HeaderDen stora väskan använder jag nästan varje dag och älskar den verkligen! Den lilla har jag inte invigt ännu, men så fort det blir varmt är den perfect till en liten vårjacka eller som partyväska. Det hade vart fint med en plånbok i samma mönster till den stora väskan..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni vet sådana dagar när man ångrar att man gick upp? När man önskar att man bara hade dragit täcket över huvudet och sovit förbi dagen? En sån dag hade jag idag! Vaknade i ett "bad mood" och redan innan jag hade satt mig i bilen för att åka till skolan var jag helt färdig och ville bara att dagen skulle ta slut. Egentligen har jag ett ton gamla uppgifter (som får mig att nästan avlida utav stress) att ta tag i och några pågående men jag orkar verkligen inte det idag!  

Nej Nej Nej jag ska ta det lungt istället!

Likes

Comments

För ett tag sedan var jag på Zara och hittade en väldigt fin kavaj som var jätte snygg på men jag tvekade lite eftersom jag redan har en svart kavaj. Men jag kunde inte sluta tänka på hur snyggt den satt så jag gick in på hemsidan för att titta på den. Men då hade dem en modell som var så himla tunn så kavajen såg bara manlig ut och jag tyckte inte alls det var en säljande bild. 

Precis så är det med nästan alla deras bilder! Modellerna är verkligen super tunna och bilderna tycker jag är ur konstiga perspektiv. Sedan har dem många gånger konstiga kombinationer. Det känns som att istället för att ta fram det kvinnliga i plagget så tar dem bort det.. Nej det finns inte mycket som är säljande bilderna enligt mig!
 
Först och främst, vad är det för himla tofflor?!?! dem är med i nästan alla Zaras bilder, F-R-U-K-T-A-N-S-V-Ä-R-D-A!
I bilden till vänster ska dem sälja byxorna och för mig är det viktigt att man får snygg jeansrumpa och den bilden framhäver inte direkt det.. I bilden till höger ska dem sälja jackan och det är i själva verket en snygg peplum jacka som ska framhäva midjan och höfterna, och dessutom är det värdering i axlarna så man ser väldigt snygg ut i den men här är det som att dem satt på tjejen en 3 nummer för stor jacka! Sedan stör jag mig på att bilden är sned och att dem skurit av huvudet och fötterna.. 

Detta var bara mina personliga åsikter men alla tycker vi olika.

Likes

Comments

Var på stan och tog en fika med min syster på ett café nere vid hamnen som alla halmstadbor borde känna till! På sommaren har dem även en uteservering precis vid Nissan där man kan sitta och mysa i solen.
Dem har riktigt gott kaffe och hembakta kakor och även hälsosamma alternativ. Dem har även mat och grillade mackor!

Själv tog jag en cappuchino och keso med apelsin och müsli, så gott så!

Likes

Comments

Idag har vart en riktigt lång och tuff dag och jag längtar så att få krypa ner i sängen och få ett slut på denna dagen.
Det är så himla mycket i skolan och jag måste bestämma mig i veckan vilka två extra kurser jag ska välja att läsa i trean.
Jag har 9 eller om det är 10 oinlämnade uppgifter pluss alla pågående uppgifter så jag är riktigt efter och vet inte hur jag ska komma ikapp! Så jag ligger här och väntar på att dem ska göra sig själv antar jag. Nej jag är så trött på skolan nu!

Men imorgon ska jag och min fina vän Ottilia gå på yoga när jag slutat skolan och efter det gå till spis och deli och ta en grön juice eller något annat hälsosamt..Vilken kur va?! Faboulus!

Likes

Comments

När det gäller smink och att lägga ögonskugga är det många som är osäkra på det.. Ett tips till er är att titta på makeup tutorials på youtube!
Det finns hur många som helst och det är jätte lätt för nybörjare att lära sig och för vana att få inspiration.
Jag kan spendera timmar på att titta på sminkvideos på helgerna..

Men en tjej jag tycker gör super fina sminkningen och som är allmänt väldigt go att titta och lyssna på är Lauren Curtis så henne rekommenderar jag verkligen!
Man ska inte vara rädd för att experimentera lite för man lär sig jätte mycket av det. Nä här sitter jag och nästan blir frustrerad på att inte alla tittar på tutorials (åtminstone dem som vill lära sig mer om smink..)!

Hitta mer från Lauren Curtis här!


Likes

Comments

Denna måndag behövs lite glitter

Likes

Comments

Jag hittade en sida med 100-tals linnen med olika motiv, och är inte motiv det bästa?
När man sitter där på gymmet så blir man ofta glad eller taggad när någon har en tröja med ett pepp-motiv.
Så varför inte ge lite tillbaka och själv ha på sig ett? Nä sådana här ser jag gärna mer av på gymmet!


Vanligt vis har jag aldrig motiv på tröjor för det finns inte så många snygga och jag känner mig som 12 år då, men på gymmet passar set definitivt in!

Hitta dem här!

Likes

Comments
Idag kom en återförsäljare till Mary Kay som vi känner hem till os med en väska fylld av Mary Kay produkter. För er som inte vet vad Mary Kay är så är det hudvårdsprodukter såsom smink, kroppsvård, parfymer och ansiktsvård. Mary Kay säljs inte i butiker utan det finns 1,8 miljoner återförsäljare i de 35 länder som produkterna finns. Alla produkter är omtalade att vara bra och det kan jag själv instämma på att dem är! Inga produkter är heller testade på djur. 
Alla produkter är så himla mysiga men det jag först funderar, prioriterar och har lust att köpa är en riktigt bra ansiktsrengöring och återfuktandekräm. Sedan fanns det en jätte bra ansiktsprimer som jag vill ha då jag bara har en lite bareminerals primer som håller på att ta slut. MEN då var det ju dethär med smink.. jag älskar alla typer av smink, men ögonskuggor är jag svag för! Hittade en som hette "honey spice" (alltså ni hör ju bara hur magiskt namnet är) som jag är riktigt sugen på. Pigmentet var super bra och den smulade inte som många ögonskuggor gör när man applicerar dem.

Snodde bilden från min kära vän google men det var så ögonskuggan såg ut.

Nu ska vi bara bestämma oss för vad vi ska beställa för det fanns så mycket bra men jag får tänka på att hålla lite i pengarna tills jag åker till London för där nere kan jag hitta mycket bra. Dock inte hudvårdsprodukter men smink!

Likes

Comments