en känsla av glädje, styrka & framtidshopp

God morgon mina solstålar! Hoppas att livet leker med er. Här fortsätter sjukstugan vilket kanske inte är det mest angenäma en kan tanka sig. Dock är jag oerhört glad över att jag "bara" är förkyld istället för att vara som förlamad av ångest, stress och matthet.

Postade ett inlägg på Instagram igår (ni hittar mig HÄR) där jag listade saker jag känner mig glad över, och då var det just att det känns väldigt bra just nu. Jag känner mig stark i mitt jobb med min psykiska hälsa. Jag känner mig positiv och förväntansfull inför framtiden och allt vad den kan tänkas bjuda på. Jag känner mig motiverad och inspirerad till att kämpa med både mitt välmående och mot mina drömmar.

Att känna de här sakerna känns så oerhört skönt! Även om jag vet att jag har massvis av jobb framför mig både för att må bättre, fortsätta må bra och nå de mål jag har. Därför är det skönt att känna ett par framsteg. Det ger fart och drivkraft.

Dessutom vad det snö utanför fönstret när jag vaknade i fredags och solen bjöd på ett par glimtar efter flera veckors frånvaro. Bara det gör att humöret blir lite extra på topp!

***

Vad känner ni er glada över just nu? Berätta gärna.

Ta hand om er 🌻

Följ mig gärna på Nouw här!

#bestofnouw #nouwinspo #psykiskhälsa #välmående #ångest #selfcare #glädje

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon 💜
nouw.com/mariasvardag
artibus
artibus,
Godmorgon fina du❤️
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Det gör mig hur glad som helst att få höra att du känne dig så pepp och lycklig. Det är den bästa känslan man kan känna någonsin, åh. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
fridachristinas
fridachristinas,
Emma Engström,
Blir verkligen så glad över att läsa det här vännen, att du känner som du gör jag jag tror verkligen framtiden kommer bli något bra! STOR kram <3
nouw.com/emmaengstrom
fridachristinas
fridachristinas,
Louiseelinore
Louiseelinore,
Usch då krya på dig <3
nouw.com/louiseelinore
fridachristinas
fridachristinas,
ArielC
ArielC,
Fine, fine Frida 💕 God bedring!
nouw.com/arielc
fridachristinas
fridachristinas,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tänker på dig vännen och hur du har det! <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
fridachristinas
fridachristinas,