nyårsmål och frukost på sängen

God morgon fina ni! ♥ Hur mår ni?

Idag är det sista dagen på detta året, 2020. Imorgon, eller på tolvslaget, så är det ett nytt år. Det är faktiskt ganska sjukt, eller hur? Det här året har gått så fort så man har knappt hunnit med. Trots att detta året har varit tufft många gånger och inte som alla andra år, så har man ändå fått en tankeställare på livet. Jag kommer dela med mig av en text om jag har skrivit om detta året, men det inlägget kommer lite senare idag. Så ni får hålla utkik under dagen, om ni har tid, annars kan ni ju alltid läsa det senare. I alla fall, har ni några planer för dagen? Jag eller familjen har inga speciella planer. Sen så får man ju inte träffas så många heller, så vi får väl se vad som händer senare. Men det kan ju vara skönt att bara vara hemma också. Nu i dessa tider är det ju lite annorlunda, men vi får göra det bästa av situationen. <33

Mina mål inför nästa år...

Många har ju nyårslöften och jag har haft det tidigare. Men i år känner jag inte för att ha det, eftersom jag ändå inte brukar hålla mina löften. Därför tänkte jag istället satsa på att ha mål under året som jag helst ska ha uppnått när året är slut. Så jag tänker att jag kan dela med mig av dem målen som jag ska tänkte ha för 2021. Så här kommer dem:

Blogga minst ett inlägg om dagen hela året. Som jag skrev i gårdagens inlägg så vill jag bli bättre på att uppdatera bloggen och därför vill jag ha det som mål. För då har jag något att kämpa för. Så ni får gärna kommentera vad för inlägg ni vill läsa, så ska jag fixa det. Ni är ju också en del av bloggen, så då vill jag ju att ni också ska få vara med och bestämma innehållet. Jag vill även skriva inlägg om mina tankar och om ämnen som kan hjälpa/inspirera er. Till exempel om att må dåligt, mobbning och tips på olika saker.

Städa rummet oftare. Det kanske låter som ett tråkigt mål, men det behövs. Jag är tyvärr inte en sådan person som håller ordning på alla saker och håller det fint länge. Jag kan städa ena dagen och dagen efter är det stökigt igen. Det ligger saker och kläder överallt och ja, det ser bara allmänt kaos ut i rummet. Dessutom har jag för mycket saker i mitt rum, saker som jag inte ens använder. Så 2021 ska bli året jag tar tag i mitt rum och rensar alla mina saker och kläder. För det är även många klädesplagg som jag inte kan ha. Sen ska jag också försöka hålla rummet rent hela året. Eller i alla fall ha någon dag i veckan där jag städar rummet helt och hållet om det nu är stökigt.

Ta hand om mig själv och göra saker som får mig att må bra. Det är så viktigt att man mår bra i sig själv och att man gör saker man blir glad av och som får en att må bra. Saker som får mig att må bra och som jag kommer göra mer av det kommande året är exempelvis att fotografera, blogga, gå promenader, umgås med familjen och vänner, hemma-spa, baka och lyssna på musik. Vad får er att må bra?

Bli bättre på att uppskatta saker och människor. Man tar mycket förgivet, så som att man har någonstans att bo, mat på bordet, familj och vänner. Men det är tyvärr inte alla som har det och det kan lika gärna försvinna nästa sekund. En familjemedlem kan gå bort i en olycka, huset kan brinna upp, maten kan ta slut. Man vet aldrig vad som händer om en timme, eller nästa dag. Så man ska aldrig ta något förgivet och man ska alltid vara tacksam för man har, litet som stort. Jag vill i alla fall bli bättre på att uppskatta livet och att jag lever.

Det var några mål som jag har för nästa år. Har ni några nyårslöften/nyårsmål? Isåfall, vad? Kommentera gärna. Ni får gärna kommentera vad som har varit bäst/sämst med detta året. Det är alltid roligt att höra andras tankar. Det var allt för detta inlägget, ni får ta hand om er och varandra. Så hörs vi senare under dagen, kram. <33

Att äta frukost på sängen är ju bland det bästa som finns, eller hur? Dock så är bilderna inte från idag. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer