Shit pomfritt, nå begynner avreisen å nærme seg med stormskritt. Store, jævlige stormskritt som sprinter forbi så jeg kjenner stresset hope seg opp og sette seg fast i halsen et sted, men samtidig holder det igjen akkurat nok til at jeg står igjen frustrert over hvor lang tid dette skal ta. Det virker uendelig lenge til, men herregud.. Det er faktisk kun 2 skarve uker det er snakk om her - ro ned Frida!

Jeg har vel egentlig pakket alt, nå gjenstår bare småting man gjerne utsetter til siste liten. Solkrem, ladere, vaskepulver og batterier for å nevne noen. Selve backpacker ryggsekken har jeg heller ikke gått til innkjøp av helt enda, (ehe ops) så foreløpig ligger alt i systematiske hauger på skrivebordet mitt. Go me! Jeg har også klart å presse antall badedrakter ned fra 7 til 3, så er foreløpig veldig fornøyd med denne kun ta med det du må greia alle prakker på meg.
3 badedrakter på 4 måneder må da være lov!


Jeg tenkte det hadde vært litt moro å legge ut en pakkeliste litt senere, både for at jeg kan ha et bedre overblikk over ting jeg helt sikkert har glemt - men også fordi jeg har gått til innkjøp av diverse duppeditter jeg aldri i mitt liv trodde kom til å bli nødvendig. Der tok jeg feil! Sikkert bare interessant for meg selv og mamma, men dere får bare tåle å bli påprakket litt unødvendig pjatt sånn innimellom.

Seeee på han a, om det blir mye kjæreste spam når vi endelig er sammen igjen? OH YES!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå tenkte jeg å dele reiseruten vi har lagt opp, og fyyy søren så fornøyd vi er med den! Jeg er ikke så veldig fan av å være altfor spontan i det store utland, derfor har vi planlagt det meste av flyturer og hostellet allerede. Mats er definitivt den mer eventyrlystne av oss, så det blir nok et par helomvendinger og overraskelser iløpet av reisen, så jeg får bare prøve å holde følge!

Vi starter i Australia der Mats allerede venter på meg, og der blir vi i 39 dager. Planen her er å forflytte oss nordover mot Cairns for så å leie en campervan og kjøre nedover til Sydney!

Fra Sydney er det Asia som står for tur, med Thailand som første stoppested:

Bangkok —> Chiang Mai —> Surat Thani —> Khao Lak —> Phuket —> Koh Samui —> Koh Phangan —> Koh Samui

I Thailand blir vi i 27 dager, her har vi proppfullt med program og super kule aktiviteter vi gleder oss masse til, så i thailand blir det fullt kjør!

Videre fra Thailand drar vi til Malaysia:

Kuala Lumpur —> Kota Bahru —> Perhentian Island —> Kota Bahru —> Kuala Lumpur —> Cameron Highlands —> Melaka —> Singapore —> Kuala Lumpur

I Malaysia blir vi i 18 dager, her har vi også en del aktiviteter og turer planlagt, men vi har også en del down time blant annet på Perhentian Island der planen er å slappe av og bare nyte.

Deretter er det Indonesia som står for tur:

Seminyak —> Canggu —> Ubud —> Kuta —> Jakarta —> Bandung —> Nglanggeran —> Yogyakarta —> Ngadas —> Malang —> Sanur —> Gili Air —> Kuta

Vi blir i Indonesia i 26 dager, der vi starter på Bali for så å ta en rundtur fra Jakarta til Sanur, og ender deretter opp på Bali igjen!

På vei hjem tar vi en 2 dagers pause i Hong Kong, og så er det straka vegen til Gardemoen!

Alt i alt er vi på reisefot i 112 dager fra 27. Februar til 19. Juni 2018!

Likes

Comments

I dag er det nøyaktig 8 uker / 2 måneder / 57 dager til jeg setter meg på flyet med nesa vendt sørover! Jeg gleder meg sååå utrolig mye til å dra, kanskje mest til å se kjæresten min igjen - det er nok absolutt høydepunktet! Mats bor jo for øyeblikket i Melbourne Australia, så det blir første stopp for min del. Jeg tenker å poste et nytt innlegg senere om reiseruta og når vi er hvor i verden, så det forhåpentligvis blir lettere for dere hjemme å følge med når vi er på reisefot!

Akkurat nå er det 1000 ting som surrer oppi hodet, alt som må fikses og huskes på før avreise. Jeg syns planleggingen er halve moroa av å reise, så nå er jeg godt i gang allerede! Det er derimot litt vanskelig å vite hva som burde fikses på forhånd og hva som kanskje ikke er like nødvendig.. Jeg har blant annet gått til innkjøp av hele 7 badedrakter denne måneden, noe jeg i retrospekt tenker kanskje var litt i det meste laget.. Sikkert ikke vits å pakke sekken full av badetøy, men nå ble det altså slik! På den andre siden har jeg en hel liste med ting jeg tenker jeg virkelig må få gjort før avreise, så her er en liten del av den laaaange listen oppi hodet mitt:

- Kjøpe backpacker ryggsekk
- Kjøpe lader til kamera (kjipt å drasse med seg et svært kamera uten strøm)
- Klippe håret
- Finne ut om det er noen vaksiner jeg mangler og evt ta de som er anbefalt
- Bestille kredittkort
- Gå til innkjøp av diverse sommerklær jeg føler jeg trenger
- Finne ut av hvordan GoPro fungerer og forhåpentligvis lære litt filmredigering underveis

Heldigvis er det aldri krise å glemme ting, men jeg stresser jo unødvendig mye og har helt panikk ved tanken på å reise uforbredt eller ikke ha alt i orden! Må virkelig prøve å roe meg ned..


Gleder meg til å se denne kjekkasen igjen!

Likes

Comments