Header


 Att det var flera veckor sedan jag skrev kan jag inte fatta, då var jag fortfarande i det varma Turkiet, med min bästa vän sovandes bredvid mig. Vad som hänt sedan dess känns inte som så mycket men när jag tänker ordentligt så har det väl hänt en del. När jag var i Turkiet skaffade jag hårförlängning för 1500kr (så billigt woooh) och de fyra nätterna efter var jag helt öm runt hela huvudet när jag la mitt huvud på kudden. Dagen efter åkte jag och Amanda hem till Sverige, vi satt först hela dagen i lobbyn, från 11 till 19 och gick sedan lite på stan i närheten av hotellet för att sedan skynda oss tillbaka till hotellet och ta bussen till flygplatsen. Vi var hemma i Sverige klockan tre men vi kom inte hem till min moster förrän klockan sex och eftersom vi satt på Arlanda och väntade på bussen så passade vi på att borsta tänderna och byta om till pyjamas för att fördriva tiden. På toaletterna där.. Haha... 

Sen dess har jag ätit lösgodis och skinktoast från princess. Jag tillagade även en lyxmiddag till min familj i måndags då jag serverade black&white (förenklad med fläskfilé brunsås och beasås) tillsammans med hasselbackspotatis och avokado-gurka-sallad. Till förrätt serverade jag toast med en röra på med soltorkade tomater i med avokado ovanpå som låg på en bädd av sallad. Yum yum!

Var även ute i helgen som var, både fredag och lördag. I fredags hade jag på min en ganska speciell sminkning som jag älskade, det var lite blått, lite lila, lite rosa och självklart cateyes. Min kropp valde dessvärre att styla mina pink eyes med pinkeyes så mindre fint då, men hade ju ögoninflammation så what to do? På fredagen var det skrotmagnus-gänget som drog ut och på lördagen var det jag, ben, Fredrika, Isac, Emma, becca, och nu känns det som att jag glömt nån för att vi vanligtvis brukar vara fler men det var nog bara vi. På lördag morgon kom jag hem klockan 10 och käkade kinamat till frukost och på söndagen åkte jag och becca till McDonalds för att käka bakisfrukost. Där gick jag in utan skor eftersom jag hade så jävla ont i fötterna och sådana hemska skavsår! Medan jag och becca käkade så somnade vi nästan i maten.

Men något annat roligt är att jag börjat på mitt nya jobb och på lördag öppnar vi butiken! Kom förbi och titta så ses vi då! Butiken ligger bredvid tandoorihouse och mitt emot west sushi på väster i Nyköping. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh kära blogg, förlåt att jag glömt bort dig och varit för lat för att skriva på dig. Har lite att berätta faktiskt eftersom det var så länge sen jag skrev.
I lördags var jag ute med Emma och Rebecca en sista gång innan de lämnade detta varma land. Amanda stannade hemma eftersom hon kände sig risig men ändå piggare än dagen innan. Så jag åkte in själv till Alanya, med dolmusbuss faktiskt! Lite spännande var det men också lite jobbigt eftersom jag under bussresan blev akut kissnödig (hade druckit några glas vin och då blir jag alltid så kissig). När jag hade suttit på bussen ett tag så blev jag så uttråkad att jag frågade dom som satt bredvid mig om de var danskar. Men det var dom inte, i min värld låter visst belgiska som danska. Jag frågade sen om de kunde snacka med mig en stund eftersom jag var så extremt uttråkad. Efter en lång busstur och pratstund var jag äntligen framme och rusade då till närmsta restaurang för att låna toalett. Vad jag gjorde efter det är hemligt men kan berätta på måndag. Jag mötte upp med Emma, handlade rosévin och gick upp till deras rum. Vi satt och pratade och hade det supermysigt. Sen drog vi ut, festade och hade så himla kul även fast klubben vi drog till nästan var tom. Vi bjöds på massor av gratisshots och helt ärligt så blev det nog nån för mycket. Men ingen skada skedd och kvällen vart lyckad ändå!
I måndags var jag och Amanda iväg på äventyr igen, vi åkte buss till en marknad i manavgat och handlade lite där, observera ordet lite för lite var det verkligen. Sen åkte vi buss till hamnen och hoppade på en båt som förde oss fram på manavgatfloden som hade det mest turkosa vatten någonsin. Båten stannade efter 50 minuter vid en strand som separerade floden från Medelhavet, där fick vi hoppa av och bada i både floden och Medelhavet. Floden var betydligt mycket kallar, ca 16 grader, och Medelhavet var som ett badkar med stora vågor i och då menar jag badhuset-stora vågor om inte högre. Sen vid kvart över tre började vi hemfärden med först båt och sen buss. När vi var framme vid hotellet sen duschade vi, käkade och åkte sen in till Alanya igen för att hämta lite utav mina grejor hos Emma och Rebecca.
Vad som hänt efter det är mindre intressant och behöver inte nämnas här. Förutom att jag just nu ligger och skriver detta vid poolen! Hashtag: life is good!
Likes

