela ditt väsen stor på. Eftersom att det är din trygghet, din glädje och kanske viktigast av allt, ditt hopp. Och desto längre du går och desto mer du söker allt mer går från att vara något abstrakt, något som ligger och grumlar långt bak i ditt medvetande till att bli en tyst visshet, en inre kunskap, något du bara vet är sant.

Jag säger inte att detta gör det lättare, varken för er eller för mig (oavsett religion eller livsåskådning) men jag kände mig bara kallad till att skriva något på detta ämne. Eftersom jag sällan ser något någonstans. Och med tanke på att jag ser frukostbilder, selfies och blogginlägg om nya smink-produkter dagligen, kan väl ett inlägg handla om något som är lite tyngre och som sträcker sig längre än till någons senaste impulsköp. För säg vad ni vill om religion, att det startar konflikter, segregerar och gör människor inkapabla att använda sina hjärnor. Men varje kväll vaggas miljontals människor tills sömns av tron att detta inte är allt. Att det finns något mer där ute som lyssnar, tröstar och håller om.
Och bara det gör det här ämnet till något som är värt att tala om.


Yes! Idag blev det lite djupare. Nu ska jag be en bön och försöka sova (att dricka en dubbelespresso efter klockan 18 var kanske inte mitt smartaste drag). Jag vet att hälften av alla slutade läsa vid de första raderna (sådana här texter sträcker sig längre än till snabba bekräftelse och underhållnings-kickar) så för er som faktiskt har tagit er hit vill jag bara tacka för er tid. Det är så fint att ha någon att skriva till förstår ni, efter åratal av noggrannt valda formuleringar som inte har blivit lästa av en enda själ. Så tack och godnatt! Hoppas att ni redan sover gott och drömmer vackra drömmar! Stor kram från mig <3

Kärlek Frida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner <3 Huvudet är alldeles jättetrött när jag skriver det här och jag ska snart lägga huvudet på huvudkudden och soova mmmmm. Kan vi inte bara ta en minut och andas några djupa andetag tillsammans först? Yes, tre djupa andetag. Iiin uuut iiin uuut iiin uuut. Allt är okej. Du är okej. Vi är okej. Glöm inte det.

Godnatt <3 Hoppas att ni har haft en fin helg! Det har jag. Stor kram från mig!

Kärlek Frida

Likes

Comments

"Vi lever i en tid när man måste bromsa MEDVETET. Hjärnan måste förstå vad det är som pågår så att man inte bara springer och springer. Om man inte bromsar kanske man till slut inte klarar av att vara ensam eller att ha det tyst omkring sig. För tänk om det skulle bli "tråkigt" ett tag, det måste vara en av vår tids största rädslor. Man känner sig misslyckad om man har tråkigt, eller om man ÄR tråkig. Vi ska helst vara spirituella, roliga, aktiva. Hela tiden. Men att ha tråkigt en stund och se vad som händer är lika nödvändigt för vuxna som för barn. Det finns så många spännande möjligheter om vi inte bara gör saker som är färdigtänkta"

Denna text skickade min fina vän Sara till mig idag när vi pratade och jag berättade om ännu en dag som det inte hände något på. Så tänkvärd. Från Ernst bok, haha. Älskade Ernst <3

Yes, det var allt jag hade att säga idag. Stor kram på er!

Kärlek Frida

Likes

Comments

Vill ju inte vara den som är den...

....men det kan vara så att jag är tidernas bästa sambo. Imorse när jag vaknade fick jag feeling och bara "jag ska göra alla <3 dag frukost till oss" Vilket resulterade i denna vackra frukost-skapelse! Citron-vatten, omelett och croissant till Sarita & chiapudding, knäckebröd, kaffe och croissant till mig. Mm... Gott vare!

