en ledig fredag & en tapasdejt

Åh vad jag fullkomligt älskar mina lediga fredagar! Det är ett av de bästa beslut jag tagit på länge att vara ledig varje fredag ett par veckor framöver. Så himla skönt att få en extra dag att vila upp sig på.

I fredags var just vila extra behövligt. Hade verkligen en riktigt SkItDaG i torsdag. Kände mig matt, ledsen, illamående och yr. Kom hem efter jobbet och fullkomligt kollapsade. Därför var fredagens vilodag mer än behövlig.

Spenderade hela dagen i soffan framför Teen Wolf. Det enda jag åstadkom på hela dagen var att måla naglarna och vattna ett par av mina törstigare plantbäbisar. Hade med andra ord en helt perfekt hemma-själv-ledig dag.

Efter en powenap på eftermiddag började jag i godan ro att göra i ordning mig. Lät allting ta tid. Lät hög mysig musik spela från vardagsrummets högtalare. Tände doftljus och förberedde mig för kvällen.

På kvällen bjöd nämligen min sambo mig på tapasdejt. Så värdefullt att göra något extra bara vi två emellanåt. Äta god mat, dricka gott och bara prata. Spendera lite kvalitetstid med varandra.

Hoppas att det är fint med er. Ta hand om er, puss!

#bestofnouw #dagbok #weekend

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh ja, lediga fredagar låter alldeles underbart!! Kram ❤️nouw.com/happym
fridachristinas
fridachristinas,
Ja, det är riktigt nice <3nouw.com/fridachristinas
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Lät ju helt magiskt med en liten tapasdejt, gud så mysigt! Jag har faktiskt aldrig smakat tapas, kanske borde göra det hihi. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
fridachristinas
fridachristinas,
Åh då måste du testa, det är så himla gott <3nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229