Motel Marine

Halloj! Det har varit tyst ett tag här på bloggen men nu skriver jag igen. Jag har en ny praktik som är i Ekenäs, på Motel Marine. Det har varit en underbar upplevelse och jag har fått lära mig massor om bokningar och servering, om motel och restaurang. Jag vill inte sluta vara där på praktik, jag har verkligen hittat det jag vill göra. Skulle gärna stanna kvar på motellet och sommarjobba, men såvitt jag vet har de fullt och jag har ett sommarjobb redan.

Jag har haft massor att göra, fått lära känna mina kolleger, träffat massor med olika människor. Det har varit roligt att ha saker att göra t.ex. bokningar, svara i telefon, duka, servera, laga mat o mycket mer.

Nästa vecka är min sista vecka, min sista dag är på torsdag och jag vill att tiden ska gå långsammare. Men det är tyvärr omöjligt.

Mina kolleger är underbara och hysteriskt roliga! Vi har alltid roligt på jobbet och skrattar massor.

De hjälper alltid då det behövs och berättar hur, var och när något är. De har varit till stor hjälp och det är jag tacksam över

Jag blev tillsagd av en av kockarna att jag ska ta bild då jag lagat något i köket. Glass portionen och wiener prtionen gjorde jag med hjälp av ena kocken. Laxen fick jag till mat här en dag och jag tog bild av den eftersom att den såg god ut, vilket den också var

  • Nära Raseborg, Finland

Gillar

Kommentarer