Efter denna frukost skyndade jag vidare för att spela Bingo. Regnet öste ner och himlen var grå men jag var varm i hjärtat. Hade en sådan där dag när jag liksom tyckte att människorna jag mötte såg ovanligt glada, kärleksfulla och tillmötesgående ut, haha. Var så bestämd över att denna dagen skulle bli bra eftersom att min tisdag hade varit så oerhört dålig. Det är det som är bäst med att ha haft riktigt tråkigt ibland, en njuter såå mycket av att träffa människor och att göra saker efteråt. Att bara vara i rörelse liksom.

Tog med mig choklad-asken som legat i kylen i evigheter (alltså inte så att den blivit dålig) för att ge till personalen på "Bread of LIfe" och Goca (som håller i Bingo:n) blev superglad!

Tror ni inte att jag sedan vinner TVÅ priser på Bingon! Jag som inte vunnit något på evigheter. (kan ju dock bero på att jag nu för tiden är den som läser upp numren och där med inte är med och spelar)

...dessa priser tog jag sedan med till denna vackra skapelse! (och lite lunch som jag köpte på vägen) Mötet igår blev ju inställd men jag kände ändå att jag ville träffa henne. Det här var en riktig "out of my comfort-grej" för 1. brukar aldrig besöka de äldre ensam 2. jag var inte helt säker på vägen dit 3. jag kan ju inte mycket serbiska. hur tusan skulle vi kommunicera??

Men hörni! Det blev superlyckat! Rosa blev SÅ glad och det slutade med att jag var där i mer än fyra timmar. Inte gjorde det något att vi har svårt att förstå varandra, båda gör så gott vi kan och när det verkligen inte fungerar så skrattar vi bara åt det! Hennes granne kom förbi också och efter två minuter börjar de prata om hennes son som hon definitivt tyckte att jag skulle möta upp "for a walk or so, you can bring your friends" ha-ha. Vet inte hur många gånger jag har hört samma sak sedan jag kom hit. Rosa tyckte iallafall att det var en jättebra idé! Onödigt tycker hon att jag ska tillbaka till Sverige om några månader..

... och nu på kvällen har vi haft besök av våra grannar Dejana och Miranda och Ljubica! Som ni kan läsa om här och här. Såå mysigt har det varit! Vi har ätit alla möjliga typer av snacks, pratat om livet och haft det så himla trevligt.
Fasiken vad bra dag det här har varit! Lätt min bästa Alla <3 dag någonsin. Tänk ändå, livet med alla dess kontraster!

Nu har dock Miranda lånat min kamera för att hon ska till Schweiz och hade inget att fota med där (heheheh det är bara typ min absolut käraste ägodel menmen) så vet inte hur bra bilder ni kommer att få här de kommande dagarna! Ska försöka att improvisera så bra jag kan.

Stor kram och Sre´can Valentins dan! Och kom ihåg att kärlek är så mycket mer än en käresta som i pojkvän/flickvän. Rosa har hittills varit min livs bästa Alla <3 dag dejt och hon är trots allt en 87-årig äldre dam. Bara en liten påmminelse :)

Kärlek Frida

Likes

Comments

Hej vänner <3 Hoppas att ni har haft en fin tisdag! Det har inte jag. Besöket hos Rosa blev inställt och ingen annan ville hitta på någonting och det har spö-regnat ute hela dagen och jag har typ inte gjort något av det jag skulle. Jahopp. Så är det ibland. Tur att det bara är en dålig dag och inte ett dåligt liv (även om jag lätt får för mig det när jag har sådana här dagar). Är så trött på att ha överdrivet med tid nu. Herregud känner att livet får dra igång snart. Vill ha fullspäckade dagar, saker att göra och människor att träffa (känner lite "be careful what you wish for" här, haha). Det var så längesedan som jag hade något tydligt att fokusera på. Dagar som var fyllda med saker som på riktigt förde mig framåt. Visst, här blir jag rik på upplevelser och möten med människor - och det är fantastiskt, men vill liksom göra något som är bestående. Inte leva för ögonblick hela tiden. Hm.. vet inte riktigt vad jag menar. Kan inte riktigt sätta ord på det själv. Anyway: Låt oss kika på en roligare dag i mitt liv, nämligen lördagen!

