familjehäng & pysselmani

Middag på er ♡ Har ni haft en fin start på dagen? Själv sitter jag här vid min köksö med ett mellanmål i högsta hugg och känner bara: WOW vilken härlig fredag och lördagsmorgon jag haft! Och det vill jag verkligen berätta om.

Därför blir det nu ett utmejslat rakt-upp-och-ner-dagboksinlägg.

Håll till godo, och häng med här vettja!

Ägnade större delen igår åt att klura på vad jag vill fylla min vardag med. Grejade i min bullet journal. Skrev listor på saker jag vill baka, pyssla med och fixa under hösten. Slängde ihop ett familjebingo som min lilla familj kan ägna oss åt under resten utav året. Tror det skulle kunna bli mysigt.

Tog också tag i lite enklare städning för att få det lite fredagsfint. Har ju alltid varit något utav en misslyckad pedant när det kommer till hemmet, men sedan jag blev gravid har verkligen behovet av att det fint runt omkring mig slagit nya rekord. Känns på riktigt som att mitt hem är en borg jag MåStE putsa på haha!

***

När sambon och yrvädret kom hem skruvade sambon klart skötbordet (lyckopirr på det) medan yrvädret och jag pysslade samt bakade kladdkakemuffins med smält choklad och kaksmuleströssel.

Till kvällen käkade vi hemmameckade hamburgare och kikade på Peter Pan och Skattkammarplaneten - satt med konstant gåshud av alla flashbacks från den filmen.

Idag vaknade både yrvädret och jag redan vid sextiden. Vi har tillbringat förmiddagen med pyssel. Att bo med en åttaåring är verkligen perfekt när en själv sugen som bara den på att få vara kreativ.

Oj vad mycket höst-, halloween. och julpyssel den lilla madamen och jag har spånat på. Är sååå himla pepp, och håller alla tummar som går för att orken ska finnas till även framöver.

***

Just nu är sambon och yrvädret iväg på simskola, så jag passar på att knåpa på lite blogginlägg, samt försöka konkretisera våra pysselplaner en smula. Ska alldeles strax ta mig an dagens brunch också.

***

Psst.. är det bara jag som har problem med att skapa inlägg just nu?

Tycker att modulerna inte alls fungerar särskilt bra at the moment. Ibland går de inte att ta bort, och de hoppar och försvinner lite som de vill för mig. Såg att ett helt stycke försvunnit från inlägget igår?

Ta hand om er!

Följ mig gärna på Nouw här och Instagram här!

#bestofnouw #pyssel #kreativitet

Gillar

Kommentarer

Artbyellinor
Artbyellinor,

Åh vad mysigt! Ja det krånglar för mig också! Olika storlek på texten när jag skriver och ett helt inlägg försvann och fanns inte kvar som utkast, fick andas djupt 😊

nouw.com/artbyellinor
fridachristinas
fridachristinas,
Sååå himla frustrerande!
nouw.com/fridachristinas
ArielC
ArielC,

Så herlig med halloween og julesyssel! Har drevet litt for mye med det selv i det siste haha 🙊 Har kranglet hos meg også, er så frustrerende!👀

nouw.com/arielc