Comments
Vi går ut från poolområdet där vi precis nyss simmat med sjölejon och är på väg till det avlägsna omklädningsrummet för att ta av oss flytvästarna och klä på oss igen eftersom vi nu skulle vänta i en timme för att sen få simma med delfiner. Vi går till ett bås där våra foton har kommit upp från när vi simmade med Effie, på TVn visades även en film på oss när vi simmade med honom. Vi står och tittar på alla bilder och kollar vad de har för erbjudanden och jag blir chockad över priset, fem foton kostade ca 400 kr. Vi går sen mot kassan vid entrén för att säga till att vi ska simma med delfiner nu, men vi blir tillsagda att vänta vid restaurangen och att vi snart skulle bli upplockade. Två män kommer sen och vinkar in alla till det avlägsna omklädningsrummet där vi blir uppdelade i grupper, får flytvästar och blir informerade om hur man ska bete sig när man är i poolen och simmar med delfinerna. Man fick inte röra vid delfinens nos eller blåshål och när man skulle ta sig fram i det djupa vattnet så skulle man trampa med benen som att man skulle cykla.

Jag är på väg ner i poolen som ligger i samma poolområde som sjölejonpoolen, jag känner hur exalterad jag blir och glädjen bara bubblar upp och sprider sig till läpparna och gör så att jag ler så brett att läpparna stramas åt så mycket som det går och ögonen kisar. Vi är en grupp på fem personer och vi har ställt oss på rad och delfinen Hero simmar fram och tillbaka framför oss och vi får klappa och känna på honom. Jag och Amanda står längst ut, längst bort vid kanten och Amanda blir nästan slagen av hans fena varje gång han vänder riktning. Hans lena utsida känns som något helt obeskrivligt lent, man känner hur handen glider lätt över ryggen på honom. Delfintränaren säger sen att Hero ska sjunga för oss och för att han ska sjunga för oss så måste vi röra händerna i en sådan rörelse som en dirigent gör med händerna för att styra en sympfoniorkester. Hero väljer att simma fram och titta upp längst ut, längst bort vid kanten där jag och Amanda står, tränaren försöker locka honom mer mot mitten med fisk men det slutar med att Hero simmar och tar fisken och sen simmar tillbaka till oss. 

När Hero sjunger gör han ljud som jag inte hört en delfin göra förut, det är ett högt pipande ljud, nästan som en fågel. När han sjunger öppnas och stängs hans blåshål. Nu när han sjungit klart sa tränaren att vi skulle få dansa med honom. Amanda fick börja dansa med honom, man skulle hålla i hans fenor väldigt lätt, inte hålla fast honom utan bara röra lätt vid fenorna. Nu var det min tur, jag tar mina händer och lägger dom på hans fenor som känns som gummi. Han skumpar upp och ned och mitt redan stora leende blir ännu större, även fast jag inte trodde att det var möjligt. 