Det var ju kvinnoträff på "Refugee Aid" och jag hade världens härligaste stund. ÄLSKAR när kvinnor får umgås på det sättet tillsammans. Det känns alltid så tryggt och fint.

Och så fick jag gosa med denna MYSIGA! Så göllig var han. Älskar små personer <33

Dessa två pratade jag mycket med! Den ena tyckte jag såg ut som en lärare vilket jag sa och hon bara "men det är jag!" (yää fullträff) och den andra var i min ålder och hade en syster i Malmö som hon gärna ville besöka.

Det är lite komplicerat förstår ni för Ungern (tror att det är det iallafall - är inte helt 100) har beslutat för att inga människor varken kommer in eller kan passera genom landet. Som jag har förstått det är Serbien ändå ett schysst land att vara i för flyktingar (de hade ju krig här nyss och många som bor hit nu kom som flyktingar då vilket ger en helt annan förståelse) men de har liksom inte ekonomin för att ta hand om sin egen befolkning. Summa summarum är att de liksom inte kommer någon vart. De bara sitter månad efter månad i lägret och hoppas på att snart kunna ta sig vidare.

Kan säga att det är denna tös som tog ca de flesta av alla bilder! Roligt att fotogradera ju.

*gör prutt-ljud i lill-magen och hoppas på ett litet leende* (det fick jag)

Hans mamma! Lika fin hon också. Tydligen har de yoga med kvinnorna innan! Så bra grej ju! Ska vara med på det också nästa lördag hade jag tänkt.

Och dessa härliga tjejer som absolut ville vara med på bild <3 (fast inte innan de fixat till håret)

Så himla fin lördags-aktivitet! Önskar att jag hade vetat om att detta fanns tidigare. Hade ju kunnat hänga här en massor av lördagar. Nåväl. än är ju inte min tid här i Serbien över! Även om det känns så. Märkligt det där. Ena stunden känns det SÅ tråkigt att tiden här börjar gå mot slutet och jag känner typ att jag skulle kunna stanna här flera månader till och sedan kommer dagar som idag när jag mest känner att jag vill hem. Fast det är inte så konstigt kanske, om en ändå bara sitter och rullar tummarna i en övermöblerat lägenhet med regnsmatter som soundtrack, kan en ju lika väl vara någon annanstans.

Äsch. Allt kommer att bli bra hörni. Och imorgon är det en ny dag! Kram <3

Edit: Insåg nu när jag läste igenom detta inlägg att jag precis klagade på att jag en dag av mitt liv har haft tråkigt medan jag i samma inlägg skriver om människorna som jag hängde med i lördags som varit fast på ett och samma ställe i MÅNADER (några har varit fast i närmare två år). Jösses. Reality check? Jag har inget att klaga på. Så det så.

Kärlek Frida

Likes

Comments

Goder afton! Det här med att den här dagen var en helt vanlig måndag (en rätt tråkig sådan om jag ska vara ärlig) tills vi åkte iväg för att hänga med några kompisar, varpå jag satte på "Swedish fika" för att visa något "typiskt svenskt" och någon bara "hallå vi måste åka till IKEA" och ca fem minuter efter det satt vi i bilen påväg dit.

Efter att ha kört 106km/h på en 60-väg (det var inte jag som körde), ätit kanelbullar och köpt lösgodis är vi nu hemma igen, mätta och belåtna. Det här med att jag typ tyckte att det var lika mycket äventyr att åka bil som att komma till IKEA säger ganska mycket om hur vi lever här. Minns på riktigt inte senaste gången jag satt i en bil.

Annars råkade den här dagen bli en otroligt ineffektiv dag trots att jag hade flera punkter på min to-do list. Nåväl, tur att det är en ny dag imorgon med en ny möjlighet att leverera. Dessutom ska jag till Baba Rosa och bjuda på kanelbullarna som jag köpte med mig hem! Hoppas att ni har haft en fin dag! Ta hand om er <3 Kram!

