Header

Godkväll på er, ligger i sängen och storbölar till Sofias änglar. Vilket program det är, så känslosamt.

I helgen har jag åkt skidor, varit på afterski och bara tagit det lugnt med vänner, behövligt helt enkelt. Idag har jag tränat med min pt för första gången sedan jag åkte på influensan. Varit så träningssugen de senaste dagarna så det var skönt att locka fram lite endorfiner igen, men fortfarande väldigt tätt i luftrören så det gick inte lika ”lätt” som vanligt..

Hoppas ni haft en trevlig helg och är redo för en ny vecka. Det är jag iallafall, andra sportlovsveckan och nya gäster på G🙏🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan, börjar komma tillbaka efter en veckas sjukdom. Har äntligen fått cocillana utskrivet så hostan börjar bli lite bättre, annars då så har jag inte gjort mycket senaste tiden mer än varit sjuk och jobbat.

Mina bilder:
Idre fjäll fyller 50år och vi har såklart tårtkalas på fjället.
Jag har ätit tortillapizza, världens enklaste och godaste
Jag har fått hem test från tobiasregistret, läs mer HÄR.
Igår var vi till Mora - Jag, Hanna och Maria, vi tittade på fifty shades freed och en del shopping hann vi också med. Köpte mig bland annat ett par randiga byxor.

Likes

Comments

Massa gott i paketet, en hel del glutenfritt även denna beställning som ej fick vara med på bild. Sista bilden var en av deras lyckoboxar som de har emellanåt och jag har aldrig lyckats köpa en då de alltid är slut men nu så. Allt på sista bilden för 10!!!kr och mycket av det var verkligen i min smak förutom diet-påsarna.

Likes

Comments

Hejsan svejsan, tänkte bara kika in och tipsa om denna bar som min pt tipsade mig om. Supergod och dessutom lite mer ”ordentlig” än många andra bars👌🏼

Nyss ätit svamprisotto som min kära sambo lagat medan jag var på gymmet, nu ska mina ben som är möra få vila lite framför Sons of Anarchy.

Godkväll på er!

Likes

Comments

För 1,5 år sedan kom jag hem från USA efter 13 månader på resande fot. Eller ja, ett år som aupair och sista månaden reste jag runt. Guuud vilket bra år det var och jag saknar det varje dag.

Likes

Comments

Jag låter bilderna tala för sig själva, vilken dag!! Skidåkning, korvgrillning och afterski. Nu ska jag mysa ner mig bredvid Tom och ladda för en lång jobbhelg.


Förresten, jag har ny telefon = ny kamera. Kan ni se vilken kvalité det är på nya iPhonen?😍 så mycket roligare att ta bilder!! Här nedan ser ni den + mina nya naglar och en av mina nya ringar jag köpte igår, från Bianca Ingrossos kollektion för Guldfynd.

Likes

Comments

Hejsan på er,
Ni vet kanske vid det här laget att jag ej är så duktig på att uppdatera här men det är skönt att ibland kika in för att skriva av sig.

Senaste tiden har inneburit högsäsong här på Idre fjäll så mycket jobb såklart och en del skidåkning, även världscupen i skicross tog av stapeln i helgen.

Nu har vi lågsäsongsveckor i några veckor, får passa på att åka skidor och ta det lugnt. På torsdag ska jag och en vännina åka till Mora och fixa våra naglar, lite roligare nu när man sitter på kontor och de kanske får hålla sig hela??

I helgen ska jag och Tom hem till Värmland och umgås med min familj.

Sista bilderna: Har gjort iordning ett sjuk-kit till våra skidlärare på ingefärashot, handsprit och C-vitamin. Mycket uppskattat ☺️👍🏼

Likes

Comments

Alltså wow, min senaste beställning jag fick hem i torsdags från Matsmart är jag så nöjd med. Fanns verkligen så mycket denna gång som jag ville ha och köper annars i vanlig butik tex. nick’s som är det typ det godaste snackset.
Allt detta + massa glutenfritt bröd som ej är med på bild, köpte jag för knappt 400kr.

Likes

Comments