Hei dere! Da er det fredag, det er så utrolig rart hvor fort ukene går! Men fredag, da betyr det at det bare er to dager til jeg har bursdag, noe som jeg gleder med kjempe masse til! Skal feire med familien etterpå og med noen venner imorgen, det blir veldig koslig. Jeg skal hvertfall utnytte helgen så mye som mulig, det må dere også gjøre !

Kåpe// Zalando. Skjerf// Zara. Sko// Nike. Veske// Stradivarus. Bukse// Dr. Denim. Genser// Bik Bok. Accessories: Sølvøredobber: Gina tricot - sølvringer: 1. Gave fra Marius, og nr to fra Companys

Puss puss

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ukens opptur: Det må være at jeg og Marius har kjøpt flybillettene til turen i påska (jeg må slutte å si at det kommer innlegg om det snart, men gangen her lover jeg!). Det andre må vel være at det har vært en del sol i det siste, elsker det!

Ukens nedtur: Det snødde på fredag, hele fredagen... Som er noe dritt for meg hvertfall som ikke eier ett eneste par vintersko.

Uken craving: Sol og varme, som sagt har det vært litt sol - men absolutt ikke noe varmt. Åh!

Ukens sang: Guilt Trip - Julie Bergan. Den er så utrolig fengende!

Ukens Produkt: Eborian Black Soap, den er maaagisk for meg som har fet hud og noe urenheter. Det funker så utrolig rask og huden gløder etter du har vasket ansiktet med den!

Ukens ønske: Ah øverst på ønskelisten så står SAKS POTTS sin Plastic bag (clear tote bag). Den er så utrolig minimalistisk, og så stor! Er jo plass til alt mulig. Jeg har jo en fra Samsøe som er ganske stor, men den passer ikke alt jeg bruker.

Likes

Comments

(Dere ser ikke hele outfiten men slenger med alt jeg har på meg)

Skjerf//
Zara Kåpe// Zalando Genser// Comme Des Garcons Half zip// These Glory Days Bukse// Dr. Denim Sko//
Nike (sock dart)

God formiddag(?) Alle sammen! Hvordan går det med alle? Nå er det bare litt igjen til det er vinterferie for mange av dere, det blir sikkert kjempe godt! Akkurat nå sitter jeg på ni muser dog jeg hadde en avtale som ble avlyst. Så jeg sitter å venter på martin som er hjemme i trondheim fra volda, med en kopp kaffe i hånda. De siste dagene har jeg vært litt m.i.a, men jeg har jobbet ganske mye så har ikke skjedd så mye rundt meg og har ikke hatt energi til å sette med ned å skrive et langt innlegg heller. Jeg stikker innom senere en tur, kanskje jeg snart skriver innlegget om hva jeg og Marius skal snart, eller om hvor vi skal snart.

Jeg vil gjerne vite hva dere vil se mere av på bloggen? så bare kom med masse forslag!

Puss.

Likes

Comments

Hallo. Jeg tenke egentlig bare å stikke innom en veldig kjapp tur, jeg vet faktisk ikke hva jeg skal skrive om, har ligget i sengen og bare sett på skjermen med skikkelig skrivesperre, uten å vite hva jeg skal dele med dere? Jeg vil jo være så ærlig som mulig med dere så da blir det et sånt innlegg som dette her dere kommer til å lese idag.

Jeg kommer til å oppdatere dere senere om litt av hvert, turen med Marius osv. Det lover jeg! Men akkurat nå skal jeg en tur hos stemoren min.
Puss puss!

Likes

Comments

Heihei! Dette er noe jeg burde ha gjort for veldig lenge siden, men jeg har bare utsatt det hele tiden... Så unnskyld for det.

Hvor gammel er du?

Jeg er 18 år gammel, men blir snart 19. Jippii!!

hva er det fineste klesplagget du har? Hvilket skopar er ditt kuleste?

Det fineste jeg eier i klesskapet må vel være Comme Des Garcons long sleeven min og de fineste skoene jeg har er mine elskede røde støvletter fra ZARA, eller mine Air Max 97.

hva er ditt beste minne?

