Hejsan!!! Tänkte lägga upp lite sommarinspiration nu när sommaren äntligen satt igång, har väntat så länge nu på att solen ska komma fram och äntligen har den det. Hoppas verkligen det håller i sig ett tag nu framöver, hoppas no har en fortsatt trevlig dag så hörs vi i nästa inlägg. Hadee!!

Likes

Comments

​Hejsan!! ​vad kul att du hittade hit, Jag heter ​Frida och är ​12 år gammal, På min blogg kommer jag skriva om olika åsikter, inspirationer, om vad jag gör om dagarna och allt annat som kommer tycka upp.

​lång historia kort​:

jag har under mitt liv varit med och gått igenom mycket så som självskadebeteende, ätstörningar, familjeproblem och ja listan kan göras lång så hoppas ni respekterar de och inte skriver en massa om det jag skriver inte skulle vara sant eller något liknande, för allt jag skriver kommer vara sant. Och ja som sagt hoppas ni respekterar de! 

​personlighet:  

Jag är som person väldigt självsäker i saker jag gör. tar dock inte alltid de bästa besluten men de blir alltid bra tillslut. Har alltid varit lite av den tuffare typen som vågar stå för det jag tycker och tänker, brukar oftast alltd säga det rätt ut vilket kan ha både sina fördelar och nackdelar.

Fritiden: 

​På fritiden brukar jag inte direkt göra så jätte mycket, jag rider och dansar ganska ofta, ibland är jag med vänner, och ibland åker jag till danmark, så ja jag har väldigt mycket fritid vilket jag tänkte fylla med bloggande, 


Mer en så kom jag inte på att säga om mig själv just nu så vi hörs helt enkelt i nästa inlägg. Hadeee!! Likes

Comments