Mitt första dygn i Stockholm

Frida Eklöf, Stockholm

Imorse när jag vaknade visste jag inte riktigt vart jag befann mig och när jag insåg att jag ska bo här några veckor framöver greps jag av panik. Det kändes så himla märkligt. Efter en långfrukost och några Youtubeklipp senare bestämde jag mig för att ta tag i mig själv och begav mig ut på stan.

Väl ute på stan kunde jag inte hålla mig från att gå i butiker. Inne på Zara hittade jag denna volangkjolen som är täckt i paljetter. När jag såg den hänga på galgen var den allt jag någonsin drömt om och lite till men när jag provade den på hade den en konstig passform. Tur var kanske det, jag sparade cirka 700 kronor bara där.

En dagens Frida i ytterligare en glittrig strass som även den var magisk men den tilltalade mig inte till hundra procent. Det var så fruktansvärt kvavt ute idag att det var så skönt att komma in i svala butiker. Jag avslutade min runda på stan med en runda runt mitt nya kvarter. Så mysigt!

Slutligen hur mysigt har jag inte haft det ett ikväll? Jag har förberett mig inför morgondagen i lugn o ro och njutit av färska hallon och choklad. Nu ska jag plöja ett avsnitt av en ny tv-serie jag börjat kolla på och sedan sova. Hoppas jag kommer sova lite bättre i natt än vad jag gjorde igår...

Frida Eklöf

Gillar

Kommentarer