En ny start.

Välkommen hit! eller välkommen tillbaka kanske. Jag har skrivit på denna bloggen till och från under de senaste 2 åren, men kände att det var dags för en ny start nu. Ni vet den där härliga känslan man har första dagen på året, när du har en helt blank sida framför dig som du kan designa hur du vill. Så jag fick ett ryck och tog bort all gammal skit, så börjar vi om på ny tom sida 🤣

Så vem är jag? Frida, 21 år gammal från Värnamo, en liten stad i Småland, men bor numera i Halmstad där jag pluggar Media- och kommunikationsvetenskap. I början av året gjorde jag en 180° livsstils förändring och har jobbat jättemycket med välmående och mig själv, och har sen dess preachat self-love. Jag tror stenhårt på att allt kommer inifrån och ut, vilket betyder att jag gett mig in i den spiritualistiska världen och håller på med massa hokus-pokus saker, allt för att må bra!

Förutom att tända rökelser (nästan) varje morgon och göra fullmåneritualer så har jag även en stor hobby för fotografering och bildbehandling , så tanken är att ni ska få lära känna mig genom min älskade kamera. Det sägs ju att det tar 10 000 timmar att bli ett riktigt proffs på något så det är väl lika bra att börja om jag ska kunna nå min dröm att jobba med foto och film.

Gillar

Kommentarer