Onsdag 13 januari, onsdag som betyder ny graviditets vecka. Nu är jag i vecka 38 och har absolut max 20 dagar kvar, eftersom att jag vet att jag inte får gå över tiden i alla fall. Tänk hur allt kan förändras så snabbt, inom 20 dagar sitter man här som mamma, och har en alldeles egen familj tillsammans med världens underbaraste karl. I morgon ska jag till BM (barnmorskan) här hemma i Överkalix, det blir nog mitt sista besök hos hon. Eftersom att exakt om en vecka har vi tid i Sunderbyn för ett till ultraljud för att se hur stor bebis har blivit, om bebis växer som h*n gjort tidigare så blir det kejsarsnitt så fort som möjligt. Eftersom jag har fått graviditetsdiabetes så växer och utvecklas barnet fortare än i vanliga fall.

Nu ska jag göra fruktsallad och sen mysa ner mig i soffan tillsammans med Andreas och bara andas ut efter en lång och jobbig dag.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De var ett tag sen, mycke har hänt sen sist. En vecka i Grekland som var helt underbar! Nästan lite för varmt, men annars var de hur skönt som helst att bara få vara själva en vecka. Överkalix marknad har också passerat, en 3 dagars fylla blev de. Även firat moster som varit hemma och fyllt 40 år så lite party blev de för hon också. Sjukskriven har man också hunnit med, en hel vecka. Men som tur är går jag tillbaka till arbetet i morgon vilket kommer bli hemskt skönt, dock har jag ju hur mycke som helst eftersom vi ska flytta. Lägenheten har jag nu bott i 5 månader men i morgon städar vi de sista och lämnar in nyckeln för nu ska man bort från pox. Nu blir de att bo hemma hos mamsen och pappsen i 1 månad innan de blir flytt igen, har ju endast flyttat 4 gånger nu sen i november ungefär så nu hoppas jag det blir sista gången på ett tag för flytta är verkligen inte min grej. 

Likes

Comments

lördag och idag har det varit jobb hela dagen lång, efter jobbet blev de att blåsa upp till jock med Andreas och hämta nå grejer. Helgen har varit allt för stressig och jäklig och när jag hade de som värst fixa karln humöret mitt till topp. Med en alldeles för underbar bukett, jag bara älskar han. Nu är de massa pack och allt som gäller innan avfärd. För om 3 timmar styr vi mot kallax och sen vidare mot Grekland. Jag och Andreas helt själv en hel vecka passar perfekt nu efter 2 veckors jobb med endast en ledig dag. Nä nu måste jag packa klart och slänga mig i duschen! Vi hörs om en vecka! 


Likes

Comments

Idag har man varit ledig, började dagen med att baka bulla åt karln som kommer hem i morgon, man måste ju vara snäll när han önskat sig de. Sen har man storstädat lägenheten, när de var färdigt så kände jag för lite tid med min älskade Emelina jag inte alls hunnit umgås mycke med på sist tiden när vi båda börjat jobba. Sarah kom även en stund och vi tog de allmänt lugnt. Sen hade Emelina bakat bröd vilket gjorde mig hemskt sugen på att baka igen, så de blev att baka lite bröd också nu på kvälls kvisten. Nu ligger jag i sängen ska se lite PLL innan jag sommnar, i morgon är de torsdag vilket betyder att Andreas kommer hem. Hojj hojj vad skönt att få hem han. Annars är allt hemskt jävla bra, fått tillsvidare anställning med heltid och de känns ju bara för jävla bra. Äntligen har man en fast anställning och trivs på jobbet! Nä nu får de räcka, hejsvejs.

Likes

Comments

Känns som att jag har mycke att skriva om men egentligen är de inte så mycke. De mesta stannar kvar i huvudet, och får stanna där i sin ensamhet. Har börja jobba på nilles nu igen och trivs som fisken i vattnet, skönt med ett jobb man trivs med. Annars händer de inte så mycket, har äntligen fått igång min älskade bil. Var ju nämligen duktig och tog med bilnyckeln när jag var ut och söp och där försvann den nyckeln.. Men nu rullar hon igen, så skönt att slippa låna andras bilar ! Annars är de väl som vanligt, stor städat lägenheten och sånt som alltid behövs då och då..Nu ligger jag i sängen med mina älskade vovvsingar, dock är dom inte så go sjuka eftersom att tjejerna i grelsbyn löper.. Men snart är de över förhoppningsvis. Nu ska jag låta musiken fortsätta spela ut genom högtalarna och lägga mig och blunda och försöka få några timmars sömn.. 

Likes

Comments

Ligger nerbäddad i sängen eftersom mitt huvud håller på sprängas, mår inte alls bra nånstans. Ska försöka få mig mer sömn i natt än vad jag fått tidigare i veckan. Idag har jag varit på nilles en sväng, kollat om mitt schema blivit klart eftersom jag ska börja jobba där igen. Skönt att komma tillbaka till ett jobb jag trivs med!  Sen har jag sminkat Lisa och kollat lite inför hennes balsminkning, och de värka ju ut att bli bra. Sen har jag inte gjort mycke mer, varit förbi lägenheten en sväng och kollat så de ser ut som de ska. Har nämligen inte varit där sen i måndags, jag mår ju som bra hemma hos mamma och pappa på flickrummet. Förstår inte riktigt varför jag har en lägenhet egentligen. Nu känner jag att huvudet börjar bara värka mer och mer så nu blir de att blunda och försöka få sig lite sömn. G´natt 

Likes

CommentsLikes

Comments

Skrev ett långt inlägg, men tog bort ord efter ord. Finns inget vettigt att skriva, jag känner mig besviken. Besviken på folk man kallade vän, folk man sa vänner för alltid med. Men som man brukar säga, sanningen kommer alltid fram. 

Likes

Comments

Hallå där! Fredag idag, och idag har det inte blivit mycket gjort kan jag säga. Igår kom Andreas hem, och hur det är skönt att ha han hemma. Vi har inte gjort mycke alls sen han kom hem, legat inne och kollat film och varit ut och ätit. Freddy och Sarah ringde nyss och ville bjuda på middag, vilket vi inte tackar nej till. Så ska slänga oss i duschen för att sen åka mot svartbyn. Inatt ska vi sova på tallvik och gu så skönt, mitt favvo stället. I morgon ska vi åka till Luleå, hämta Andreas föräldrar på flyget och samtidigt passa på att köpa en dubbel säng. Vi börjar bli så less att sova på soffan, nu låter de som att vi inte har en säng men de har vi men den är alldeles för liten för oss. Sen i morgon ska vi åka och bowla på kvällen och fira min älskade bror som fyllt år! Och så får vi oss en ny bil också, sånt är också alltid kul!

Likes

Comments

De var länge sen sist, livet rullar på som vanligt. Valborgs blev de haparanda med ett härligt gäng, dock så fick kvällen spenderas i ett garage i haparanda eftersom bilens avgas system gick sönder. Men lika kul för de hade jag! Under helgen var jag duktig och chafför eftersom de blev lite för mycket på fredagen. Fredagen var bra med lite dålig heter. Men fredagen fick mig att inse mycke och jag känner äntligen att jag kan gå vidare helt och hållet. 

Annars rullar det på som vanligt, har bara några få arbetsdagar kvar på konsum innan jag börjar på nytt jobb. Andreas är och jobbar och varit alldeles för tyst och lugnt i lägenheten i veckan, som tur är har jag Emelina som flyttat in hos mig och håller mig sällskap. Idag är det onsdag och Andreas kommer i morgon och jag längtar alldeles för mycke. Nu ska vi slå på nån film! 

Likes

Comments