Våra 3 dagar på Sardinien har vart jättebra, fulla med sol och bad, lite för mycket sol kanske.. vilket har resulterat i att vi är lite brända just nu.. Men som sagt, jättebra dagar, och jättebra 10 dagar i Italien, och imorgon blir det dags att byta 37 graders värme till typ 17 grader.. men det ska bli lite skönt att komma hem ändå!!

Vi körde på tre rätters nu för att lyxa till det sista kvällen, med musslor till förrätt och varmrätt, gott eller vad??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår och idag har vi lidit i 33 graders varme, åkt runt över halva Rom, åkt utanför Rom, trängts med en massa människor på tunnelbanan, väntat på buss i 40 minuter ståendes i solen, stått och köat till Collosseum. MEN vi har även haft väldigt kul, badat på vattenland, kollat in Roms fotbollsarena, sett häftiga byggnader och bara sett så sjukt mycket. Väldigt intensiva dagar, men imon åker vi till Sardinien, resans sista stopp, med 3 dagar fulla med bara massa sol och bad (!!)

Likes

Comments

Jag måste ändå säga att jag har lite delade meningar om Venedig, själva Venedig ön är jag inget stort fan av.. bara massa människor överallt och lite smått kaos i vart ända hörn. Så de va svårt att se de fina i Venedig när man är i ett stort hav av människor som trycker på varandra. MEN Murano (<33) som är en lite mindre ö, ca 1 km från Venedig gillade jag starkt!!! Inte så mycket folk, mysigare områden och hus, och bara mycket bättre!! Så åker ni till Venedig rekommenderar jag att bo på en ö utanför och åka båt in till Venedig under någon dag som vi gjorde. Så Murano gillade vi jättemycket, såå mysigt<33 Men nu är vi i Rom och ska vara här i 3 nätter, så imorgon blir det upp tidigt för att gå till Colloseum.

De första fyra bilderna var från Murano, och de sista två var från Venedig.

Likes

Comments

Hur mysigt är inte Venedig?? Små gränder, gamla hus, resturanger vid kanalen. De ända negativa är alla äckliga fåglar som hoppar runt bordet när man äter, annars har vår första kväll varit toppen. Imon blir det att turista och förhoppningsvis bada lite på bad-ön Lido, om vi hinner, vilket jag verkligen hoppas!!

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget till Venedig (!!!) så himlans taggad! Men jag tänkte avsluta MIlano kapitlet med de sista bilderna, vilket är en massa matbilder, maten och desserten från igår kväll och frukosten imorse. Väldigt mysig gata, och väldigt gott med mat;)

Förövrigt så va den chokladkakan bland de goaste jag ätit, och nu är vi taggade för nya äventyr i Venedig.

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen äta vår efterlängtade italienska pizza!! Och gott var de, tror de syns på bilderna att pizzorna var goa. Vi va även vid San siro, Milanos fotbollsarena, så sjuukt stor var den och så har vi varit vid katedralen igen, den är ju så fin!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Idag började min och pojkvännens Italien roadtrip, som utgår från Milano där vi ska vara två nätter, så idag och hela dagen imon. Idag har vi mest bara gått runt och tittat lite för att se vart vi hamnat, så imon blir det en massa turistande!!

Bland annat så gick vi förbi den kända katedralen här i Milano, vi går nog dit imon också, men det återstår att se. Natti<33

Likes

Comments

För några veckor sedan när Belma och jag var på vår lilla roadtrip åkte vi förbi en stor äng som var full med en massa prästkragar, så jääkla mysigt. Så då stannade vi såklart och tog lite bilder, ett måste ju!!

Likes

Comments

Idag har ju inte vädret varit på topp, men det gjorde inte så mycket för mig. För jag har tänkt ett tag att jag vill gå ut och fota lite när det regnar, men har liksom inte kommit till skott, för helt ärligt är man inte jättesugen på att gå ut och fota i regn. Men jag tycker det blir så fint på bild så jag gjorde de idag även om det inte var så lockande..

Älskar att det ser ut som små kristaller<33 typ det enda bra med regn, fint på bild!! Ni kanske märkt förresten att typen av bilder jag älskar att fota, och typ det ända jag fotar är närbilder med väldigt kort skärpdjup, tycker det är de finaste typen av bilder.

Likes

Comments