Min helg i bilder

Stockholm
 

Min lördag började med att jag mötte upp Johanna i stan för att ta ett glas, vad det nu var som vi drack, på Strandvägen. Efter någon timme där hade vi skrikit oss hesa och då begav vi oss mot Gröna Lund där vi gick ett varv och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi avslutade med en middag på Vapiano, så mysig eftermiddag! <3

Efter att jag sagt hejdå till Johanna mötte jag upp Rebecca och en kompis till henne som stod och väntade på Slussen med massa gott att äta i väskan. Vi avslutade kvällen på Skinnarviksberget med en magisk utsikt och solnedgång!

I söndags var det ingen vanlig dag för då var det min födelsedag, hurra hurraaaaa!!! Började min födelsedag med att öppna en present och dricka en kopp kaffe.

Klockan 10 vankades det brunch på Greasy Spoon. Jag åt en avokadomacka och delade på pannkakor med Rebecca. Därefter gick vi runt i Stockholm och tog många pauser då det var väldigt kvavt ute. Runt 17-tiden tog vi oss till Taverna Brillo där vi delade på en pizza på deras uteservering och rörde oss sedan vidare mot Humlegården där vi åt glass. Min födelsedag avslutades i soffan tillsammans med Rebecca samt med chips, pepsi max, Portkod och Blank!

Inte helt fel att fylla 21 år i sin favvostad med andra ord!

Frida Eklöf

Gillar

Kommentarer