jaa...ett tag sen kan man ju säga;) men har faktiskt inte haft någon lust att blogga och något att blogga om så jag kommer sluta blogga. Jag kanske börjar igen men inte på ett tag iaf.
🙈👋👋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

inte hänt så mycket hittills idag men ikväll kanske jag gör något får se. Var också en vända och skrinna idag på dagen med ella lite kul var det nog haha😂

Likes

Comments

äntligen fredag! veckan har gått ganska snabbt men ändå varit en jobbig vecka med många prov men nu är de över😉 blev en hemma kväll ikväll men skönt de också. Är väldigt trött så hålls väl inte vaken så länge ikväll men gör väl inget de heller bara skönt å få sova lite extra😊 gonatt i förväg från mejj!

Likes

Comments

har varit hemma från skolan i två dagar nu har feber vilket inte är sådär jätte kul men men alla är vi sjuka nån gång. skall kanske till skolan imorgon men får se om jag har feber på morgonen annars far jag väl.

bild från när jag var frisk haha

Likes

Comments

ett tag sen jag bloggat men det har inte hänt så mycket så har inte haft något att blogga om men iallafall så från igår tills idag sov jag vid esse är ännu här men skall väl snart börja åka hemmåt för sov inte så många timnar inatt så är ganska så trött men men.. har haft en jätte rolig helg hittills så de e najjs👌 var också och skrinnade idag men var inte alls bra is pga att det var på plus så isen var väldigt mjuk men vi hade nog det roligt för det.
gonatt från mig!

Likes

Comments

jaa måndag igen då..vill att de ska va fredag,orkar bara inte just nu med skolan och har också långdagar på måndagar så de gör ju int direkt saken bättre på att ja vill ha helg, men men nog skall jag väl orka,haha. gårdagen gjorde jag ingenting var bara hemma och tog det lungt.Lördagen var vi vid mitt med tjejjona kul kväll var de👌 har inga planer för ikväll så skall väl nog bara vara hemma.

Likes

Comments

skoldagen gick bra slutade 3 men hade ändå ingen jobbig dag. blir en hemma kväll för mig ikväll ganska skönt ibland de också men de kan bli lite tråkit,haha.

köpte nya skor denhär veckan också är faktiskt jätte nöjd👌

Likes

Comments

skolan har börjat igen,började på torsdagen så hade bara två dagar före det var helg så de var skönt. har inte gjort något idaag heller förutom att jag läst lite på ett förhör som vi har på måndagen..lite jobbigt är det nog att man har ett förhör nästan direkt efter man börjat iskolan, men no skall det väl gå bra. och ikväll skall jag till esse troligtvis så de blir najjs.var på kalas i går också.

bjuder på en bild från nyår👌

Likes

Comments

går kvällen firades i esse vid elma å elvinas vilket var super kul, hade det roligt hela kvällen åt mycket skrattade och hade de bra.

Likes

Comments