min helg genom bilder & en hel del text

Min sambos mobil ringer kl. 06:52. Han ska jobba och det finns inte en chans att denna morgonpigga person kommer att somna om. Även om det är lördag och även om jag får sova hur länge jag vill. Har redan legat halvt vaken någon timme.

Drar på mig cykelbyxor och mysig tröja. Bästa hemma-och-slappa-outfiten. Dricker ett glas vatten. Slår mig ner i sängen med datorn i högsta hugg. Taggad på att svara på alla era kommentarer från veckan, men tekniken vill annorlunda.

Efter en stund med datorn i knät letar sig morgonsolen in genom gliporna i de ständigt neddragna persiennerna. Ett par solstrålar räcker för att kicka igång begäret efter en morgonpromenad.

Klockan 08:08 har jag snörat på mig löparskorna, dragit igen ytterdörren och strosat ner till motionsspåret. Säger bara WOW vilken magisk morgon jag lyckades fånga. Det är stunder som dessa jag sannerligen älskar att vara morgonpigg.

Hemma med en och en halv timmes promenad i benen var jag fylld med energi. Knäppte igång kaffebryggan och slog mig ner vid köksbordet. Det kliade i fingrarna efter att få skriva,

Efter någon timme vid köksbordet fick jag feeling. Ville ut. Sagt och gjort drog jag återigen på mig löparskorna, satte solglasögonen på näsan och promenerade iväg. Gick till blomsteraffären. Var på jakt efter två krukor och jord.

Nu mina vänner ska ni få ett tips från coachen. Om ni någon någonsin får för er att köpa två påsar jord är det en relativt asdum idé. Iallafall om ni har bestämt er för att gå hem. Tio minuters promenad med 36 liter jord i famnen resulterar nämligen i spagettiarmar.

Hemma ordnades det en operationssal på köksbordet. Bland annat skulle tre av mina favoriter få lite omsorg.

Kvällen spenderades med tända ljus och pizza. Tätt ihop i soffan framför en mysig kärleksfilm. En perfekt lördagskväll med andra ord när vi tillbringat hela dagen ifrån varandra.

Kl. 06:05 vaknade jag till första gången. Var pigg och hungrig, men ville inte riktigt kliva upp ur sängen riktigt än. Kröp närmre min sambo. Lade mig med näsan mot hans nacke. Mina fingrar på hans arm. Värdefull tid innan hans alarm ringde. Ovant att vara den som inte behöver gå upp först.

Efter tjugo minuter som stora skeden gav jag upp. Drog på mig raggstrumpor, cykelbyxor och mysig tröja. Vilken chock! Tände ljus i hela vardagsrummet. Duckade fram frukost. Kröp upp i soffan. Tänkte starta min morgon med att svara på era kommentarer, men tekniken verkar fortfarande vilja annorlunda. Är tydligen inte ensam om problemet?

Min söndag alltså. Åh vad jag älskar sådana dagar. Satt vid köksbordet i flera timmar och skrev hur mycket som helst. Så himla härligt.

När klockan blivit tre blev jag dock otroligt trött. Fullkomligt kollapsade i soffan med huvudvärk och halsont. Hoppas innerligt att det går över inom kort. Har inte tid eller lust att bli sjuk igen.

Hoppas också att livet leker med er. Ta hand om er. Puss!

#bestofnouw #weekend #dagbok

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm,
Älskar din kopp! Den är så snygg <3nouw.com/oliviamalm
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
MEn vilket mysigt inlägg vännen! Älskar väll ändå att man kan börja tända ljus mer och mer nu!! Ha en SÅ mysig kväll finis <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229