en osammanhängande uppdatering om en födelsedag & en tisdag

För prick en vecka sedan satt jag på min vardagsrumsmatta och svor för mig själv över att tejpen var slut. Med podd om avloppsexplosioner och nykärlek ur högtalarna slog jag återigen in paket med större svårighet än nödvändigt. Hur svårt ska det vara att ha tejp hemma i ett hushåll egentligen?

Det kan vara svårt att känna att man gör tillräckligt för någon som är den finaste, bästaste och viktigaste personen i ens livet. Man vill liksom ge hela världen. Därför kändes det lite extra tråkigt att inte ha ork nog att planera en helt fantastiskt enastående födelsedag för ens favorit. Dock blev det bra till slut. Enkelhelt är inget man ska förakta.

Idag har jag ibland känt mig som en powerful do it women, och ibland har jag känt mig oerhört ömtålig. Det är lite läskigt att inte alltid känna sig starkast i världen.

Har funderat mycket på psykiskt välmående idag. Vad som är viktigt för mig för att må bra. Vad jag kan göra för att må bättre. Vad som känns enkelt. Vad som känns svårt. Tror det är viktigt med något av en självrannsakan emellanåt. Även om det är svårt. Speciellt eftersom jag inte vill sätta upp en massa måste kring att må psykiskt bra. Det känns som om det skulle kunna bli lite kontraproduktivt. Men mer om det får vi ta en annan gång.

Min tisdag har inte bara varit fylld utav filosofering.

Det här är en riktigt mötesvecka när det kommer till jobbet, och idag var inget undantag. Hemma tog jag mindre röj i lägenheten. Som Carina Berg säger. Har man ett inre kaos kan det vara svårt att även leva i ett yttre kaos. Det måste liksom vara ordning och reda någonstans. Därav blev vardagsrumsbordet putsat, disken diskad och badrumshandfatet rengjort. När det var avklarat tände jag doftljus och kröp upp i sängen med datorn i knät och dressyr från EM i bakgrunden.

#bestofnouw #vardag #funderingar

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Alltså du är så snygg!! Hoppas du får en fin morgondag! Kram
nouw.com/elinelmersson
fridachristinas
fridachristinas,
Men åh tack så mycket fina du! kram <3
nouw.com/fridachristinas
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
fridachristinas
fridachristinas,
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Vilken snygg blazer!!
nouw.com/lindaviktoriaaa
fridachristinas
fridachristinas,
Tusen tack, älskar den!
nouw.com/fridachristinas
amandassofi
amandassofi,
Förstår verkligen hur du menar, ibland känner man sig ostoppbar och andra dagar går man sönder för minsta lilla.
nouw.com/amandassofi
fridachristinas
fridachristinas,
Det kan verkligen vara frusterande att det är så!
nouw.com/fridachristinas
ArielC
ArielC,
Fine Frida! Det antrekket kledde du 😍
nouw.com/arielc
fridachristinas
fridachristinas,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh men så mysigt😍😍
nouw.com/hannativeskog
fridachristinas
fridachristinas,