Jeg har mange suuuperfine minner, jeg har jo reist mye både med venner, familie og med Marius, og gjort mye fint med alle sammen. Så jeg vet helt ærlig ikke, alt har vært supert!

du har så fin stil, kan du legge ut lookbook?

Ååå tusen takk! Ja, jeg kan vel gjøre det. Til senere, ønsker jeg å ta bilder med et ordentlig kamera, slik at bildene ikke blir så slurvete - i motsetning til mobilkameraet.

Hvordan vil du beskrive deg selv?

Haha, det var det ja... Jeg er utrolig målbevisst hvertfall.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Kanskje i en annen by, eller fortsatt i Trondheim. forhåpentligvis at jeg bor med Marius i en stor og fin leilighet midt i byen. Jeg ser for meg, og ønsker at jeg jobber med noe jeg liker. Kanskje at bloggen går så bra en dag at jeg kan leve av den, jeg har jo alltid hatt en liten drøm om å være min egen sjef. Det er vel ikke så mye mer å si om det, siden jeg ikke har tenkt så utrolig mye på det.

Hvor høy er du?

Rundt 1.68? tror jeg.

Hva bruker du for å rense huden?

Det har jeg skrevet et innlegg om før som du kan finne HER.

Likes

Comments

Okei, la oss bare se på disse to skjøøønnhetene da? både Bella Hadid i den nydelige ( vet ikke hva jeg skal kalle det) toppen? Og disse Chanel smeakersene fra deres spring/summer pre collection. En dag så skal både den toppen og skoene bli mine! Om det blir imorgen, eller om 10 år, det vet jeg ikke enda.

Og så var det disse to fantastiske transparente herlighetene med to helt forskjellige priser. Handlenettet er Voo store sin collab med Raf Simons som dere selvfølgelig ser. Og den andre fantastiske lille saken er en kortmappe fra Ordning-reda til en litt(veldig) billigere penge. Den skal jeg selvfølgelig få tak i neste gang jeg drar til Barcelona!

Likes

Comments

Hei alle dere! Jeg beklager virkelig at innlegget kommer ut idag/kveld når det skulle vært ute på bloggen igår. Hadde en utrolig lat dag igår, var i bursdag også så tiden bare fløy forbi desverre! Men her er det, enjoy!

Ukens opptur: Det må ha vært at jeg har fått et nytt klessystem(?) eller hva enn jeg nå skal kalle det. Er det noe jeg elsker er det å ha system på rommet mitt! Og selvfølgelig at jeg og Marius har planlagt påske turen, men det kommer det vel et innlegg om etterhvert!

Ukens nedtur: At jeg har tenkt alt for mye på hva jeg skal gjøre framover? Med skole/jobb osv. Men det er ikke noe jeg skal gå så mye inn på.

Ukens craving: Tacooo! Som alltid? Jeg craver taco hver eneste uke, men fredager spesielt. Men det ble det selvfølgelig også denne fredagen også!

Ukens sang: Finish line / Drown - Chance The Rapper. Den sangen gjør meg i så UTROLIG godt humør!

Ukens produkt: Kat Von D lock - it setting powder! Jeg bare eeeelsker det, jeg kjøpte det på Sephora i Barcelona, og har siden da vært en life saver for min oljete hud. Jeg kjøpte mini versjonen så den er perfekt å ha i veska!

Likes

Comments

Hei alle søte!
Kunne ønske jeg har kunne sagt velkommen til sommer og sol, men det er ikke sånn det er enda, desverre.
Jeg satt på nett og så at noen merker allerede har kommer med sommerkolleksjoner nesten, så derfor kom jeg i helt blomster/sommer mood og fant derfor fram de fineste vår/sommer klærne jeg så på diverse nettsider!

Enjoooy

Holzweiler hoodie // Bikini //Støvletter //https://www.farfetch.com // Gull øredobber // Blomsterkjole // Adidas Campus // Jeg fant desverre ikke de Blåe øredobbene plutselig, men de er herfra.