Kärlek Frida

Likes

Comments

Åh, har haft en superfin helg. Ska visa bilder från när vi pysslade med några kvinnor och deras barn från Afghanistan igår! Vi fyllde i "Minfulness- målarpapper", pratade och lyssnade på musik. SÅ MYSIGT! Dessutom fick jag gosa med en liten kille som var relativt nykläckt om vi säger så och sådant är ju alltid trevligt.

Idag har jag vaknat utvilad, struntat i mina morgon-rutiner, varit i kyrkan (gosat med bebis även där), suttit på kafé och läst, lagat världs-god middag på egengjord salsa/svarta bönor/tomat-rödlöks-sallad/majs/ pumpa (har aldrig ätit det förut men fick prova det i måndags och det är ju såå gott!!), förberett mat inför veckan, kollat på "Bridget Jones Baby" med Sarita och dansat. Det var så kul idag! Vi håller på med en klurig koreografi som kräver 100% fokus.

En perfekt himla söndag alltså. Känner mig så redo för en vecka nu! Har bara gjort exakt det jag känner för hela dagen och ibland kan det vara guld värt.

Bästa idag: När jag äntligen hittade ett café som jag ville sitta på, beställde och hittade en bra plats. Tog upp min bok med stelfrusna fingrar och kyparen kom med en rykande kopp kaffe, nybakad bagel med oliver (skojar inte när jag säger att den var något av det bästa som jag ätit sedan jag kom hit! Som en riktigt god kardemumma-bulle var den fast osötad- och utan kardemumma såklart mmmm) och en hasselnöts-kaka som liksom smälte i munnen. Ni vet när en är sugen på något och verkligen får exakt det som en vill ha? BÄSTA KÄNSLAN I HELA VÄRLDEN. Satt och NJÖT! Sedan var det så himla bra och fina kapitel i boken som jag läste och efteråt kände jag mig fullkomligt tillfreds. Älskar att sitta själv på café. Det händer så sällan numera så njuter till tusen när jag väl unnar mig det.

P.S. Bilderna är tagna i Pančevo och är random-barn på gatan som brände sopor. Josåatte det är ju också en eftermiddagssyssla.

Yes, hoppas att ni också har haft en fin helg! Massor av kramar Frida <3

Kärlek Frida

Likes

Comments

Godmorgon, Godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt! Godmorgon, Godmorgon, i KÖR! Holy guacamoly, vaknade 05 av mig själv idag så är tröött. Nog för att jag gillar att vakna tidigt men det här var väl lite att ta i. Har läst "The Signature of All Things", Elizabeth Gilberts senaste bok (ja, jag älskar henne, rår inte för det. Tycker att hon är helt fantastisk), duschat kallt (min nya grej, fungerar faktiskt superbra! En blir pigg på två sekunder), yogat och spelat gitarr. Och sedan somnade jag om en stund igen! Ändå bra. Hoppas bara att jag fixar den här dagen utan problem. Vi ska nämligen till Refugee Aid och hjälpa till med lite aktiviteter de har för barn och kvinnor på lördags förmiddagar. Spännande! Känns som att vi har kommit in i en ny fas här i Serbien just nu. Det börjar liksom hända grejer, från att ha varit rätt stilla där ett tag.

Igår följde vi med Biljana på ännu ett äldrebesök och på kvällen gick på bio med Dejana, Miranda (den nya tjejen från Australien), Kati (en amerikanska som är här och jobbar med flyktingar) och Kayley (den amerikanska tjejen som vi umgåtts med tidigare). Vi såg "Maze Runner". Hade inte sett någon av de tidigare filmerna men jösses, den höll en sannerligen underhållen 150 minutrarna igenom. Kul att gå på bio tycker jag! Det krävs nästan för att få en hel upplevelse av en film. Framförallt om en som jag har svårt att göra en sak samtidigt och alltid sitter och håller på med annat när en sitter framför tv:n. (stickar, kollar telefonen, målar naglarna osv)

Nog om film. Jag ska ju visa er andra delen i Pančevo! Här har vi Biljana! Som vi har hängt så mycket med den senaste tiden. Hon är bra för att hon kan engelska vilket gör det enklare att kommunicera. (Dock är det bättre för min serbiska att gå med någon som inte kan engelska. Lär mig definitivt snabbast då)

Hon är trevlig och bryr sig mycket om personerna hon tar hand om. Dock måste jag säga, även om jag kanske inte riktigt är okej att göra det, att det känns som att hon bär på en stor tyngd över sig. Sorg kanske. Besvikelse. Bitterhet. Vet inte vad det är för har inte vågat fråga men tycker nästan att det är lite jobbigt att vara runt henne för blir själv påverkad. Väldigt stort hjärta har hon iallafall och så lagar hon god mat!

