Friyay

Stockholm

Det är fredag och min favvodag! Jag började min dag tidigt då jag hade en intervju på Daisy Grace kl. 10. Så himla mysigt ställe! <3 Ser framemot att börja jobba extra där i sommar!

Efter min intervju tog jag en promenad genom stan för att leta reda på Modettes nya kontor. Jag var så himla ledsen igår för att jag inte kan gå på en enda student i sommar så den högra bilden är det närmsta jag kommer student!

När klockan hade slagit 12 hade jag redan gått 8 km, hur härlig vardagsmotion? Dock hade jag inte gått så mycket om det inte vore för att det blev ett missförstånd imorse angående vart jag skulle på intervju. Jag stod på Sveavägen och väntade i tio minuter innan jag fick mail att dem befann sig på Sturegallerian. Efter min promenad begav jag mig hemåt för att byta om till något mindre varmt...

Därefter tog jag bussen ut till Drottningholm och satt på en parkbänk i en och en halv timme och njöt av det fina vädret och alla finklädda gäster som befann sig på prinsessan Adriennes dop.

Nu ska jag börja göra vid mig för att snart bege mig mot Stureplan där jag ska möta upp Rebecca och några andra för att ikväll gå och se Tjuvjakt på Gröna Lund!

Frida Eklöf

Gillar

Kommentarer

kristinalicerika
kristinalicerika,
Åh va kul med både Daisy Grace och Modette!! Hoppas intervjuerna gick bra😘 Heja dig!!
nouw.com/kristinalicerika