Tränaren säger sen att vi ska få åka på honom, Hero vänder sig så han har magen uppåt och simmar sedan fram, Amanda lägger sina händer på hans fenor och hon åker iväg. Hon åker ett varv runt i poolen och sen är det min tur. Jag tänker då att Amanda gled så lätt fram och gjorde så bra ifrån sig att jag blev nervös över att jag trodde att jag skulle göra fel eller tappa taget om honom. Han glider fram och plötsligt tar jag tag i hans fenor och glider sedan fram genom vattnet. Vattnet forsar runt mig men ingenting kommer i ansiktet, den renaste glädjen som finns infann sig inom mig. Även fast turen bara var mindre än en halv minut lång så kändes den längre, jag gled i slowmotion. Vi kommer fram och stannar vid kanten, jag släpper taget och det är restens tur. Vi simmar sen ut till den djupa delen och Hero simmar återigen emellan oss och vi får klappa honom. Han drogs till mig och Amanda, flera gånger simmar mot mig och rakt mot mig med nosen. Jag känner mig lite utvald av honom eftersom han alltid drogs till mig och Amanda.... Fast mest till mig hihi. Till sist skulle han sjunga igen och han simmar fram till mig och Amanda igen. Vi gör handrörelsen igen och han sjunger för mig och Amanda. Han vinkar sen hejdå och vår tur med Hero var slut.

The Earthquake

Natten till fredagen, runt klockan tolv känner jag hur sängen börjar skaka. Jag har precis lagt mig för att sova och trodde att det var Amanda som hoppa omkring, men sen börjar sängen gunga ännu mer och skaka ännu mer. Amanda vaknar och vi båda reagerar och tänker "vafan?!". Vi valde att gå upp och klä på oss och gå ner till lobbyn, när vi är i dörren så ser vi en massa människor som har små packade väskor med sig och vi får ännu mera panik så vi går och packar min lilla väska och går ner. Vi sitter i lobbyn i cirka femton minuter sen går jag fram och frågar en utav personalen om det var en jordbävning. Han skrattar åt min fråga och säger att det var en liten och att dom brukar få dom runt fem gånger per år och att dom oftast inte är längre än tio sekunder. Jag blir lite smått ställd när han skrattar åt min fråga, i Sverige har vi aldrig jordbävningar och även fast den här var liten så var det ändå läskigt.

Men nu är det godnatt! 

Likes

CommentsTänker börja med att förvarna alla läsare att jag kommer att skriva detta inlägg i detalj för att i framtiden kunna läsa detta inlägg och återuppleva min upplevelse jag hade igår. 

Klockan är ställd på kvart över åtta, Amanda ligger i sängen bredvid mig och AC:n är på och andas ut 18 grader kall luft. Jag kan inte sova, men det beror inte på nervositet utan något helt annat som jag inte minns just nu. Amanda har redan somnat och jag ligger med mobilen tills jag bestämmer mig för att jag måste sova. Jag vill ju vara pigg till dagen efter eftersom det är dagen då vi ska simma med både sjölejon och delfiner. Under hela veckan har jag och Amanda båda två exalterat skrattat och hoppat över att vi snart ska få våra barndomsdrömmar uppfyllda.

Klockan tjuter och jag vänder mig till kanten av sängen, när jag öppnar ögonen kisar dem på grund av ljuset som kommer från mobilen. Snabbt trycker jag på snooze bara för att ljudet ska sluta, sedan medan mina ögon vänjer sig vid mobilens ljus öppnar jag den för att kolla till min "by" på ett spel jag just nu spelar, Clash of Clans. Jag ligger och spelar lite och går sedan in på diverse sociala medier för att kolla läget lite här och där. Klockan ringer nu igen och jag stänger av alarmet och vänder mig mot Amanda, hon ligger vänd mot mig och tittar mig rakt in i ögonen. Sen ler vi båda eftersom vi vet vad som komma skall. Långsamt tar vi oss uppför sängen och jag plockar fram den bikinin som jag valt ut speciellt till det här tillfället. En bikini från South Beach som skulle passa bra eftersom den hade en bred bikiniöverdel som inte skulle åka någonstans. Underdelen däremot upptäcker jag sitter för löst och rådfrågar Amanda som sitter på sängen och smörjer in sig med solskyddsfaktor 30. Jag går fram och tillbaka framför den stora spegeln som sitter på väggen mitt emot sängen och bestämmer mig för att ta ett par vita bikinitrosor istället eftersom de sitter mycket bättre. Efter att jag har bytt trosor upptäcker jag att banden på min valda bikini åker av, det är sådana band som man kan ta av på den. Så då väljer jag att byta från min grön/neon rosa/mönstrade South Beach bikiniöverdel till min svart/rosa/blommiga South beach bikiniöverdel, modellen på båda är nästan exakt likadana bortsett från banden.

