Denna värme

Allmänt

Tror ingen har missat värmen som fortfarande är kvar i Sverige.

Ska jag vara ärlig börjar jag tröttna på den nu. Det får gärna vara soligt ute och bra väder, men temperaturen skulle det ju inte skada om den kunde sjunka några grader. Man orkar ju inte göra någonting på dagen när det är så varmt, och sent på kvällen när det börjar svalna av så är man jättetrött och orkar inte göra något då istället.

Så tråkigt nu när vi har köpt häst att man inte kan göra någonting de flesta av dagarna med henne. Vi har lyckats kunna rida på morgonen och senare på kvällen, men nu när det mörknar på kvällarna så fort så kan man inte rida på grund av den anledningen. När det äntligen börjar svalna av så börjar det mörkna. Som ni hör så börjar jag tröttna rejält på värmen.

Det får gärna komma en massa regn och temperaturen får sjunka. Lite åska skulle inte skada det heller, då kanske det skulle bli lite bättre syre. Men om det ska åska och blixtra måste det regna en hel del. Vi har knappt fått något regn hos oss, det har kommit 3 regnskurar sedan midsommar, men de regnskurarna räcker inte på långa vägar.

Har ni fått regn hos er?

Denna sommar är lite komisk, varje sommar klagar vi svenskar på att det regnar hela tiden och vi knappt får några soliga dagar. Men i år klagar vi på att det regnar för lite, haha hur ska vi ha det egentligen. Mitt förslag är att det regnar på natten och solsken på dagen. Det skulle vara den perfekta lösningen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229