Header
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hooola! Då var det fredag, helg, löning, födelsedag, i em fest med vännerna och i helgen träffa familjen! Hör ni så bra? Massa fina gratulationer har redan ramlat in och vill TACKA alla fina som skriver och grattar! Fyller 26 detta året och många börjar få lite nojja och säga man närmar sig 30 nu, men vet ni vad? har NOLL nojja och ålder är verkligen bara en siffra. Inget förändras ju, jag känner inte av det, och alla är i olika perioder i sina liv, så varför bli stressad över åldern? Har aldrig förstått det rirkigt. Du har ju alltid möjlighet att göra precis vad du vill här och nu, vilken tid eller ålder du än är i här i livet! Så ska njuta av att fylla ett år äldre och är grymt taggad på att träffa så mkt vänner ikv! Tar även min oskuld på OOO ikv! Verkar så sjuuukt kul. Kommer ett inlägg imrogon om detta. Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det en grå vintersöndag och jag kollade gamla videos från sommaren. Var tvungen att slänga ihop en härlig mini-video! Någon mer som längtar sjukt mkt nu? Vill ha sommar NU

Likes

Comments

Älskar dig min Jonathan ❤️ mer än ngt!

Likes

Comments

Huur gott är det inte då? När jag var yngre tyckte jag inte alls om semlor. Speciellt inte mandelmassan, men nu äälskar jag det! Så på fettisdagen åt jag till och med två stora senlor. Äter egentligen inte socker men ibland måste man gör undantag och unna sig :) köpte semlor på Coop och dom var utan tvekan dom godaste jag ätit! Njöt ni också av en god semla i tisdags?

Likes

Comments

Vad gör egentligen ett foto bra? Enligt mig.. Under vinter halvåret är det många grå och mörka dagar, vilket gör att jag inte har någon inspiration. Fina, ljusa, soliga vinterdagar är väldigt få tyvärr. Där kommer vi in på ett av de viktigaste tipsen jag har till er..

Ljuset - man kan göra så mycket med ljuset. Motljus gör fotot magiskt, eller varför inte leka med skuggan för att få en häftig känsla. Finns varma och kalla toner i ljuset man också kan variera med. Ljuset är nog enligt mig det viktigaste och själva grunden till att skapa ett perfekt foto.

Avstånd/vinkel - hur man riktar kameran och avstånet till vad du ska fota gör att man kan ta extremt häftiga bilder. Man får fram en känsla i bilden som man aldrig skulle se med eget öga och gör att foto blir intressant. Där får man också fram det roliga med skärpa/oskärpa. Här är det ju bara att testa sig fram och knäppa bilder i så många olika vinklar som möjligt.

Levande - En uppstyrd bild kan bli tråkig.. jag tycker det ser för tillgjort ut! Att ta på en person som skrattar och kollar åt ett annat håll, eller en katt som slickar sig om nosen, eller ta kort på maten när alla tar för sig! Ger så mycket mer liv till fotot. Får en helt annan känsla än att styra upp det. Att fånga det ”verkliga” i nuet, tycker jag är finast!

Med dessa 3 punkter lyckas man, enligt mig. Om du använder dig av detta går det nästan inte misslyckas med ett foto. Spelar då ingen roll om du har en iPhone eller en systemkamera när du har dessa förutsättningar.

Likes

Comments

Hola! Som vanligt när jag uppdaterar sitter jag i kollektivtrafiken :) just nu på ett MTR-tåg (huuuur nice är dom inte? Och ja, första gången jag åker med dom haha) på väg hem efter en dag i Skövde iaf. Jag och Louise tog bilen från Göteborg, precis som förra helgen. Men denna gången för att träffa andra tjejer. Inga mindre än bästa Anna och Elina! Så roligt att träffa dom igen, blir alltid mycket skratt med dessa tjejer och mycket att ta ikapp eftersom vi ses väldigt sällan. Men är så himla glad för att vi fortfarande verkligen gör de! Blir annars lätt när man flyttar så långt bort från varandra att man kanske inte håller kontakten till slut, men det är verkligen inga tjejer jag nånsin vill släppa taget om! Vi åt middag på pinchos sen bio. Vi kollade den nya fifty shades freed.. Om det var bra, JAAA! Väldigt bra slut på en bra triologi enligt mig. Nu vill jag bara hem och mysa med alla i kullavik! Carl och Josephine är hemma också, så mysigt. Hoppas alla som läser haft en härlig lördag!

Likes

Comments

YouTube
Frida Ekman