Nu när bikinin var bestämd smörjer även jag in mig med solskyddsfaktor fast med en med styrka 15. Sedan sätter jag på mig ett par shorts från River Island och bara en kaftan eftersom min bikinidel är som en bustier och för att jag visste om hur varmt det är ute. Medan jag packar väskan frågar Amanda mig vems kamera vi ska ta, eftersom jag kom ihåg sedan dagen innan att Amanda inte hade så mycket minne kvar på sin kamera så sa jag att vi skulle ta min. Som alltid får vi vänta på hissen när vi ska ner till matsalen, jag vet även om att vi inte har så mycket tid eftersom klockan är nio och vi ska vara på Sealanya klockan tio men bestämmer mig för att inte säga något då jag inte vill stressa Amanda. När vi kommer in till matsalen säger vi vårt rumsnummer, 423, och går in för att ta en varsin tallrik. Jag säger direkt till en utav personalen, en tjej som ofta delade ut gratisglassen på eftermiddagen, att de ska tina glutenfritt bröd eftersom det brukar ta minst fem tio minuter för dem att fixa brödet. Men idag var det inte så, jag får brödet nästan direkt men upptäcker att det är hårt. 

Sådär hårt glutenfritt bröd ibland kan vara som du minns Frida. Men som du också vet så blir det ibland bättre av att då rosta brödet så jag lägger i brödet i rostmaskinen och ser hur mina två nästan vita brödbitar rullar sakta in.

Jag känner hur jag blir stressad eftersom jag vet att det inte är lång tid kvar tills vi måste åka iväg så jag bestämmer mig för att hämta pålägg och flingor så länge. Idag tar jag två ostbitar, lite paprika och en korvbit att ha på mackorna, jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha på så jag tar lite av båda. När jag ska ta en sked till chokladflingorna (som jag nu inte tror är glutenfria och inte ska äta längre) är det en kille som också ska ta lite skedar, han är väl i min ålder och blir lite nervös. Han får liksom inte tag på några skedar och jag som står halvt beredd med handen känner hur jag måste stressa honom så då tar jag ned min hand. Men han lyckas ju fortfarande inte, men tillslut så! Jag går och sätter mig vid det bordet Amanda valt och hämtar sen mjölk till mina flingor och juice att dricka. Jag sitter och tuggar på min andra sega macka när Amanda tittar på telefonen och säger: "Nu skulle vi egentligen vara på väg". Jag som precis själv tittat på klockan svarar: "Jag vet."

Idag på morgonen ska jag och Amanda också betala vår utflykt till Manavgat basaren och båtturen, Amanda behöver gå på toa så jag går i förväg för att betala. Vi går hundra meter ifrån hotellet och ser en skylt med en knapp under, det är en taxiskylt och knapp som ropar ut till de närmsta taxibilarna så vi trycker på den och väntar. Efter några minuter ser vi taxibilen och hoppar in, vi säger att vi ska till Sealanya och sedan bär vi av, bara några timmar ifrån vår dröm.

Vi kliver ur taxibilen och jag betalar mannen, han måste gå till en kollega och växla för han har inte någon växel. Vi går fram till kassörskan och får då betala för delfinshowen. När vi kommer in till Sealanya går vi sedan till en annan kassa där vi kan betala simningen med delfiner och sjölejon. Eftersom att kortläsaren inte fungerar i kassan går jag och Amanda till bankomaten som ligger fyra meter bort, vi tar ut 150 euro var och betalar kassörskan. Vi får ett lila och ett grönt band runt handlederna, det lila för delfiner och det gröna för sjölejon. Hon säger åt oss att vi måste skynda oss tillbaka till henne så fort delfinshowen är slut eftersom tiden är tajt mellan delfinshowen och simningen med sjölejon. 