Framme hos nästa kvinna såg det ut såhär! Fint eller hur? Så härligt med färg!

Den här kvinnan hade märkbart mindre pengar än många av de andra vi träffar. Hon bodde litet och sa att hon var hungrig. Hann inte prata med henne så mycket eller ställa några frågor. Men glad över att se oss, det var hon!

Och så härligt leende <33

Såhär bodde hon! I ett rum. Ganska standard-boende för de som har mindre pengar av de vi besöker. Det var rent och varmt av eldningen i spisen. Sådant gör ju mycket för att en ska trivas.

De hade lite papper att gå igenom så jag och Sarita satt mest på sängen och kollade på en turkisk dokusåpa. Turkisk TV är jättevanligt här och många av ungdomarna vi jobbar med kan turkiska! Fun Fact för er som inte visste det.

Yes, efter att vi hade lämnat lite bakelse som tidigare kvinnan vi besökte hade bakat begav vi oss vidare.

Och när vi kom ut genom dörren, for denna förbi! Exotiskt för oss svenskar men Biljana berättade att detta var en vanlig syn här. Ojå! Alltid trevligt med lite djur tycker jag.

Yes, annars har jag här i min morgonrufsiga ensamhet funderat på döden. Jag personligen tror inte ett dugg på att döden är som att somna in. En lång vila. En stor stillhet. Min uppfattning är att det här livet är en enda stor lunk, en plats där vi ständigt kämpar för att hålla oss vakna. Döden däremot tror jag är ett uppvaknande, ett klarare tillstånd än vi någonsin kan uppleva i vår slumrande värld. Tänk ändå? Om det är så. Och så går vi runt här på jorden, ständigt rädda för det stundande slutet när det, när allt kommer omkring, bara är början.


Yes, döden, döden. Nu pratar vi om något annat. Åh, känner mig ändå taggad på den här dagen! Hur fint än "Slutet"/ "början"/ "avskedet" må vara så är jag tacksam över att jag får finnas till ännu en dag. Hoppas att ni får en fin lördag!

Kram!

Kärlek Frida

Likes

Comments

Hej vänner! Det här med att jag hade ett helt inlägg som bara *poff* försvann!! Publicerade det imorse och nu kan jag inte hitta det någonstans! Fattar ingenting? Så himla tråkigt! Var nöjd med det :(( Aja, får göra om inlägget helt enkelt.

I tisdags som jag tidigare har nämnt besökte vi allas vår Rosa <3 Att komma dit känns alltid tryggt, varmt och bra i magen. Ännu bättre är ju det faktum att det bor en liten Mustafa hos henne som blivit riktigt tam vid det här laget (för några månader sedan var han bara en liten unge som var väldans vild förstår ni) Älskar kattgos!

OCH HÄR HAR VI HENNE <3 Hur söt? Sarita visade hårbandet som jag stickat till henne och hon ville såklart genast prova. Såklart sa jag! (Naravno!)

- Jedna slika! Tyckte jag. Det tyckte hon också.

Kolla så mysiga vi är då! Projektet som vi arbetar på här kallas ju för "Adopt a Granny" och just hos Rosa är det precis så det känns. Som att jag har adopterat en farmor. Överflödigt kanske med tanke på att jag redan har två fina, friska far/mormödrar i mitt liv men äsch. En kan aldrig ha för många av den sorten tänker jag.

Smet vispades för vi skulle minsann äta inget mindre än pannkakor! Visp, visp osv.

LIte massage kan vara bra. Det tar på krafterna att sätta på spisen förstår ni. Haha, älskar att Sarita tog på sig ansvaret som min personliga fotograf under det här besöket som smygfotar allt en gör.

Fokuset är på topp när någon ska visa en hur en steker pannkakor. Väldigt viktigt med rätt teknik tyckte Rosa. Jorå! Det kan jag förstå. Antar att hon har stekt några hundra mer pannkakor i sitt liv än jag. Dock började steka pannkakor när jag var typ fem!! Skojar inte!! Det finns bildbevis!

Alla skulle hjälpa till tyckte Rosa. Instämmer. Saritas pannkakor blev myckte finare än mina.

Sarita <3 Haha, i inlägget som jag skrev imorse la jag in värsta kärleksförklaringen här och sedan började vi gräla när vi skulle äta lunch. Eller gräla och gräla. Snarare tjafsa. Vi brukar inte göra det så mycket förstår ni. Och jag vet egentligen inte ens vad vi tjafsade om men, men. Vi löste det! Ni behöver inte oroa er! Tänker att det är något fint. Bråkar gör en ju bara med sina närmsta. Nu för tiden känns hon mer som en syster en som en vän. Fint <3 Tänk vilka människor en liksom ramlar över i sitt liv. En vet aldrig vilken ens nästa nära vän kommer bli.

The dinner is served! Med lite persiko-sylt. Mm.. Gott vare!

Yes, slut för idag tack för idag, vi ses imorgon, tack och adjöö! Hoppas att ni har en fin fredag! Kram från mig <3

Kärlek Frida

Likes

Comments

Har ätit ren vitlöksklyfta och rå ingefära. Tänker "jag är frisk jag är frisk jag är frisk" om och om igen och hoppas att kroppen förstår det också. I flera timmar har jag varit inne i ett trans av kreativitet. Min bästa plats. Kanske vaknar jag upp imorgon och tycker att det jag skapat är bra då också. Hoppas det.

Idag har vi varit på Dejanas kontor, pratat om entreprenörskap och om hur det är att starta upp ett företag i ett annat land. (Hennes chef, Christian kommer från Sverige och är gift med vår handledare Hanne). SÅ intressant. Gick runt på kontoret och drömde om hur mitt framtida kontor ska se ut och vad jag ska ta med mina framtida anställda på för äventyr. Om jag skulle vara chef skulle jag alltid försöka att se mina anställda och tilltala alla vid namn, även den nya receptionisten. Det har jag varit bestämd med enda sedan jag jobbade på kontor i Stockholm. Behandla alla lika osv. Var helt lyrisk efteråt och har googlat utbildningar halva eftermiddagen. Vet inte vad jag vill med mitt liv men vill vara min egen chef iallafall. Det är en sak som är säker. Och bli mamma, haha <3

Bilderna är en liten "teaser" på vad som kommer imorgon. Från världens finaste lunch jag hade i tisdags. Hos min finaste Rosa som ropar "ljubavi moja" (kärleken min) när jag kommer och hälsar på henne.

Vill ha en bättre kamera, ett nytt objektiv. Vill skapa mer. Filma mer. Få ut alla idéer i huvudet och få till en egen hemsida. Skriver det här för tillhör kategorin av människor som tror på ordets kraft. Att en måste säga saker högt för att de ska hända.

Vänner, gör mig en tjänst. När ni borstar tänderna framför spegeln ikväll. Ta några minuter och dröm er bort till ett scenario i eran ljusaste fantasi. Ett ögonblick som skulle skänka er lycka och frid. Föreställ er exakt plats, exakta miljöer. Vilka människor är där? Vad gör du? Vad händer? Hur mår du? Föreställ er så levande ni kan och DRÖM er bort. Inte nog med att jag lovar att det skulle göra er på bättre humör. Det ökar också chansen för att din dröm blir verklighet.

Vidimo se sutra <3 Ljubav za tvoja Frida

Kärlek Frida

Likes

Comments

Instagram@fridahagard