Ett minutt


Det er et psykologisk spill. Det er en psykologisk påkjennelse. Det er fysisk smerte. Flere år med psykisk smerte som leder til fysisk smerte. Flytte rundt for å bli kvitt styggen på ryggen.
Du fortjener det. Du fortjener dårlig samvittighet. Du fortjener å aldri føle ett hundre prosent lykke. Du fortjener å hele tiden ha fortiden med deg, uansett hvor mye du gjør for å starte på nytt.

Får å få forandringer i livet må man være villig til å gjøre fysiske og psykiske endringer. Tankesett, hvem man omgås med, hvor man bor, hva man spiser, hva man gjør på fritiden, hva man vier de fleste timer av døgnets tider til.

Endringer blir gjort, fysisk og psykisk smerte forlater kroppen, alt kjennes bedre. Kropp og sjel er på et bedre sted. I flere måneder har begge to vært på et bedre sted. I flere måneder har de vært på spa, fått massasje av gode hender og vært omringet av positivitet og glede ingen noen gang har vært med om!

Men, bare i løpet av et lite minutt er alt tilbake der det startet. Tankesett, spisevaner, hvem man omgås med, Insomnia, fysisk og psykisk smerte.
Dårlig samvittighet fordi det som påfører smerte ikke er klar over det eller bevisst. Men allikevel. Styggen på ryggen.

Også er du tilbake igjen. Du er fysisk tilbake med spa, glede og positivitet. Men tankesett, fysisk og psykisk smerte, spisevaner, Insomnia slipper ikke taket. Ikke på ett minutt, ikke på en dag. Kanskje tar det en uke, kanskje tar det en måned.
Og alt fortsetter som før, for alle andre.
Men ikke deg.

Liker

Kommentarer