Vi går fram och tillbaka precis innanför entrén och vi vet inte riktigt vart vi ska, men tänker att det måste vara innanför dessa grindar som delfinshowen ska vara och går fram till två grindar. Vi hade glömt vatten hemma och märker av det när vi står i kön. Vi båda svettas så att det rinner om oss och vi känner oss illamående. Jag har lite panik eftersom det är så trångt med människor och eftersom de inkräktar på min personliga sfär. I över 40 minuter har vi stått och väntat när vi ser personal på andra sidan grinden komma gåendes fram, när de öppnar grindarna trycker alla på för att komma in. Jag säger till Amanda: "Men herregud vi är ju alla vuxna varför ska de trängas och puttas sådant?!". Vi ser en rad där det står "Splash zone" och går och sätter oss där. Det strömmar in människor och ett flertal sätter sig bredvid oss, då kommer en kvinna och ett barn och tränger sig in bredvid mig, hennes dotter sitter halvt på mitt ben och jag flyttar direkt närmare Amanda. Irritationen växer inom mig. Flickan flyttar då efter och jag känner mig ännu mera trängd. Ett par kommer fram till Amanda och frågar om hon kan maka lite på sig, vilket hon gör. Men inte så att vi nästan sitter på varandra för vi sa till varandra att vi inte tänker maka på oss mer när de upptäckte att det bara fick plats en person där. Irritationen växer ännu mer. Då bestämmer sig mamman till dottern som sitter bredvid mig att hon ska fota sin dotter, som då för att få plats i kameran lutar sig väldigt mycket på mig. Jag lutar då mig mot Amanda som ser frågande ut. Men jag förklarar och hon nickar.

Showen börjar med att sjölejon kommer ut på scenen, en stor vuxen hane och två små kalvar (det är väl så sjölejonbebisar kallas?). Efter det kommer tre medelstora sjölejon ut och uppträder och tillslut är det delfinerna som uppträder.

Showen slutar 11:26 och jag säger till Amanda att vi måste skynda oss eftersom vi skulle varit hos kassörskan vid 11:20. Snabbt ställer vi oss upp och går ut, när vi kommer fram fiskar en man upp oss och vi får följa med till ett avlägset rum där det finns flytvästar och hyllor, samt sittplatser. Jag byter om och går fram till killen, jag lyfter upp armarna och han trär på flytvästen som han efter andra spännet märker är för liten då mina tuttar trycks ihop. Snabbt byter han till en större som passar mycket bättre. Vi följer efter mannen till ett område med flera pooler som ligger precis bredvid den stora poolen där vi såg delfinshowen. Han säger: "Do not do any sudden movements, do not touch his face and do not swim with your legs. Your lifejacket will keep you floating and you can swim with your arms". Det byggs upp nervositet inom mig, han säger åt oss att vänta och ser först sjölejonets tränare och efter honom följer ett sjölejon ut, det är en stor hane som heter Effie. Han väger runt 150 kilo och är längre än mig när han står upp. Jag blir ännu mera nervös.

