LOVE IS ALL OG ADAMS DRAKT

Hverdag

Tjolahopp!

Fridolini har vært totalt fraværende fra bloggen de siste ukene etter det ble ferie, men det har ikke vært mye å melde om uansett. Dagene går i jobb i baren på Kontraskjæret, der folk stort sett klager på at de ikke får beholde korken på brusflasken, at disken er for høy og popcornet er dyrt. Det virker som om mange tror det er vi som selger som har bestemt nettopp disse tingene, men det må jeg bare beklage og si at det ikke er...

Etter min lille avstemning på Instagram her om dagen, stemte de fleste på at de ville ha innlegg oftere, mer hverdagslig og noen ganger dype meningsfylte innlegg. Ettersom jeg er en people pleaser så skal dere selvfølgelig få det, så derfor begynner jeg allerede nå! Legg gjerne igjen en kommentar om du syntes det er helt dust eller om du liker det. Det setter jeg stor pris på!

Bortsett fra jobb har jeg hatt SÅ fine dager med min søte blomst, Louise, som fylte år på onsdag!! Finnes vel ingen bedre måter å feire dagen på, enn å nyte utsikten av menn og kvinner iført Adams drakt på The Well?

MEN, fra det ene til det andre vil jeg benytte anledningen til å si HAPPY PRIDE!! Så gøy å gå rundt i Oslo og se alle som er glade og nyter det fantastiske været. Love is all, og det er så nydelig!

I morgen venter blåtur med jobben, så satser på at det blir GØY!!

Som nevnt før er det bare å gi en lyd om det er aktuelle temaer dere ønsker at jeg skal skrive litt dypere om. Det liker jeg, og tydeligvis dere også.

F

Liker

Kommentarer