Recenssion Byrokko Shine Brown

Efter att ha sett enorma mängder reklam om denna produkt på både instagram och facebook blev jag tvungen att beställa den för att testa. Jag älskar solen och brukar vanligvis krydda steken med lite hawaiian tropic olja eller liknande (Ja man ska inte göra det, I know...)


Sagt och gjort så köpte jag då denna produkt för att testa och var ganska hypad när jag öppnade paketet och såg burkarna. Den såg proffsig ut, absolut. Det kan man absolut inte säga något om. Lite nytt för mig att ha solkrämen/Solboostern på burk istället för på flaska.

Innehållet i burken ser lite ut som en sorbet och den luktar FANTASTISKT. Den är också väldigt enkel att smörja på huden och man känner sig lite som en vandrande shiny godisbit. Lukten håller i sig rätt länge nämligen. Det är absolut ett stort plus, förutom att en envis geting också tyckte att jag luktade mumma och envisades med att hålla sig i närheten. Vilket jag inte uppskattade fullt lika mycket.

Det jag däremot inte gillade var att "saften" som liksom delar sig från övriga "smeten" blir väldigt rinnande och när jag skruvade igen locket rann det ut kladd som var nästan omöjlig att få bort. Det blev inte fullt lika roligt att stoppa ner den i strandväskan igen då eftersom allt som låg intill blev kladdigt, även om jag hade torkat av den rejält. Så det är ett stort minus för mig, jag vill ju kunna ha den med mig på stranden men ska den kladda sådär så vet jag inte helt...

Jag vet inte om jag skulle säga att resultatet var sådär superfantastiskt heller, det var inte så att den fungerade bättre än vad övriga produkter jag provat gör. Jag ska däremot ge den en chans i solariet också. För det är ju en fördel, att man kan använda den även där så det måste jag testa innan jag dissar den helt.


Den får 2 av 5 stjärnor av mig, eftersom resultatet inte blev sådär dunder som man hade förväntat sig efter att ha sett reklamen, och för att den kladdade som tusan. Stjärnorna är egentligen för att den var lättsmord och luktade gott ;)


Love - F

Gillar

Kommentarer