Tränings tag

Träning

Varför tränar du?

Jag tränar för att jag kan släppa allt som har hänt och enbart fokuserar på det jag ska göra, jag rensar mina tankar när jag tränar. Träningen gör även att jag mår bra, dels för att jag blir piggare men även som jag nämnde innan att jag kan släppa allting och fokusera. Jag tränar givetvis också för att bygga muskler och få en bättre kondition.

Hur många gånger i veckan tränar du?

Jag har nu under sommaren försökt träna 4 gånger i veckan men det har inte riktigt fungerat på grund av värmen. Sen har jag även ridit som jag inte räknar som träning, dock är det väldigt bra träning. Men när skolan börjar så får jag träna så ofta jag kan så jag hinner med stallet och läxor.

Vad tränar du?

Just nu tränar jag på gymmet, alltså styrketräning. Men jag tränar även kondition, så som tabata och löpning m.m.

Går du i någon sport eller har du gått i någon sport?

Jag har gått i handboll, men slutade för ca ett år sedan då jag tappade motivationen och inspirationen, eftersom jag hade varit skadad till och från i två år och sedan fick jag även ansträngningsastma. Så jag valde helt enkelt att sluta av den anledningen men även för jag inte trodde jag skulle hinna med det på grund av skolan.

Men den sport jag håller på med nu är ridningen, vilket är mycket lättare att kunna anpassa efter skolan än vad handbollen var.

Vad är det bästa med träningen?

Det bästa med träningen är att jag mår så himla bra av den. Jag känner mig piggare och känner att jag orkar mer i vardagen. Träningen ger mig energi. Visst det kan vara jobbigt innan och under träningspasset, men efteråt känns det så himla skönt.

Dina mål med träningen?

Min mål med träningen är att bygga mer muskler och förbättra min kondition.

​Hehe gammal bild, men vad gör det.

  • Träning
  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229