tre saker som gör mig lite extra glad at the moment

God morgon mina finisar 💛 Hoppas att allting är bra med er. I skrivande stund är det onsdag. Klockan är 12:25 och jag har precis konstaterat att mitt halsont, huvudvärken, den rinnande näsan och den värkande nacken har blivit ackompanjerade med feber *händerna upp i luften och lyckliga jubel*. Har därför intagit viloläge i soffan med nässpray, halstabletter och värktabletter nära till hands. Planerar att hantera den här förkylning a la man-cold style.

Eftersom livet som förkyld är ungefär lika intressant att rapportera om som ett skosnöre, och min kreativitet är ungefär lika med noll i skrivande stund, tänker jag istället bjuda er på tre saker som gör mig lite extra glad at the moment. Kul va?! Så klart ni tycker. Nu kör vi!

Min sambo

Jag kan knappt beskriva med ord hur glad jag är över att få leva med just min sambo. Han är verkligen en oerhörd trygghet för mig, och han har så lätt för att få mig att känna mig både lugn och glad. Känner mig så lyckligt lottad som får vara med någon som jag skrattar tillsammans med varje dag, och som jag kan prata om precis allting med. Det är verkligen guld värt!

Min resa mot ett mer angenämt psykiskt välmående

Jag är så otroligt stolt över mig och de framsteg jag gjort mot att må bättre. Att jag själv, och folk i min närhet, kan se stor skillnad på hur jag mår idag och för ett par veckor sedan gör mig oerhört glad! Även om jag vet att det här jobbet tar tid, och att det är någonting som jag alltid kommer behöva jobba med samt tänka på, så känns det skönt att se de framsteg man gjort. Ger mig med andra ord en stor klapp på axeln.

Julen och december

Vet inte vad det beror på men jag känner mig enormt peppad på jul, och kanske framförallt på december. Blir alldeles pirrig av all belysning och juldekorationer som åker upp över allt. Har aldrig tidigare varit en riktigt inbiten "julperson" men de senaste åren börjar jag bli allt mer och mer "julig" i den bemärkelsen att jag själv vill pynta, baka, piffa, pyssla och ha mig inför jul. Kommer antagligen gå helt bananas från och med nästa år då vi bor i vårt lilla parhus! LäNgTaR

***

Nu ska jag fortsätta att kurera mig, och så håller jag tummarna för att bli frisk som en nötkärna så snart som möjligt!

Ta hand om er 🌻

Följ mig gärna på Nouw här!

#bestofnouw #nouwinspo #dagbok

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Så fint <3 Älskar julen bara för att allt känns så mycket mer hemtrevligt helt plötsligt <3 Känns som att alla fokuserar mer på sina nära och kära då!
nouw.com/celinelundqvists
fridachristinas
fridachristinas,
ArielC
ArielC,
Så utrolig fine ting som gjør deg glad ♥️
nouw.com/arielc
fridachristinas
fridachristinas,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229