Jag och Amanda är på väg ner i poolen som sluttar en del, jag känner hur halt det är och är nästan på väg att halka när jag hör ett stort plums bakom mig. När jag vänder mig om sitter Amanda på rumpan och har halkat omkull, jag brister ut i skratt. Nervositeten försvinner. Vi har även sällskap av en delfin i poolen men han stör oss inte alls. Sjölejontränaren säger sedan åt oss att hålla i kanten när vi är på väg ner och att vi ska stå på ett ställe i poolen, inte i den djupa delen men i det djupare området i den grunda delen. Han säger att Effie nu ska simma runt oss lite så att vi kan få röra honom. Effie rör sig mot oss och simmar först runt Amanda och kommer sedan runt mig. Min hand glider över honom, han är lite len men ändå sträv. Hans päls är kort och har några ärr i sig vid nacken. När han lugnt simmar runt mig känner jag hur mycket kraft som finns inom honom då han skapar strömmar som nästan välter omkull mig. Jag tittar ner på honom och tänker vilket fantastiskt djur han är. Tränaren kallar honom till sig med en liten visselpipa som gör ett lågt och snabbt pipljud, Effie blir belönad med fisk. Effie sjunger sen för oss, han har en mörk mörk röst, ljudet påminner inte om nånting jag någonsin hört. Tränaren säger sedan att vi ska få posera med Effie och att vi ska först få posera med honom individuellt då han först ska ligga ner och att man ska få sitta ner bredvid honom, sen ska han ge oss en puss på kinden, sen lipa, sen en till puss på kinden och sen le mot kameran. Amanda går undan till kanten då det är jag som ska få posera först. Effie simmar fram till mig och lägger sig vid mig. Återigen glider min hand över hans päls och återigen känner jag mig överväldigad. Effie får sen ställa sig upp vid mig. Jag ger honom min kind och jag får en puss som luktar fisk, jag tittar in mot kameran och ler men jag ler inte för att få ett fint foto utan för att jag genuint blir glad och är lite nervös. Han och jag tittar sedan mot kameran och lipar, sen vänder han sig mot mig och ger mig en till fiskluktande puss. Jag ler igen. Han och jag ska nu titta in mot kameran och le, jag ler med hela ansiktet men när Effie ler så ser det mer ut som en grimas. Efter det byter jag och Amanda plats och hon får göra precis som jag.

Vi poserar sedan båda två bredvid honom när han ligger ned och står upp, vi går sen fram till kanten där det djupare vattnet börjar och får se honom hoppa. När han hoppar och flyger i luften ropar jag och Amanda: "Effie!" och applåderar. Vi rör oss sen ut på det djupare vattnet då Effie ska få hoppa över oss. Jag får börja.

Jag är i mitten av poolen, mina armar är utsträckta åt sidorna och hjärtat börjar slå snabbare igen. Jag har ryggen mot Effie så jag vet inte när han kommer att hoppa över mig. Plötsligt hör jag hur vattnet trycks upp och hur vågor bildas, jag ser hur han flyger över mig. Han glider snabbt ner under ytan igen och droppar av vatten faller på mig och vågor puttar bort mig. Min mun är lite öppen och jag får lite vatten in i munnen. Det smakar väldigt salt och inte alls gott. Jag får vatten i ögonen och det svider lite men det struntar jag i, jag håller ögonen öppna ändå. Han hoppar sen över mig igen och efter det är det Amandas tur. När hon var klar var det dags att säga hejdå. Vi vinkar hejdå och Effie lägger sig på sidan och viftar med ena fenan. Efter det var det äventyret slut och nästa skulle börja...

Postar del två imorgon!

p.s på bild tre ser ni Effie, imorgon lägger jag även upp bilder på när vi simmade med delfiner och sjölejon.

Likes

Comments


Vaknade vid klockan tre idag, har missat både frukosten och lunchen och väntar nu på middagen som är om en halvtimma. Gårdagen var fantastisk! När vi steg upp började vi med att träna, jag körde bara kondition och Amanda lite blandat. På dagen hade jag och Amanda det väldigt roligt i poolen när vi försökte spela beach-racket-boll(?), kan minst sagt säga att vi båda två aldrig kommer att bli professionella beach-racket-boll spelare. Redan klockan fyra var det dags att gå upp eftersom vi senare skulle äta och sedan åka in till Alanya centrum.

Lite piffande senare stod vi klara, redo för att äta turkisk buffé. Må säga att kycklingkebaben var super god! (Usch och fy, nu när jag ligger här super hungrig är det tortyr att skriva om kebaben).