Pusspuss

Likes

Comments

Hei hei!. Jeg tenkte å lage en mini Barcelona guide til dere! Som dere kanskje vet så bor litt av familien min i Barcelona og det vil si at jeg kan en del om byen, og har mange ting å anbefale: av både shopping, mat og plasser å besøke. Jeg tror kanskje jeg bare tar mine favoritter.


SPISESTED:

En av mine favoritter er en Mexicans restaurant som heter Rosa Negra, der har de alt mulig, alt fra sjømat, salater og tacos. Det er en utrolig bra betjening der, og du blir tatt imot med et smil!

Via Laietana, 46
08003 Barcelona

13:00 to 00:00 Mandag - Torsdag

13:00 to 01:00 - Fredag

12:30 to 01:00 - Lørdag

12:30 to 00:00 - Søndag

SHOPPING:

1.

La Roca Village er et outlet-senter som ligger ca 40 min nord for Barcelona. De har et utrolig utvalg, men mest butikker mellom den mellomste og øverste prisklasse

08430 Santa Agnès de Malanyanes (La Roca del Vallès)

2.

mandag til lørdag fra 10:00-22:00

El Corte Ingles er et av mine absolutt favoritt kjøpesenter, du finner alt av forskjellige sminkeprodukter til Nike og andre klesmerker. Det er delt opp i forskjellige butikker som et vanlig kjøpesenter, bare at hele senter-løsningen er åpen. Det ligger øverst ved La Rambla, i Placa de Catalunya.

Plaça de Catalunya, 14

mandag- søndag 09:30-21:00

BESØKE:

1.

La Sagrada Familia er for meg verdens fineste kirke,. Det er ikke noe som kan beskrives dere må bare oppleve det selv!

Carrer de Mallorca, 401

November - Februar
09.00 - 18:00

Mars
09:00 - 19:00

April - September
09: 20:00

Oktober
09:00 - 19:00

Desember - Januar
09:00 -19:00

2.

Casa Batllo er det nydeligste noen sinne, det er et hus som representerer den Katalanske modernismen og det er tegnet av Gaudi, Hele huset er svært inspirert av naturen og naturformer. Det er nesten ingen rette linjer i huset, bare buer og sirkler osv. Det blir en veldig spesiell opplevelse siden man aldri har vært bort i lignende!

Passeig de Gràcia, 43

Mandag-Søndag 09:00 - 21:00

STRAND:

Barcelona har utrolig mange strender, mange mil med strender, og er det noe jeg HATER er det fulle strender der man ikke en gang klarer å gå forbi noen uten at du sparker sand i trynet på en person. Men min favoritt strand er Playa Llevant, det ble til i 2006 og ligger lit utenfor Barcelona, det er en ganske rolig strand der det ikke er så alt for fult!

Likes

Comments

Siden jeg har noen glossier produkter så blir det en liten review på de! Det er ikke noe tvil om at det ikke bare er jeg som er begeistret å de, jeg føler merket har fått ganske masse oppmerksomhet rundt seg i det siste og at det kanskje har blitt det ¨siste nye¨ på en måte. Dette blir del 1/2.

Balm Dotcom- Er en fantastisk universal balm, som du kan bruke i hele ansiktet (hvis du har svært tørr hud, den kan også bli veldig klissete), eller på tørre lepper, som gloss over øyenskygge, eller på tørre spotter. Den er svært lik Elisabeth Arden sin eight hour cream, men kanskje den her lukter litt bedre hehe. Jeg bruker den her personlig bare på leppene og den varer utrolig lenge på og smaker ikke ekkelt sånn som mange andre glosser gjør. Når du først tar den på eller mint balm dotcom så kjenner du virkelig at det funker om du er tørr på leppene. Jeg kan også selvfølgelig finne på å bruke den som en gloss over øyenskyggen.

Strech Concealer-Dette er en av concealerene med best dekkevne som jeg har prøvd, jeg har ganske mørke ringer under øynene og jeg prøver å bruke så lite sminke som mulig og jeg synes den her er perfekt! Du trenger ikke å ta så masse på og den gir en perfekt dekkevne. den tørker ut matt, men samtidig ikke så veldig, den er med når du beveger ansiktet i stedet for at den ligger oppå som en maske.

Likes

Comments