kroppen skakar, varenda muskel har tränats idag. Vi gjorde det, jag och cissi ihop. Vi stog ut tre pass. Rehape, core och box..

Började dagen hos pappa, fick äntligen sova ut idag. Lagade lite mat, tvättade och städade rummet. Vid två hämtade jag Eric på jobbet, och sen åkte vi in till stan. Släppte av honom hemma hos sig. Åkte vidare och hämtade upp vickan och becka. Vi hade bestämt att träffa matilda och bella på stan för en fika. Supermysigt!! Såklart mycket prat och mycket skvaller! Men det hör väl till hahha..

Vid 16.30 gick jag till gymmet. Tre pass stog ju på spel idag. Men först började jag på bandet. Gick runt en kilometer för att bli lite varm i kläderna.
Först ut var reshape. Pulshöjande pass, med styrka. Trodde på allvar att jag aldrig skulle orka hela passet, men det gjorde jag! Har fått fruktansvärt ont i foten, så några pulsövningar fixade jag inte till 100% tyvärr.. Tror att jag har överansträngt mig..
Efter reshapen var det dags för core. Det är samma pass vi kör, så jag börjar lära mig det! Lär man sig det, ju bättre kan man utföra övningarna. Efter core-passet började jag må lite illa.. men jag körde på. En timmas box. Box tar verkligen på kroppen men såklart på ett bra sätt!
Lär ha sån otrolig träningsvärk i hela kroppen i morgon, och jag som ska jobba på dagis, haha, lär bli intressant att se hur mycket jag kommer orka leka med barnen ;)

Äntligen är det dags för john blund att komma in i sovrummet. Godnatt


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments