#bloggkärlek

I ett par veckor nu har jag gått omkring och klämt och känt på en bloggidé jag haft. När jag i somras började att bli lite mer aktiv i bloggvärlden igen blev jag helt förbluffad av all kärlek som finns här på Nouw. Det var en sann wow-känsla som fullkomligt överväldigade mig med värme.

Den här värmen och kärleken vill jag också bidra till. Därför har jag under en tid nu gått och klurat på en hashtag och ett återkommande inlägg i vilket jag vill dela med mig av inlägg jag stött på hos andra. Inlägg som definieras av värme, styrka, inspiration och kärlek.

Var först något skeptisk till att lilla jag ska göra en sådan här grej. Brottades med tankar om att jag inte ska tro för mycket om mig själv. Inte vara för självgod. Sedan tänkte jag varför inte? Det är aldrig fel att bidra till värme och kärlek. Så nu kör vi!

Min tanke är att varje torsdag posta ett inlägg där jag delar med mig av tre blogginlägg från andra bloggar som jag tycker sprider värme, styrka, inspiration, kärlek eller något liknande. Dessa inlägg kommer gå under rubriken #bloggkärlek Vill man tipsa om ett inlägg som faller in under denna beskrivning får en gärna använda sig av #bloggkärlek

Men nog om det. Nu tar vi en titt på de allra första inläggen jag vill dela med mig av!

Bry dig inte om andra.

@evelinarou är så himla klok i sin text om att inte tona ner sig själv eller ändra på sig själv för att vara andra till lags. Det kanske tycks enkelt, men det är verkligen en viktig påminnelse som alla behöver emellanåt. Det vill säga att inte förminska sig själv, eller vara på något sätt som inte känns rätt bara för att passa in eller inte verka dålig i ögonen på andra.

En mening som verkligen gick rakt in under huden är "Man kanske är rädd för att de ska skratta åt ens drömmar och tar därför aldrig klivet mot att förverkliga de." Så träffsäkert!

Ni hittar Evelinas inlägg här!

Tilly.

@celinelundqvists visar i det här inlägget upp helt amazing bilder från en fotografering hon gjorde tillsammans med en tjej hon tagit kontakt med över sociala medier. Blev otroligt inspirerad över det drivet. Över att brinna för någonting, och vara så modig i sin strävan mot ett mål.

Blir kolossalt inspirerad av att se andra lägga ner hårt arbetet bakom fantastiska bilder och välskrivna texter. Det får mig till att vilja utvecklas kreativt, kanske inte för att bli proffs, men för att kreativitet är något helt fantastiskt som gör mycket gott för åtminstone mitt eget välmående.

Vill ni också bli helt mind blown av Celines magiska bilder hittar ni inlägget här!

Våga drömma stort.

I det här inlägget delar @amandassofi med sig av dels makalöst med inspiration, men också utav en helt fantastisk dröm som i alla fall ger mig en riktig kämparglöd och wow-känsla. Amanda berättar nämligen om sin satsning på det kreativa vilket jag tycker är oerhört häftigt. Jag älskar att ta del av andras mod i deras kamp för att nå till någonting de tror på och/eller drömmer om. Det får mig att våga lite mer jag också.

Vill ni också bli inspirerade av Amandas inlägg hittar ni det här!

***

Så då var det gjort. Nu har jag dragit igång mitt initiativ till mer #bloggkärlek Jag hoppas att ni gillade det, om inte så var det iallafall oerhört givande för min egen del att leta efter må-bra inlägg.

Vill ni hjälpa mig att lättare hitta fler inspirerande, stärkande och kärleksfulla inlägg får ni som sagt jättegärna tipsa om dem genom att tagga med #bloggkärlek Hade blivit oerhört glad då för jag vill fortsätta att sprida mer kärlek på det här sättet. Puss!

#bestofnouw #bloggkärlek #inspiration

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Men wom tack så mycket, vad glad jag blir finis! 😍🙌✨
nouw.com/evelinarou
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad roligt att du gillade det fina du! <3nouw.com/fridachristinas
Ida
Ida,
Så bra bloggar du tipsar om!! Celine är otroligt duktig och såå härlig tjej!! :'Didanilssonphoto.se
fridachristinas
fridachristinas,
Tack, hon är verkligen så himla talangfull! <3nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229