Just nu är ju trenden svart&vitt, därför körde jag på bara svarta och vita kläder igår. Jag hade på mig ett par Shorts från Oneness som ser ut att vara en kjol. Dessa högmidjade shorts är by far mina favoritshorts någonsin! Älskar hur det ser ut som en kjol men är ett par shorts och att det är hög midja, något som jag älskar mer med dom är att de bara kostar 249 kr! Plus att med min studentrabatt så var de ännu billigare! LOVE! Ni kan hitta dem på nelly.com! Tröjan är från Monki och skorna från Asos.com, smyckena från Glitter (måste ju göra reklam för min arbetsplats *winkwink*), ögonskuggorna jag har på mig kommer från, brace yourself, H&M! Tro det eller ej men min outfit som jag har på mig är en billig en! Min eyeliner är från Isadora och min mascara Lóreal. 

När jag och Amanda väl hade kommit fram till Alanya strosa vi omkring bland alla butiker, jag köpte ett par vita låga converse och ett läderarmband till min morfar. Senare stannade vi på en bar och tog en sex on the beach innan vi skulle möta upp Emma och Becca. Lite besviken blev jag då jag förväntade mig tomtebloss, frukt och ett stort glas (som det var när jag var i Portugal) men nej, bara ett litet glas med en apelsin i. 

Efter att vi mött upp Emma och Becca drack vi lite vin på deras rum och hade det trevligt, efter det drog vi till en bar där de kände killen som ägde baren. Jag tog då en Strawberry Daiquri och en Piggelin (nej inte glassen utan en piggelindrink). Sedan bjöd ägaren oss på shots och efter det bar det vidare till en klubb som hette hollywood. Efter den besvikelsen drog vi vidare till en klubb som hette Robin Hood, till sist gick vi till Doors eftersom Emma och Becca hade sagt att det var den bästa.

När vi väl var där dansade vi överallt, vi dansade vid baren, på dansgolvet och på baren. Det är något alla måste prova, att dansa på baren för damn vad kul det var! Vid halv fyra tog jag och Amanda en taxi hem efter att ha följt Becca och Emma hem. Kan minst sagt säga att jag och Amanda däckade i sängen sen...

Likes

Comments


Idag var den segaste dagen på semestern hittills, igår tränade jag och Amanda i hotellets gym så idag när vi vaknade värkte det i hela kroppen och vi var dötrötta. Men vi tvingade oss upp ändå, käka frukost, fixade med bokningen inför besöket på seaalanya då vi ska simma med delfiner och sjölejon nästa vecka och sen gick vi och la oss igen. Vi sov då hela tre timmar!

Idag skulle det vara asiatisk buffé på hotellet men jag kan minst sagt säga att jag blev besviken, förutom det faktum att jag som glutenallergiker inte kunde äta allting så var det ingenting som såg aptitligt ut, eller väldigt asiatiskt (förutom sushin). Har faktiskt inte blivit så imponerad av maten här på hotellet ännu, det är ju ändå 4+ stjärnigt så man tänker ju att det borde komma fantastisk mat snart. Frukosten har också varit en besvikelse då jag återigen som glutenallergiker inte kan äta mycket, i princip omelett och melon bara (yay)...

Nog med klagomål, har fått en fin bränna hittills faktiskt! Lite mycket linjer upptill men det ska ändras på när jag ska byta från denna bikini från Wonderland till en som jag köpt på Twilfit. Bikinin som jag haft på mig hittills är i leopard, överdelen är en bh som ser ut att vara draperad och underdelen en brasiliansk tanga - so hot. Bästa med underdelen är att trosorna inte är alldeles för små men ändå tillräckligt små för att få en snygg bränna. Love! 

Klicka här:

Den i leopard är tyvärr slut men den finns i svart!

Likes

Comments
Lite kort om hotellet jag bor på just nu:

Det är nybyggt, öppnades precis innan sommaren så allting är väldigt modernt och fräscht. Det är inte ett gigantiskt hotell vilket är skönt då man inte behöver gå särskilt långt för att komma någonstans. Inredningen i hotellet är to-die-for verkligen, speciellt alla speglar som jag redan skrivit om. Poolen är också underbar vilket jag också redan sagt. Kommer på nu att jag kanske nämnt allt om hotellet och poolen men inte stranden! Stranden är också jättefin och vattnet är himla varmt och skönt att ligga i. 

