varit lite off med skrivandet.. Har haft andra saker för mig, som vanligt haha.
Jobbar sover äter och tränar är väl ungefär vad jag hinner med om dagarna, inte så mycket mer.. Efter morgonens jobbpass har jag jobbat 7 dagar i rad, men jag har ju denna tanke: jobba mer shoppa mer!! Just nu väntar jag på ett paket från hm och nelly, innehåller skor, skjorta, cardigan, ett par byxor osv. HM är tyvärr väldigt långsamma med sina leveranser, tar ungefär 1-2 veckor, men jag menar, det har ju så billiga kläder så det överväger det hela. haha. Gick in på nellys rea, hittade ett par converse för 350 kr!! röda och höga, precis det jag letade efter!
I förrgår hade jag vilodag från gymmet, kände att det behövdes, jobbade 9-13 och hade ingen lust att åka in till stan igen, jobbade ute i Tidavad nämligen. Istället tog jag en 30 minuter lång pw med min spralliga labrador tea.
Igår jobbade jag först 6-8, efter det stack jag iväg till gymmet, solade först 25 minuter, efter det gick jag ut på bandet. Lyckades springa tre kilometer igår, vilket är sjukt bra eftersom det kommer från mig, som jag skrivit tidigare, jag hatar att springa, kan inte och har aldrig kunnat, men igår, då gick det!!
När jag var klar på bandet hade jag varit där i 40 minuter, jag hade sprungit och gått cirka 5,5 km, och gjort av med 600 kalorier, åh vad man känner sig bra efter det!! Sedan var det dags för benen och få sig en omgång, varvade benböj med utfallssteg. Med och utan vikter. Gjorde även endel magövningar, biceps och triceps övningar också, med hantlar.
Vid 10 fick det räcka, jag åkte hem till eric, duschade. Sedan var det dags för ytterligare ett jobbpass. Slutade klockan 5, åkte hem och kollade på tv och åt massvis med chips!!

Nu ska jag snart åka iväg på jobb igen, men lördagar är de bästa på jobbet!! hihi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments