PIZZANIGHT & PASTASALLAD

Igår kväll gjorde Benjamin egen pizzadeg och så gjorde vi varsina pizzor. Han gör så god pizza så det är galet. Vi har haft min familj över två ggr på pizzakvällar och de säger likadant. Det är så gott också att lägga på exakt vad man vill och igår blev det allt möjligt. Ruccola, champinjoner, avokado you namn it!

Till lunch idag blev det en pastasallad också med allt jag kunde hitta i kylen. Älskar när man kan sno ihop något enkelt och gott. Har kollat klart på serien Grace & Frankie så har börjat kolla på Superstore och den är också lättsam och rolig samt att det finns många säsonger- det är ju det bästa!

Gillar

Kommentarer

MILEN

Vaknade med Nova vid 7:30 men vi båda lyckades somna om till 9:30, så skönt! Inte för att jinxa något men nätterna fungerar ändå bra och som ni ser får jag sova mycket! En smoothie och några mackor senare så var jag redo för lite promenad, ringde Ida och vi gick milen?? Vi gick runt och runt i stan och det var så längesen vi pratade så det kändes inte ens som att vi gick så långt haha. Kollar man på kartan ser det ju helt galet ut.

Så kom vi hem och jag åt lite lunch och gjorde mitt första träningspass! Det har gått 6 veckor nu sen förlossningen och jag får äntligen börja med träningsplanen jag köpt. Trots att det var väldigt enkla övningar blev det ändå tufft eftersom jag inte tränat på så länge. Men efteråt kändes det så skönt och har verkligen saknat träningen. Har känns mig lite låg på senaste och tror det har mycket att göra med att jag inte tränat som jag gjort tidigare för det gör sån stor skillnad på mitt humör. Så nu känns det så kul att äntligen kunna börja igen och få in lite rutin på det.

Gillar

Kommentarer

RECAP

Dagarna som gått har varit så mysiga. Hängde med Julia aka Novas moster och gick långpromenad. Sen gick vi hem till mig och pratade om träning och att vi borde börja äta lite mer varierande och nyttiga frukostar. Hon sa att hon skulle testa att göra ”overnight-oats” och lovade att uppdatera mig om det var en hit. Jag är så dålig på att variera min frukost och äter oftast mackor och yoghurt men funderar på att börja äta havregrynsgröt. Jag tycker ändå att det är gott och det går ju väldigt fort, sen är det ju nyttigt också! Tycker det är så kul att prata träning och kost med Julle för det är ingen prestige eller hets med något. Vi pratar så naturligt om det och inte på ett negativt sätt om kroppen utan mer att vi märker att vi mår bättre när vi äter nyttigare.

På fredagen blev det promenad med Elin och Malin och vi satte oss i parken och pratade och åt fika. Elins knä är fortfarande inte bra så det blev bättre att bara sitta och ta det lugnt. Även fast det är tråkigt att vi inte kan ses inne så känns det ändå bra att vi försöker göra det bästa av det vilket just nu är promenader. På kvällen blev det Papas tapas hemma hos mamma och pappa och jag glömde helt ta kort då jag var så hungrig och åt upp allt- till min mammas förvåning då det inte var lite mat haha. Hoppas ni får en bra helg, kram!

Gillar

Kommentarer