Något jag älskar med hotellet är att personalen varje dag delar ut gratis magnum glass och att man får dricka i poolen, d.v.s. ta med glas ner i poolen och sitta där istället för i solstolen. Något jag ogillar är att man inte får gå och hämta dricka själv utan att man alltid ska bli serverad, låter säkert super lyx och skönt men icke! Ibland tar det ju lite tid för personalen att hämta drickan eftersom de har hand om alla människor på hela hotellet. Men bortsett från det så har jag inga klagomål.

Idag har det inte hänt så mycket på hotellet, jag och amanda har mestadels bara slappat vilket är gott för själen. Igår gick vi på hamam och skrubbade bort all död hud vilket är något jag rekommenderar alla som åker till Turkiet att göra, på så sätt får man en snyggare bränna som håller längre. 

Imorgon (onsdag) ska jag pröva gymmet och se hur det är, ska även delta i vattenjympan och utforska området runt om hotellet lite mer. Men ska ju upp tidigt imorgon så säger godnatt!

Likes

Comments

Ingen hotellfrukost idag inte, nej för morgonen spenderades i sängen sovandes till klockan tolv då jag tvingade upp Amanda och mig själv ur sängen. Vi fick en liten titt på hotellet och allt är superfräscht och fint! Stranden tar vi och inviger imorgon (måndag) men kan ge en recension om poolen, så jävla bra! Det finns två upphöjda plattor i poolen som man kan ligga på och sola samtidigt som vattnet svalkar en, samtidigt som man kan luta huvudet på kanten och slappna av helt och hållet. Maten på hotellet är också godkänd, lite tråkigt dock att de inte hade någon glutenfri efterrätt men är inte säker på om personalen förstod mig så ska fråga ving-personalen imorgon. Har glömt att nämna vad hotellet heter, sunprime numa beach heter det och öppnade precis innan sommaren. Imorgon ska jag också ta bilder på hela hotellet som jag delar med mig av!

På hotellet finns det också världens snyggaste speglar med underbara ramar. Nästan så att jag snor med mig en hem.

Vi tog lite drinkar också i baren, jag tog en Cosmopolitan (som i sex and the city) och en Green beach. Sen upptäckte vi området (typ 10% utav det) och bokade en tid för att simma med delfiner och sälar.

Nu är det inte alls sovdags (02:20) för klockan tre börjar MTV video music awards! Tagga! 🙌Likes

Comments

Hade en väldigt intressant dag idag som började med att åka till apotek, upptäckte att jag hade ont i höften och hade svårt att gå när jag skulle upp till toaletten mitt i natten så därför var jag tvungen att köpa ibuprofen. Sen blev det McDonald's till lunch/frukost/brunch vilket var extra trevligt då jag träffade min gamla kollega Ellineor. En cheese senare och jag var hemma igen och packade det sista. Vid klockan ett kom Amanda, sprallig och glad, för att hämta mig och all min packning! Resan till Arlanda är helt ointressant så hoppar till det intressanta!

Under flygturen passerade vi en storm vilket var så himla häftigt att titta på, när blixtarna lyste upp hela den mörka avgrunden så var det väldigt vackert. Speciellt när man även kunde se stjärnorna om man tittade åt andra hållet. Säger bara en sak: So Freakin' Cool!

Nu är jag i alla fall på hotellet, tog lite längre tid än vad jag förväntat mig, nu är klockan tjugo i tre i Sverige och tjugo i fyra i Alanya, så säger återigen godnatt och vi hörs imorgon, då kommer nog även lite bilder upp på hotellet!

Puss o kram och godnatt!

Likes

Comments

Om en timma stiger jag och Amanda ombord vårt flyg till Antalaya och om sex/sju timmar är vi framme på Sunprime Numa Beach! So excited! Där ska man sen bo i tre veckor med all inclusive, strand på hotellet, gratis gym och jympapass och bara leva top notch!

Vi höres i Antalaya!


Likes

Comments